Converse, baharın renkleri ile bezeli

aSLihaN

New member
Reaction score
0

Yarattığı özgün tasarımlarıyla tüm dünyada büyük beğeni toplayan Converse, 2006 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda yer verdiği birbirinden farklı ve renkli modelleri ile bahara bir adım önde giriyor.

Renk alternatifleri konusunda son derece cömert davranan Converse, koleksiyonunda ortaya koyduğu modeller ile farklılığa övgüde bulunuyor. Rengarenk Converse’leri süsleyen birbirinden farklı desenler bu sezon caddelerde bambaşka rüzgarlar estiriyor.

Özellikle, gençlerin büyük ilgi gösterdiği çiçekli ve kelebekli modeller baharın canlılığını ayaklara taşıyor.

Etnik desenli, barışı simgeleyen, gökkuşağı ve batman desenli modellerin de yer aldığı Converse 2006 koleksiyonunda, deri ve örgülü modeller, kamuflaj desenli, sweat shirt kumaşlı ve baseball ayakkabısı tarzında olan modeller Converse’in yaratıcılığının sınır tanımadığını gözler önüne seriyor.

Taban ve kumaşı aynı renk olan “monochrome”nin yanı sıra, bilekten kıvrılan, kısa, bilek hizası ve uzun modelleri de bulunan Converse, zengin koleksiyonu ile kolay beğenemeyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Özellikle yaşamdan keyif alan ve hayatına daha fazla renk katmak isteyenler için hazırlanan Converse 2006 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda özgürlüğü yaşam tarzı olarak belirleyen herkese uygun bir model var.

Ulusal ve uluslar arası birçok yayının "modası geçmeyenler" ve "her dolapta bulunması gerekenler" arasında sıralandığı Converse, birbirinden çekici ve özgün modelleri ile yeni sezonda da farklılığını ve vazgeçilmezliğini yine ortaya koyuyor.

uyuz olduğum bir marka+model hiç bir özelliği olmayan kalite açısından samanpazarında veya perşembe pazarında satılan dandiri çin malı ayyakkabılardan bi farkı olmayan bu ayakkabıyı neden alırlar anlamam.(%99.9 özenti) :mad:

katılmamak elde değiiiiilllll bi işe yaramaz bu ayakkabılar 90 lı yılların hit modeli bunlar zenginlerin giydiği ayakkabılardandı

çok güzeller gerçekten desenleri falan :)
ama çok kötü kokutuyo ayağı...
küçük kardeşimin var yeni aldığında bile ağır bi kokusu vardı :)

bayanlara cok yakıstıgını dusundugum bir marka

serce parmagın basladıı yerden patlıo hemen :D ben daha giyipte ordan acılmamıs converse görmedim :D

bayanlara cok yakıosıo bencede :D

bazuları o modelde zaten:Dorjinden yırtık:D

yırtık seye nıye para werırsınız kı pehh ... bu kızlar anlasılmaz bi modeli wardı bilionuz mu bilmiom sıyah pembe anarsizm filan böle anarsistlerin isareti wardı bıde peace ısaretı wardı :U :D :D

bu kıslar icib farklı bişey olsunda ne olursa olsun illa ekol olduklarını heryerde kanıtlıycaklar:D

ya iyi converse ya herşeyin altına giyilio ama benim ayağıma göre yok:D

Ebemin Çarığı bile bu converse den daha konforlu ve kaliteli :D

yes tabiyaaa süper tabe yeaahh!!!
begenmiyen zevksizse ,biz begenenlerin yapacagı bişey yok
hade ii forumlar

bayılıyorum ben conwerse lere yaa acayip rahat we cıwıl cıwıl renklerde süper kesinlikle insanın ayaından çıkarası gelmio :p

osiris_cemo' Alıntı:
uyuz olduğum bir marka+model hiç bir özelliği olmayan kalite açısından samanpazarında veya perşembe pazarında satılan dandiri çin malı ayyakkabılardan bi farkı olmayan bu ayakkabıyı neden alırlar anlamam.(%99.9 özenti) :mad:

kesinlikle haklısın
adamın birisini internette "converse giymek bir ayrıcalıktır" fln yazmış
bence ayrıcalık diilde bir enayilik ve de bir özenti olabilir en fazla

qαρяίگ' Alıntı:
bayılıyorum ben conwerse lere yaa acayip rahat we cıwıl cıwıl renklerde süper kesinlikle insanın ayaından çıkarası gelmio :p

katılıyorum sana canım =)bende çok seviyorum...cıvıl cıvıl renkleriyle harika görünüyorlar =)

gerçi resimdeki model we konu geçen sezonun ürünlerini anlatıyo ama bu sezon da converse yapar yapcaını :durdurun

converse i ayagından insanın cıkarısı gelmiyo evet cunku gercekten cıkmıyo :D cok zor giyip cıkarması : )))

amerikada siyah beyaz, mavi beyaz, kırmızı beyaz ve sadece siyah renklerinden baska converse çeşidi yok.. adamlar piyasaya cıkarmıs ama kendi milletinden kimse giymiyo :)
Turkiyedeki modellerle oradaki modelleri karsılastırınca insanın kafayı yiyesi geliyo. hatta ordakilere internetten modelleri gosterdim inanamadılar :S
ama sanırım converse artık yeni modellerini avrupa için cıkarıyo...
neyse ben de giyerim severim de :)

Geri