Counter-Strike 1.6 Serverımız Açılmıştır !

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
3-4 günlük yoğun çalışmalar sonucunda serverımızı açtık.Herkese hayırlı ugurlu olsun.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz..

ip adresimiz : cs1.hackhell.com

cs1174133811.JPG

Hepinizi Servera Bekliyoruz..

İyi Oyunlar..

İyi Forumlar..

Duyurularda olması güzel oldu daha fazla ilgi çekecektir.
Serverin hiç dolduğunu görmedim bundan sonra dolar umarım...

hemen giriyorum :D

EDiT :

yazıorum adresi ama bişi gelmio :saskin

2ednz7r.jpg

hayırLı oLsun.. ConsoLa connect cs1.hackhell.com yazmanız yeterLi ßağLanmak için :D Gece Maç yapaLım herkez hazır oLsun ;)

cokcokcu' Alıntı:
hemen giriyorum :D

EDiT :

yazıorum adresi ama bişi gelmio :saskin

yanlıs bisey yapmışsındr çünkü adres dogru hepimiz ordan bağlanıyoruz.hatta sen bu mesajı yazınca bi sorunmu war acaba die bidaha baktm hiçbir sorun yok..

Hemen cs kurup geliyorum server a :D..Uzun zaman oldu oynamayalı beaa..

ewet bende bişilik varmış girdim ama kimse yok :S

Akşam serveri boş görmeeceğiz üzülürüz sonra... =(

Merak etmeyin dolar :) hayırlı olsun tekrar ne kadar yardımcı olamasakta sizlere.... Bim 28 :)

HAyırLI OLSun..

dün akşam baktım serverada hemen hileciler dadanmış galiba :D bide terbiyesizlik yapnlarda yok diil hani

Ice_Cube' Alıntı:
dün akşam baktım serverada hemen hileciler dadanmış galiba :D bide terbiyesizlik yapnlarda yok diil hani

Sorma =) HH nin kendi adamlarıda hile yaparsa biz ne yapalım walla yakıştıramadım ben.Bu hile yapan adamlar hiç sokulmamalı.. :vur

Cd yakında kurulacak merak etmeyin o zaman hile ile giremezler...

Bende yarın şu cs nin cdsini alacam.. Yarın akşam bende varım..!!

ya blue fly linki tam bilmiyorum ama forumda cs nin rapid linkleri var bi ara cd ye gerek yok ben daha giremedm girince yorumlarımı yazarım :D

edit: az önce zor bir uğraştan sonra girabildim serverlerden arayınca cıkmadı consoleden connect cs1.hackhell.com die girebildim ancak görünce çok üzüldüm çünkü kimse yoktu

serverin kurulmasında emeği gecen herkese çok teşekkürler elinize sağlık cok güzl olmuş

HH ye hayırlı olsun

Hadi herkes servere bu gece dolucak bu server herkese teker
teker msnden söyleyemem hadi bakalım

offff yoruldum artık :) gece gece bu kadar kapısma yeter :D

Geri