Counter Strike Source 2.5 - [Full HH&RS]

onlıne serverlara bununla gire biliyormuyuz orj istiyormuş diye duydunda.

güzel paylaşım teşekkürler
ANCAK Bİ SORUM OLACAK 1.6 DA H TUŞUYLA BOTLARI KONTROL EDİYORDUK BUNDA DA ÖLE BİŞEYYOK MU EKLEME HEPSİNİÖLDÜRME OLAYLARI FALN NASIL OLACAK biraz bilgi verirsen sevininrim tşekrlrl

Hayatımda hıc oynamadım bu oyunu hakkında en ufak bır bılgım bıle yok valla : ) Forumda Fyonb yada blueXtreme yı gorursenız onlara sorun arkadaslar . Bu ısın piridir bu ıkı arkadas ..

! C:\Documents and Settings\seçkin\Desktop\counter strike\CS25.ULash.HackheLL.part18.rar: CS25.ULash.HackheLL\CS25.FO.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
bu uyarıyı almaktayım arkadasım yardımcı olabilirsen sevinirim. 18. partı iki kere indirmeme rağmen bu hatayı verdi. şimdiden tşk ederim

! C:\Documents and Settings\seçkin\Desktop\counter strike\CS25.ULash.HackheLL.part18.rar: CS25.ULash.HackheLL\CS25.FO.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
bu uyarıyı almaktayım arkadasım yardımcı olabilirsen sevinirim. 18. partı iki kere indirmeme rağmen bu hatayı verdi. şimdiden tşk ederim

kurtarma kaydı var ise rarı onarıp hatadan kurtulabilirsiniz...

:sad: C:\Users\PC\Desktop\Counter Strike\CS25.ULash.HackheLL.part18.rar: CS25.ULash.HackheLL\CS25.FO.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
:sad: "C:\Users\PC\AppData\Local\Temp\Rar$EX01.625\CS25.ULash.HackheLL\CS25.FO.exe" çalıştırılamıyor :crying:

Daha bugün son part(18) indirdim ki ne göreyim:scared:..Kuzene söz verdim ULash dostum bu soruna yardım edermisin..!:goz:

oyun 1.65 gb halınde actım partlarda bı sıkıntı yok sole bı durum soz konusu arkadaslar oyun 1.65 gb olmasına ragmen exe exe ı calıstırdım kurmaya basladı ben yanlıs bısı yaptımmı yoksa o exe uzantısını sılıp ıso felan eklemem gerekırmıydı tesekkurler

bı counter manyagı olarak tawsıye edıyorum sıddetle................bız haftada bı ewde 10 kısı ıle oynucaz kouyos kıtabsızım waryaa........

ben bu oyunu inirdim ve kurdum oyuna başlıyom ve bir süre sonra oyun donuyo bir kaçkez denedim aynı oluyo bende kaldırdım oyunu

oyun çalışıyor. gayet rahat oynuyorum. acaba bu versiyon için ek haritalar var mıdır?

arkadaşlar bu onlıne mı oynanıyor
yoksa öyle bölüm bölüm 1.6 da olduğu gibi oynanabiliyo mu
indirecem ama emin olamadım

Geri