CrackFix Repack Skidrow Prince of Persia: The Forgotten Sands [RS&HF&HH]

emegine saglık kardeeeşşşşş...

Arkadaşlar bu Crack'te malesef bir yere kadar götürüyor.Büyük bir sulak alan var ve en üstte de kapı var kapının yanına ulaşmaya çalışıyoruz,ulaşmak içinde suyu donduruyoruz öyle öyle yukarıya kapının yanına çıkıyoruz.Ama kapıya geldiğimizde kapı açılmıyor.Yerde kapıyı açmak için kullanılan basamak var.Basıyorum ama kapı açılmıyor.Ama kapı açılırken gelen o haşırtı sesi geliyor.

Sağol tiesto sorun kalktı :)

Arkadaşlar bu Crack'te malesef bir yere kadar götürüyor.Büyük bir sulak alan var ve en üstte de kapı var kapının yanına ulaşmaya çalışıyoruz,ulaşmak içinde suyu donduruyoruz öyle öyle yukarıya kapının yanına çıkıyoruz.Ama kapıya geldiğimizde kapı açılmıyor.Yerde kapıyı açmak için kullanılan basamak var.Basıyorum ama kapı açılmıyor.Ama kapı açılırken gelen o haşırtı sesi geliyor.

Aynı problem bende de var.

Yardım :)

Resimdeki yerde napman gerekli

d9750dd99f0595f0fc57769e68665f4a.jpg

Beeyler yeni Crack çıkarta hemen siteye uplarsanız sevinirim.Takıldım o kapılı bölümde geçilmiyor :S

Kardesim orada gördüğün heykelden çok fazla var.Onların içinden exp. gibi şeyler çıkıyor.Bu exp.leri almak için o heykelleri kırmalısın.Bunuda saldırma tuşuna basılı tutarak yapabilirsin.

Cevap için teşekkürler bende tam yapmıştım :)

Arkadaşlar bu bölümde öldüm ve doğunca kapı kapalı napman gerek geri gidemiyorum :( Bölüm büyük domuz gibi bir yaratığı öldürğümüz yer.
ec20b58ecd8f7af6741944f966162853.jpg

Arkadaşlar bu bölümde öldüm ve doğunca kapı kapalı napman gerek geri gidemiyorum :( Bölüm büyük domuz gibi bir yaratığı öldürğümüz yer.
ec20b58ecd8f7af6741944f966162853.jpg

Sanırım yine ben cevaplıyorum :D orada bende kalmıştım ölmeden önce kapıyı açmıştım ama kapıya giderken ölmüştüm.Tekrar doğduğumda kapı kapalıydı ve açmak için geri dönemiyordum.Dostum onun çözümü yok :S Ben oraya takılınca baştan başlamak zorunda kalmıştım.Ama baştan oraya kadar gelmek pekte vaktimi almadı.En fazla yarım saat sürer.Ama elini çabuk tut :D

Ha bide dha demin dediğim açılmayan kapı içinde Oyunu bir alt seviye'ye ayarlayın ve kapı açılıyor.Ben öyle geçtim.

Sanırım yine ben cevaplıyorum :D orada bende kalmıştım ölmeden önce kapıyı açmıştım ama kapıya giderken ölmüştüm.Tekrar doğduğumda kapı kapalıydı ve açmak için geri dönemiyordum.Dostum onun çözümü yok :S Ben oraya takılınca baştan başlamak zorunda kalmıştım.Ama baştan oraya kadar gelmek pekte vaktimi almadı.En fazla yarım saat sürer.Ama elini çabuk tut :D

Yine geçemedim kahretsin :)

arkadaşlar ikidr başıma geliyor bir sutuna cıktıgımda ekran bu şekiloluyor boşlutan kurtulammıyorum acıl yardım

Geri