Cristiano Ronaldo ReaL Madrid'de [Tek başLık]

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Galacticos geri döndü!
Real Madrid, Kaka'dan sonra Ronaldo'yu da aldı.

c_ronaldo2.jpg

Manchester United Kulübü, Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Real Madrid'in 80 milyon poundluk (yaklaşık 95 milyon euro) teklifini kabul etti.

AC Milan'ın Brezilyalı futbolcusu Kaka'yı 65 milyon euro karşılığında kadrosuna katan İspanyol devi, kabul gören Ronaldo teklifiyle birlikte 3 günde 160 milyon euroyu gözden çıakrmış oldu.

Portekizli yıldız, "Tüm zamanların en pahalı transferi" rekorunu elinde bulunduran Zidane'ı geçerek zirveye çıktı.

Yüzyılın Transferi Gerçekleşiyor!

jpx5q8.jpg

YÜZYILIN TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR!
Yüzyılın transferi gerçekleşiyor! Manchester United Real Madrid'in Cristiano Ronaldo için 96 milyon avroluk teklifini doğruladı ve kabul ettiğini açıkladı. M.United konuyla ilgili resmi görüşmelerin başladığını duyurdu.Real Madrid'de yeni başkan Florentino Perez yeniden Galacticos'u kuruyor. Önce Milan'dan Kaka ve şimdi Cristiano Ronaldo. Futbol dünyası şokta...

11.06.2009
Kaynak : Sporx.com

Paraya bak beaa üff :)

ben bu parayı fm09 da bile kıyıp veremiyorum adamlar gerçekte basıyorlar parayı way beeeeeeee

Yani, Bu Kadarda OLmaz. Başarı YakaLayamazLarsa Artık Bu KadroyLa Daha Ne Denir

oh be sonunda nihayete kavuştu.
nani nin piyasaya çıkma zamanı gelmişti.

bence gelen parayla ribery ve david silva alınırsa takım çok süper olur.

Bi Oyuncu Için Bu Kadar Para Heba Edilmez ülke Bütçesine Bile Zarar Ya Yazık

işte bu. sonunda eski real madrid pardon efsane geri geliyor.
kaçacak delik ara barcelona ::::D

:durdurun futbolcu olmak varmış,şu zamanda vaybe benim ejdadım geçinir o parayla:durdurun

efsane geri dönüyor. bir fener birde real tek geçerim bu alemde :D

Geri