Counter Strike 1.5 + Half Life + TR Yama + Bot + Harita PaketLeri! [HH UpLoad]

partta sorun yok zaten indirdikten sonra başlıyor sorun. halflife i kur dediğimizde yukarıda bahsettiğim uyarıyı veriyor. İndirdik Bütün Partları.

bizde indiriyoruz bakalım inş. Mağdur olmayız..

önceki yüklediklerimde de aynısı olmuştu bunda olmaz zannettim ama bunda da aynsı. Acaba benim cahilliğim mi.. Yüklüyorum masaüstüne kısayol oluşturuyor buraya kadar herşey tamam. Kısayola tıklıyorum silinsin mi die soruyo bana bu nedir bi aydınlatır mısınız ?

kardeşim uzun zamandır biri sağlam bi linkli counter oyunuı arıyordum sonunda buldum senin sayende teşekkür ederim gerçekten şu an 5.partı indiriyorum 6 yı indirip oynayacağım gerçekten çok sağol bu güzel oyunu bizle paylaştığın için

kardeş indirdim çalıştırdım ama içinde cs15full dosyası yok.yani tüm emeğim boşa gitti

öncelikle uploadunuzu için teşekkürler

windows vista ultimate 64 bit sistem kullanıyorum.. 4gb ram var ama yeterli fiziksel belleğimin olmadığı uyarısını vererek oyunu açmıyor acaba sorun ne olabilir yanıtlarsanız cok sevinirim

reşekkürler

"your system reported only 2484,00K of memory counter strike requires at least 16MB" aynen bu sorunu veriyor

Hl1110-update

Kardeşim Senden şu Dosyayı Isticem Ama Acaba Varmı Sadece Bu 82 Mb Felan Sadece Bunu Gönderebilirmisin

saolasın arkadas eline emegine yuregine saglik olsun emi..

Geri