Creative t6200 sorun

CmpLxLf

New member
Reaction score
0
Merhaba.
6 Ay önce Creative T6200 Marka/Model'li Ses sistemi satın aldım, bu gün müzik dinlerken aniden müzik durdu bende müziğin yarıda youtube'da donduğunu falan sandım, baktığımda müzik devam ediyor ses alamıyordum. Bilgisayarın ses ayarlarına baktım hepsi açık sonra ses sisteminin kablolu kumandasından sesi açmayı denicektim ki kumandanın üzerindeki güç ışığının yanmadığı fark ettim. Tüm prizleri ve kabloları kontrol ettim fakat ışık yanmıyor ses sistemi çalışmıyor. 6 Ay taksitle almıştım taksiti bu ay bitti ve garantisi sürüyor. Garantiye göndermeden önce sizin yardımınızı almak istedim?

Not: 10 dakika bir araştırma sonucu olarak creative'in kumandalarında sesin kendliğinden azalıp yükseldiğne ve garantiye gönderildikden sonra 1-2 hafta içerisinde tekrar yaşandığı sonucuna vardım fakat benim sorunum biraz farklı kökten gitti ses alçalıp yükselme gibi bi sorunum yoktu ne olduysa 1sanisede olu .

Tavsiye/Önerilerinizi Bekliyorum, Şimdiden Teşekkürler.:crying:

Bilgisayar donanimiyla alakali bir sorun olacagini dusunmuyorsaniz eger (mp3 player tarzi bir urunle test edebilirsiniz) yuksek voltajdan dolayi besleme yanmis olabilir ve ses alamiyor olabilirsiniz.

Cihaz elektrik aliyormu?

bende de creative ses sitemi var subwofere elektirik bir trafo ile gidiyor ve bagımsız olması lazım en azından bende ki modelde oyle bence onu çalışıp çalışmadığına baktır yanı çıkıç güçünü bir elektironik tamircisinde ölçtür eğer sorun onda ise bir sıkıntı yok onu garantiden değiştirisin lakin sorun onda değilse garantiye gönder çünkü demek sistem yanmıştır

Elektrik gelmiyorsa bence en iyisi garantiye göndermek

Bazen basit bir problem olabiliyor, garantiye vereceginiz kargo masrafina vs denk gelen bir fiyata yaptirabiliyorsunuz, o yuzden bir elektronikciye gostermekte fayda var. Belki daha bile ucuza cikabilir :smile:

tamirciye gönderirsem garanti dışı kalabilir, 1 kaç gün sonra garantiye göndericem,

garantiden sonra birdaha böyle bir sorunun olmamamısını umuyorum.

Geri