Counter-Strike 1.6 Logo Yapımı [Resimli Anlatım]

Ellerİne SaĞlik S7 GerÇekten GÜzel PaylaŞim.bende Çoktan Berİ Bunu Beklİyodum.thank You.(lazkopat)

yaf bunu yapıyorum oyundan çıkınca o resimde kayboluyo tekrar eski haline dönüyo..?

|ChaMuR|' Alıntı:
yaf bunu yapıyorum oyundan çıkınca o resimde kayboluyo tekrar eski haline dönüyo..?
Dosyayı salt okunur yapmalısın :goz:

emeğine sağlık iyi bir paylaşım olmuş.

saolasın Sercinho ;) hemde çok saolasın güsel bi paylasım olmus ;)

ya arkadaşlar dediğinizi aynen yaptım herşey tamam fakat oyuna girip de 't' ye bastığım zmn hiç bi logo çıkmıo. eskiden çıkan da yok yenisi de yok. ayrıca options a girince orada eski logo görünüo ne yapabilirim??? (bu arada eline sağlık çok güzel anlatmışsın programı kullanırken hiç bi problem yaşamadm...)

berkay07' Alıntı:
ya arkadaşlar dediğinizi aynen yaptım herşey tamam fakat oyuna girip de 't' ye bastığım zmn hiç bi logo çıkmıo. eskiden çıkan da yok yenisi de yok. ayrıca options a girince orada eski logo görünüo ne yapabilirim??? (bu arada eline sağlık çok güzel anlatmışsın programı kullanırken hiç bi problem yaşamadm...)

T ye basınca logo çııkmıyo diyosan sorun tuş takımı ayarında olabilir..Use Key Defaults yaparsan sorununu belki halledebilirsin.

.cfg dosyası açınca bzen key'ler değişebiliyo.bunu her defasında dzeltmen gerekebilir.

Sercinho7' Alıntı:
T ye basınca logo çııkmıyo diyosan sorun tuş takımı ayarında olabilir..Use Key Defaults yaparsan sorununu belki halledebilirsin.

.cfg dosyası açınca bzen key'ler değişebiliyo.bunu her defasında dzeltmen gerekebilir.

aklıma geldi ona da baktım ama zaten tuş takımı defaults ta yani t yazıo orda...

berkay07' Alıntı:
aklıma geldi ona da baktım ama zaten tuş takımı defaults ta yani t yazıo orda...

walla bilemicem başka bişey aklıma gelmiyo şuanda..
bende öyle bi sorun hiç olmadı, çoğu arkadaşta bu ayarlardan yaptı ama sorun yok..
senin cs de bi problem olabilir :goz:

eline sağlık hemen yaptım :)

Arkadaşlar yardım.
Yaptığım resmi açınca oyundan atıyor.
Bide benim orda diildi CS16_full-V26 bu benim oyun!

Sqolasın...

hayır hata veriyo yüklemede kusura baklma ama beğenmedimm :(:(

Hangi dosyaya kaydedicez yaw:melek

naqo' Alıntı:
Hangi dosyaya kaydedicez yaw:melek
Program Files > Valve > C Strike içine yapıştırcan
Karşına uyarı çıkacak onada evet diyeceksin ok dir

Geri