CrasheR | O Shimdi Asker.. | 88/2 * Iskenderun/Hatay ~ ßahariyeLi..

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2860532' Alıntı:
CrasheR | O Simdi Asker.. | 88/2 * Iskenderun/Hatay ~ ßahariyeLi..

Dostum O güzel Askerlik anılarını dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum sen yeterki sağ sağlim geri gel....

Hayırlı Tezkereler...

hayırlı teskereler hadi sağ salim bekliyoruz seni

NIGHT GONER

Crasher dai ne getircen askerden bize :) real cs yapalım :)

Şaka bir yana hayırlı tezkereler dostum binlerce mehmetçik gibi eve sağ salim dönersin inşallah..

CrasheR | O Simdi Asker.. | 88/2 * Iskenderun/Hatay ~ ßahariyeLi..

Forumuzun Yeğane Üyelerinden CrasheR Yakında Askere Gidicek....

Dostum O güzel Askerlik anılarını dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum sen yeterki sağ sağlim geri gel....

Hayırlı Tezkereler...

Crasher kardeşim... Bende oraya askere gidiyorum aynı yere... 1. Deniz Er Eğitim alay Komutanlığı İskenderun / HATAY
Bende denizci gidiyorum muhtemelen aynı yere gidiyoruz...

[email protected] mail adresim eklersen daha güzel olur... Ankara'lıyım...

Eyw. SaoLun ArkadashLar.. Herkese Ayrı Ayrı Tshkr Ederim ßeni ßu Gunumde YaLnız ßırakmadıqınız Icin ,) Hh 'da Cok ßuyuk ßi AiLem OLduqunun ßir Kez Daha Farkına Vardım :)

23 Mayıs Cuma Gunu ßirLiqe TesLim OLuyorum..

Hepiniz A.e.oLun.. ,)

88/2 ~ 1.Deniz Er Eqitim ALayı KomutanLıqı​
Iskenderun/Hatay..​

bAhriyeli yaTışş walla..bende 88/2 aydın 1.Jandarma tabur komutaanlıgı...hayırlı tezkereler tertip :D 22 si teslim..

Annem Beni Yetiştirdi Bu Vatana Yolladı...
Al Sancağı Teslim Etti Allah'a Ismarladı...
Boş Oturma Çalış Dedi Hizmet Eyle Vatana...
Sütüm Helal Olmaz Sana Saldırmassan Düşmana...

Reel Hayattaki Çok Yakın Dostum CrasheR 20 Haziran'da İnşallah Dağıtıma Geliyor...

$afak KaranLıksa güneş Doğmaya MahkumduR;)

HayırLısı Bakalım Cok güzel yerde acemi birliğini yapıyosun .

Bende bahriyeliydim izmir poligondaydım bende acemi birliğimde gemi veya denizaltına düşmezsen çok rahat edersin şimdiden hayırlı teskereler CrasheR...

İskenderun güzel bir yer iskenderun deniz alayı rahat bir birlik. Şanlısın.
Hayırlı teskereler.

GeL Tezkere GeL Tezkere Bitsin bu hasret...Herkez Özledi onu:) Geliyo ama Çok az kaldı :)

Çok sevdiğim üyelerden birtanesi :( .

Gidiyor olmazı üzüyor.
Ancak en kısa zamanda tekrar döneceğini bilmek,
Sevindirmeye yetiyor.

Hayırlı tezkereler.

Gidiyor OLması???:) Adam Acemi BirLiğini Bitirdi Geri geLdi Be:p Cuma Günüde Usta birLiği İçin Gidicek;)

ALLahın İzniyLe Acemi ßirLiğimi ßitirip GeLdim :) Usta BirLiğim MuğLa / Aksaz Ama Gemim KocaeLi / GöLcük'teymiş Oraya Gidicem Cuma Günü TesLim OLucam :) NasıL 1 Ay Geçti AnLamadım Gerçekten Çok GüzeL Geçti AcemiLiğim ßi iLk Gittiğim 2-3 Gün Zor GeLdi =) Sonra Arkadaş Ortamı FaLan OLunca Kaynaştıkça İnsanLarLa Zamanın NasıL Geçtiğini AnLamıyosun :) TertipLerimin Hepsi SaoLsunLar Çok İyi ÇocukLardı ÖzLüycem VaLLa Hepsini =) ßakaLım Usta ßirLiği NasıL Geçicek :) ßu Arada Hh Senide Çok ÖzLemişim ße :)

ALLahın İzniyLe Acemi ßirLiğimi ßitirip GeLdim :) Usta BirLiğim MuğLa / Aksaz Ama Gemim KocaeLi / GöLcük'teymiş Oraya Gidicem Cuma Günü TesLim OLucam :) NasıL 1 Ay Geçti AnLamadım Gerçekten Çok GüzeL Geçti AcemiLiğim ßi iLk Gittiğim 2-3 Gün Zor GeLdi =) Sonra Arkadaş Ortamı FaLan OLunca Kaynaştıkça İnsanLarLa Zamanın NasıL Geçtiğini AnLamıyosun :) TertipLerimin Hepsi SaoLsunLar Çok İyi ÇocukLardı ÖzLüycem VaLLa Hepsini =) ßakaLım Usta ßirLiği NasıL Geçicek :) ßu Arada Hh Senide Çok ÖzLemişim ße :)

hayırlı teskereler benim çok yakın bir arkdaşımda iskenderunda yaptı adam bir yıldır Türkiyeye gelmiyo gemiyle gezmedik ülke bırakmadı sende öle olursun büyük itimalle hadi hayırlısı

Geri