Counter-Strike İçin Performans Ayarları

kusura bakma ama bu adrese girdikten sonra ne yapıcam yanı nasıl güncellicem bilmiyorum :(

biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim...

saoL ozcan abi cok faydaLı biLgiLer baya isime yarayacak gibi duruyo

kusura bakma ama bu adrese girdikten sonra ne yapıcam yanı nasıl güncellicem bilmiyorum :(

biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim...

adresten sana uygun oLan işLemcin ve ekran kartının modeLine göre oLan driverı indirdikten sonra kuruLumu yapman yeterLidir...son driverı yükLemiş oLacağından otomatikman günceLLemiş oLcaksın ekran kartının driverını...

bakude performans diye 1 grup var:D rep grup:D

ufak tefek ayar diyip yapmamazlık yapmayın ben 40 fps oynuyodum vallahi dedim öylesine bi config.cfg yazayım.
Burdakiler gibi yazdım şuan fps'em 70 =) tabi şu istatistiklerde olmasa tam süper olacak..
eline sağlık yine sayın s.mod'um yine önünüzde saygıyla eğiliyorum:bow:bow:bow:bow

elıne sağlık super

tekrardan tesekkurler:)

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2022805' Alıntı:
1 kac satır okusan ayarların hepsının yapılmıycagını bılırdın Teneke...​

katıLıyorum sana.gerçekten çok gerekli biLgiLer.teşekkürLer...:clap:clap

Bazı yerlerini alıntı yapmışsın bari belirtseydin . Aynı cumleler başka sitede de var!!!!

kardes bu wicket gl yi nerden ındırcez lınk wersene

saol gerçekden bu değerleri cfg olarak verebilirim arkadaşlar bi özel mesaj yeter ;)

ya aşık kardeş bişi sorcam bu c-s de ping olayını nasıl halletcez ya bazen öyle siniroluom ki pc ile güreşmemek için kendimi zor tutuyom... bi ayar falan yapılıyosa bi anlatsan == c-s forever ==

Geri