herkes oynuyor bende loading yazıyor donuyor neden olur acaba bilen varsa yardım
bendede aynısı oluyor bi dakika silip tekrar yukluyup deneyım
Alıntı:
BIueNighT Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu Crack'te malesef bir yere kadar götürüyor.Büyük bir sulak alan var ve en üstte de kapı var kapının yanına ulaşmaya çalışıyoruz,ulaşmak içinde suyu donduruyoruz öyle öyle yukarıya kapının yanına çıkıyoruz.Ama kapıya geldiğimizde kapı açılmıyor.Yerde kapıyı açmak için kullanılan basamak var.Basıyorum ama kapı açılmıyor.Ama kapı açılırken gelen o haşırtı sesi geliyor.
Bende de aynı problem var arkadaslar. en azından bir ömnceki bölümün save dosyası olsa tekrar denicem çıldırmak üzereyim yardımcı olurmusunuz
SKİDROW Crackfix Repack ,RETAIL CLONE_DVD sürümü iLe sorunsuz çaLışmaktadır.Sadece oyunu temiz oLarak yeniden kurmanız gerekmekte...
Oyunu ve ubisoft launcher i uninstaLL programLarından birini kuLLanarak kaldırın.
ccLeaner ve Disk cLeaner kuLLanarak artık veriLeri temizLeyin.
PC yi kapatıp 1-2 Dakika bekLeyin tekrar açın.
Oyunu kurup crackfix repack ı uyguLayın.
arkadaslar ben verilen crack i yapıyorm ama oyuna girerken key istiyor yinede
int i kapatıyorm bu seferde int erişimi yok diyo acmıyo ne yapmam gerekiyor acaba?
Daha önceden crack yaptıysan siLip tekrar kur .
Bi de crack i oyun dizinine kopyaLa , ubisoft Launcher e değiL.
merhab tiesto
Crack için çok teşekkürler öncelikle. Benim ufak bir problemim var crack sorunsuz çalışıyor oynuyorum rahatlıkla ama oyundan cıktıktan sonra masaüstüne dönerken bellek yazamadı hatası alıyorum. Oyunu sıfırdan kurdum sadece senin crackini denedim. Bu sorunun nedeni nedir biliyormusun acaba?
Ben hiç öyLe bir probLem yaşamadım birader .
Bende YouTube - Prince of Persia The Forgotten Sands Walkthrough Part 18 burda 6.48 inci saniyede çıkan çevireceğimiz yer çıkmıyor = (