Couldn't load device driver????

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pc aılıp masa üstü göründükten az sonra ekran kararıp restart yapıyor ve tekrara açılıyor bu her defasında bu şekilde oluyor
Ardından masa üstü ekranda bu şekildede uyarı yazısı çıkıyor bu neden oluyor bir türlü çözemedim lütfen yardım arkadaşlar
NOT:ikinci açılıştan sonra problem olmuyor pc normal çalışıyor.
sistem xp profesional 32 bit.

53nybn.jpg

donanımlardan birinin sürücüsü ile ilgili bir problem olabilir
hatanın anlamı "aygıt sürücüsü yüklenemedi"

derdini bilsem bende ilgilenirdim dostum nasi hallettin bi de yazsan bizde öğrenmiş oluruz...

derdini bilsem bende ilgilenirdim dostum nasi hallettin bi de yazsan bizde öğrenmiş oluruz...

Derdimi resimde koyarak açıkca anlattım herhalde bunda anlaşılmayacak birşey yok.
Nasıl hallettiğime gelince ekran kartım "asus x1550 series" sitesinden güncel driverini indirip kurdum sorun halloldu daha önce klasör görünümlerinden küçükresimler opsiyonunu seçincede programın ismiyle hata verip programı sonlandırmaya gidiyordu her iki sorunda driveri yükleyince halloldu.

Derdimi resimde koyarak açıkca anlattım herhalde bunda anlaşılmayacak birşey yok.
Nasıl hallettiğime gelince ekran kartım "asus x1550 series" sitesinden güncel driverini indirip kurdum sorun halloldu daha önce klasör görünümlerinden küçükresimler opsiyonunu seçincede programın ismiyle hata verip programı sonlandırmaya gidiyordu her iki sorunda driveri yükleyince halloldu.

pardon dostum yanlış anladın sorunun nasil halloldugunu bilsem demek istedim ;)

Geri