CrackFix Repack Skidrow Prince of Persia: The Forgotten Sands [RS&HF&HH]

herkes oynuyor bende loading yazıyor donuyor neden olur acaba bilen varsa yardım

bendede aynısı oluyor bi dakika silip tekrar yukluyup deneyım

Alıntı:
BIueNighT Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu Crack'te malesef bir yere kadar götürüyor.Büyük bir sulak alan var ve en üstte de kapı var kapının yanına ulaşmaya çalışıyoruz,ulaşmak içinde suyu donduruyoruz öyle öyle yukarıya kapının yanına çıkıyoruz.Ama kapıya geldiğimizde kapı açılmıyor.Yerde kapıyı açmak için kullanılan basamak var.Basıyorum ama kapı açılmıyor.Ama kapı açılırken gelen o haşırtı sesi geliyor.

Bende de aynı problem var arkadaslar. en azından bir ömnceki bölümün save dosyası olsa tekrar denicem çıldırmak üzereyim yardımcı olurmusunuz

bendede aynısı oluyor bi dakika silip tekrar yukluyup deneyım

Alıntı:
BIueNighT Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu Crack'te malesef bir yere kadar götürüyor.Büyük bir sulak alan var ve en üstte de kapı var kapının yanına ulaşmaya çalışıyoruz,ulaşmak içinde suyu donduruyoruz öyle öyle yukarıya kapının yanına çıkıyoruz.Ama kapıya geldiğimizde kapı açılmıyor.Yerde kapıyı açmak için kullanılan basamak var.Basıyorum ama kapı açılmıyor.Ama kapı açılırken gelen o haşırtı sesi geliyor.

Bende de aynı problem var arkadaslar. en azından bir ömnceki bölümün save dosyası olsa tekrar denicem çıldırmak üzereyim yardımcı olurmusunuz

SKİDROW Crackfix Repack ,RETAIL CLONE_DVD sürümü iLe sorunsuz çaLışmaktadır.Sadece oyunu temiz oLarak yeniden kurmanız gerekmekte...

Oyunu ve ubisoft launcher i uninstaLL programLarından birini kuLLanarak kaldırın.
ccLeaner ve Disk cLeaner kuLLanarak artık veriLeri temizLeyin.
PC yi kapatıp 1-2 Dakika bekLeyin tekrar açın.
Oyunu kurup crackfix repack ı uyguLayın.

SKİDROW Crackfix Repack ,RETAIL CLONE_DVD sürümü iLe sorunsuz çaLışmaktadır.Sadece oyunu temiz oLarak yeniden kurmanız gerekmekte...

Oyunu ve ubisoft launcher i uninstaLL programLarından birini kuLLanarak kaldırın.
ccLeaner ve Disk cLeaner kuLLanarak artık veriLeri temizLeyin.
PC yi kapatıp 1-2 Dakika bekLeyin tekrar açın.
Oyunu kurup crackfix repack ı uyguLayın.

Bunları yaptıktan sonra en son kaldıgım yerin save dosyasıyla oyuna tekrar giripte devam edebilecekmiyim ?

Ben oyunu silmeden direk attım Crack'i Oyun Klasörünün içine ve şu anda oynuyorm.O 3 büyücülü yer geçiliyor. :D

oyunu silip yeniden kurdum registerı da sildim ama yine oynayamıyorum.loading yazıyor kalıyor yardımmmm

bende nogrb clonedvd var onla calışmıyor bide sizin dediğinizi indiriyim çalışmazsa haber veririm

arkadaslar ben verilen crack i yapıyorm ama oyuna girerken key istiyor yinede
int i kapatıyorm bu seferde int erişimi yok diyo acmıyo ne yapmam gerekiyor acaba?

arkadaslar ben verilen crack i yapıyorm ama oyuna girerken key istiyor yinede
int i kapatıyorm bu seferde int erişimi yok diyo acmıyo ne yapmam gerekiyor acaba?

Daha önceden crack yaptıysan siLip tekrar kur .

Bi de crack i oyun dizinine kopyaLa , ubisoft Launcher e değiL.

Bende oyunu bitirmek üzereyim ama mesajına eklemenin uygun olacağını düşündüğüm bir açık keşfettim.

Prensin abisi ile son kez normal haliyle karşılaştığı köprüde (Köprü yıkılıyor ve karşıya yaratığa kafa atarak geçiyoruz ya, işte orası) karşıya geçtiğinizde upgrade yapın (Oyunun birçok yerinde işle yarıyor)
Upgrade ardından intihar edin, aynı yerde çıkacaksınız (Çünkü orası chack point) yeniden yaratığa kafa atın, yeniden upgrade ve yeniden intihar.
Slotlarınız dolana kadar bunu sürdürün, ben tüm slotlarımı burda doldurup oyuna devam ettim.

Benim slotlarda haddinden fazla o bolume dogru ama bilincli olarak yapmadim bi kac tane var suan suanda son canavara geliyorum ismi ne onun :D

merhab tiesto

Crack için çok teşekkürler öncelikle. Benim ufak bir problemim var crack sorunsuz çalışıyor oynuyorum rahatlıkla ama oyundan cıktıktan sonra masaüstüne dönerken bellek yazamadı hatası alıyorum. Oyunu sıfırdan kurdum sadece senin crackini denedim. Bu sorunun nedeni nedir biliyormusun acaba?

merhab tiesto

Crack için çok teşekkürler öncelikle. Benim ufak bir problemim var crack sorunsuz çalışıyor oynuyorum rahatlıkla ama oyundan cıktıktan sonra masaüstüne dönerken bellek yazamadı hatası alıyorum. Oyunu sıfırdan kurdum sadece senin crackini denedim. Bu sorunun nedeni nedir biliyormusun acaba?

Ben hiç öyLe bir probLem yaşamadım birader .

Geri