Counter Strike 'ı hızdan uçurun. "100 fps"

ocra

New member
Reaction score
0
Program cs1.5 & cs1.6 için denenmiştir ve olumlu sonuç vermektedir.

ÖRNEK
2nhlsub.jpg

28hd9hi.jpg

Şimdide CounterStrike Oyununa girin. Herhangi bi map kurun. Konsolu açarak "fps_max 100" yazın.

işlem tamamdır. fps niz artık 100. kontrol etmek için konsola +graph veya net_graph 1 yazmanız yeterli.

Teşekkür butonuna basmayı unutmayın.:victory İyi oyunlar.

Link: http://rapidshare.com/files/173287939/RefreshLock.rar

ßen kuLLanıoRum zaten tşk.Ler

Bayagı İşime Yaradı Bunu Kullandıktan Sonra Hile Diyenler Bile Oldu Bana :D

Bne yptım ama fps 100 olmadı??? :(

Konu eksik olmus.
Yukarıda yazılanları harfiyen yaptıktan sonra ;
Masaustune sağ tıklayın
--> Özellikler --> Ayarlar --> gelişmiş --> Ekran karti ayarlari ( Bu herkesin ekran kartina gore değişir, mesela benim ekran kartim Gforce 2 Mx400, Bende Nvidia Mx400 gibi bişey yazıyor.)
Daha sonra, Menü ingilizce ise , Performance & Quality settings,
Türkçe ise, Performans ayarları gibi bi bölüm olcak, oradaki listenin en altinda Vertical Sync (Dikey senkronizasyon) var, onu off (Kapalı) yapın.VE oyuna girin, konsola Net_graph 3 yazip fps nizi kontrol edin.Bişeyleri eksik yapmadıysanız 100 olması lazım ;)
Şunuda söyliyim, eğer gerçekten CS ile ilgileniyosanız, bu ayarları yapamasanız dahi, amaan n'olcak deyip sallamayın.Oyunun akıcılığında büyük fark oluyo.Her prof CS'ci kullanır bunu.
Herkese iyi forumlar..

FxmaN' Alıntı:
Konu eksik olmus.
Yukarıda yazılanları harfiyen yaptıktan sonra ;
Masaustune sağ tıklayın
--> Özellikler --> Ayarlar --> gelişmiş --> Ekran karti ayarlari ( Bu herkesin ekran kartina gore değişir, mesela benim ekran kartim Gforce 2 Mx400, Bende Nvidia Mx400 gibi bişey yazıyor.)
Daha sonra, Menü ingilizce ise , Performance & Quality settings,
Türkçe ise, Performans ayarları gibi bi bölüm olcak, oradaki listenin en altinda Vertical Sync (Yatay senkronizasyon) var, onu off (Kapalı) yapın.VE oyuna girin, konsola Net_graph 3 yazip fps nizi kontrol edin.Bişeyleri eksik yapmadıysanız 100 olması lazım ;)
Şunuda söyliyim, eğer gerçekten CS ile ilgileniyosanız, bu ayarları yapamasanız dahi, amaan n'olcak deyip sallamayın.Oyunun akıcılığında büyük fark oluyo.Her prof CS'ci kullanır bunu.
Herkese iyi forumlar..
Vertical Sync (Dikey senkronizasyon) :goz:

Pardon, ben yanlış yazmışım, saol bim duzelttiğin için.Bu konu ve bikaç başka konu hakkında dokuman hazırlanıp sunmayı düşünüodum, teker teker veriliyo, ama kimi eksik kimi yanlış.Yakında hazırlayıp suncam, bekleyin beni ;)

ßen ßunLarı Hiç kuLLanmıyorum =)

Ama qene herqün ßana hiLe diyorLar =)

ßunun Çözümü war mı ?

MeseLa miLLetin aqzını po$et qißi ßüzme makinesi faLan =) [x7ever]

bnm fps zaten sürekli 99 yenide kullansam bi yararı olur mu acaba???

Ben de yine de olmadı :(

monitor 19 ama bilgisayar eski baya sanırım ondan olmuyor 30 40 fps oluyor anca neyse sorun deil :D

saol ya benim fps 60-70 iyi olur ama ekran da donma yok ama genede işime yarar saolasın

Ben Bunu Yükledim Fakar Fps Sürekli Deişio Bi 50 Oluo Bi 100 oluo arada 99 oluo acaba normalmi ?

99 u goruyosa sorun yok demektir.Arada düşmesi, oyunun bazı yerlerinde ekran kartının veya ram'inin yetersiz kalmasından kaynaklanır.

herkeze teşekkürler

tabi bu cs min çökmesine neden olmasaydı daha iyi ola caktı ama cs em çöktü

pff !

ben dedıgın yerlere gırdım perferman vs kalite ayari dior ordakı menude optimizasyon gıbı seyler yazıor senkronizasyon felan demio 1yardım !

Geri