Counter Strike 'ı hızdan uçurun. "100 fps"

beyler resimler gözükmüyo acaba yenileyebilirmisiniz neyi ne yapacagımı bilemedim biriniz yazsın veya

REsimleri de Düzeltsen Tam SÜper Olacak : )

paylaşım için saol. emeğine sağlık

ben fps_max 101 yapıyorum en fazla (yere bakarken bile) 30 oluyo
smoke atıldığında zaten hiç sormayın max 5
4 den fazla adam olduğunda 10 felan
laptop da oynamak ölüm ama bu şekilde ii oynuyorum yine
tatilden döneyim hemen bi pc topluycam :)

Denedim Süper, Çok Saol Be Kardeşim

teşekkürler cs değil pcmin fpssi mükemmel oldu :D

cok saolun sızden baya yardım aldım :D

arkadaslar Dikey senkronizasyon kapattıgın zaman tmm 99 fps oluyo ama bu refres lock gıbı akıcılık yansıtmıyor bende Fx 5700LE war bır turlu calıstıramadım refresh locku bı yardım edersenz sevınırım.

ArkadaŞlar Ben Dosyalari İndİremİyorum.bana Yardim Edİn...

adas bunu her map actığımızdamı yapacaz

adas bunu her map actığımızdamı yapacaz

Sağolda bi sorum olcak pingi engellermi

- hicbir şekilde kötü etkisi yoktur
- oyuna her girdiğinizde yapmanıza gerek yok, refreshlock u kurun ayarları yapın,bilgisayarın başlangıcına refreshlocku yerleştirin her daim açık kalsın.
- Bu tam olarak neye yarıyo diyenlere : Fps = ingilizce Frame per second demektir, Türkçesi saniye başına kare sayısı demektir.Yani bu değer ne kadar yüksek olursa o kadar akıcı oynarsınız.
Şimdi bazıları diyecekki,benim oyunum zaten akıcı, o arkadaşlarada diyebileceğimiz bişey yok, deneyen nasıl bir fark olduğunu görür.
- Ayrıca, burda dikey senkronizasyonu kapatma olayını Nvidia chipsetli ekran kartı olan arkadaşlar için anlattik.Ekran kartiniz ATI chipsetli ise, Dikey senkronizasyonun nasıl kapatılacağını netten biraz araştırmanız gerekecek.
Herkese iyi forumlar.

bende olmadı

Konu eksik olmus.
Yukarıda yazılanları harfiyen yaptıktan sonra ;
Masaustune sağ tıklayın
--> Özellikler --> Ayarlar --> gelişmiş --> Ekran karti ayarlari ( Bu herkesin ekran kartina gore değişir, mesela benim ekran kartim Gforce 2 Mx400, Bende Nvidia Mx400 gibi bişey yazıyor.)
Daha sonra, Menü ingilizce ise , Performance & Quality settings,
Türkçe ise, Performans ayarları gibi bi bölüm olcak, oradaki listenin en altinda Vertical Sync (Dikey senkronizasyon) var, onu off (Kapalı) yapın.VE oyuna girin, konsola Net_graph 3 yazip fps nizi kontrol edin.Bişeyleri eksik yapmadıysanız 100 olması lazım ;)
Şunuda söyliyim, eğer gerçekten CS ile ilgileniyosanız, bu ayarları yapamasanız dahi, amaan n'olcak deyip sallamayın.Oyunun akıcılığında büyük fark oluyo.Her prof CS'ci kullanır bunu.
Herkese iyi forumlar..

arkadaş dediklerin bende olmuyor neden acaba [color=4]"Daha sonra, Menü ingilizce ise , Performance & Quality settings,
Türkçe ise, Performans ayarları gibi bi bölüm olcak, oradaki listenin en altinda Vertical Sync (Dikey senkronizasyon) var, onu off (Kapalı) yapın."[/color]
bu çıkmıyor bende

kardeş lütfen cevap ver ben dediklerinizi birer birer yaptım ama olmadı başka bi program varsa yollarsanız sevinirim.

Kurbağa oLmus resimLer.

Geri