cozun bakalımm

erensayin

New member
Reaction score
0
annuit in ^^a^^ sını coeptis in ^^s ^^sini novus un ^^n^^ sini ordonun sonundakı ^^o ^^ sunu ve seclorum un ^^m^^ sini daire içine alarak işaretlediğimiz takdir de yukarı da kalan buyuk bosluktan da ayrı,eşit aralıklı beş nokta bulunur ne olusur sizce bulun bakalım ve anagram cozmede yetenekliysenız bısıy daha cıkar karsınısaa hade kolay gelsınnnnnnnnnnn:)

soruyu daha açık bi şekilde tekrarlar mısın? gerçi bişey buldum ama tamamını çözemedim

zannedersem "mason" yazıyo ama doğru olmayabilir:hhman:

valla oss ye hazırlanırken bi hocamiz vardi soruyu baktiniz cok ugrastiniz cozemesseniz soru yanlıstır ugrasmayın fazla derdi hocamızı kırmayalim soru yanlis :D

6 köşeli yıldız

i53909_dollar.jpg

olay budur:cool:

cvp davut yıldızı yani mason..

Birileri Cevaplasin

Siz Gercektende Boyle Bir şeyi çözebiliyor Musunuz çözebiliyorsaniz Nasil

novus ordo seclorum = yeni dunya duzeni anlamına geliyo . Americanın kurulumu yıllar once 33. dereceden mason olan george washington , benjamin franklin vb birsuru bilimci ve tarihte rolu olan kisiler tarafından olcup biçilip binaların diziliminden devlet muhurune kadar titizlikle hazırlanmıstır... pyramit içindeki göz All seeing eye = herseyi goren goz Mısır tanrısı horusla ozdeslesir kısaca dul kadının ogulu. piramit ise tamamlanmamıstır. buda son hareketin tamamlanmamasını gosterir( yanlıs hatırlamıyorsam)

Eee peki neye göre veya nasıl çözülüyo bu açıklarmısın ?

olumlucumle' Alıntı:
"novus ordo seclorum" masonlarla ilgili bişi!hatta 1 dolarlık banknotta da var bu yazı!!!bu durumda cvp ta "mason" olur sanırım..

hocam iii yerden yakalamıssın... aslında soruyu pek anlamadım ama verilen 5 harften belliydi mason olacagı...

Geri