ContractKiller - İrfanFatih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asistan Moderatör -1:)

Moderatör +1:victory

modsuz bölüm kalmasın:vur

erken diyen arkadaşların sayısı epeyce var...
ne diyeyim erkenden başla işte...
+1

açtıın konu sayısı = 1 den 25´e kadar. Toplam 35 Sayfa bulundu

yasdıın msj sayısı = 1 den 25´e kadar. Toplam 66 Sayfa bulundu

aramısda tam 1 yıldır bulunmana rağmen o bölümle yalnızca 1 aydır ilgilisin

kısacası -10000000000......

pori' Alıntı:
Asistan Moderatör -1:)

Moderatör +1:victory

modsuz bölüm kalmasın:vur

sırf bölümler modsus kalmasın die her boş olan bölüme sırf istiyolar die + wermek bence çok yanlış.....

bence modolacak arkadaşların her konuya tamamen
objektif ve tarafsız yaklaşması gerekir
biraz daha olgunlaşman gerektiğini düşünüyorum
- 1907

modsuz bölümlere sinir oluyorum ....

verilen konular veriliyo.şikayet bölümlerine bakan yok...

*üstelik birisi mod olsun diye +1 vermedim...
*contract aday olmuş..daha faydalı olmak istiyo demek ki ...o yüzden onay verdim

bunlar farklı şeyler...yeni gelen bi acemiye modsuz bölüm var diye oy vericek deilim:hadiordan

benim oyum -1 bence senden daha fazla bu bölüme mod olmaı hakedenler war sadece kısa sürede kendini gösteren biri mod yapılırsa bence siteden kopmalar olur güven kalmaz ben karşıyım arkadaşın asistan mod olmasına

Sevgili kardeşim;
Şu avatarın altına bir yere irfanfatih yazaydın da biz de nick değiştiğini anlasaydık yavvv. :)
İnan ki Contractkiller nickini her gün defalarca görüyorum ve kendi kendime diyorum ki sanırım eski bir üyemiz askerden filan döndü yeniden aktif oldu. Sen olduğunu bu başlıkta öğrendim. :)

Neyse gelelim asıl konuya.
Ne zaman o sayfalara gisem "bu resimler verildi" ya da "bu karikatürler verildi" şeklinde yorumlar görüyorum.
Oysa ki pek çoğunu ben ilk kez görmüş oluyorum.
Bunu ayıklamak için ve verilmiş konuları kapamak için de orada sürekli zaman geçirecek biri gerekiyor sanırım.
Bazen şikayet üzerine harekete geçildiğinde çok geç olabailiyor.
Zaman zaman o bölümlerde yanlış usluplar kullanıldığına da şahit oluyorum.

Velhasıl kelam diyeceğim şudur ki;
Madem orada böyle bir ihtiyaç var , biz de adaylar için yorumumuzu yaparız.
Başka biri hakettiğini düşünüyorsa o da adaylık koyar biz de seçim yaparız.
Şu anda sen başvurduysan seni değerlendiriyoruz demektir.
Orayla ilgilenip derleyip toparlayabileceğini ve canlandırabileceğini düşünüyorsan benim oyum
++++1905++++

Bence aktif bir üyesin. Ayrıca efendiliğini de hepimiz biliyoruz. O bölümle de ilgilisin.
Anladığımız kadarıyla yeterli zamanın da var o zaman neden olmasın ki?
Ama o bölümün yetkilisinin de yukarıda yaptığım değerlendirmeler ışığında yapacağı yorum da bence önemlidir.
Herşeyin hayırlısı olsun. Sevgiler....

arkadaslar burası senin konun su kadar benim konum bu kadar tartışması yapılacak biyer değil.
qapris arkadasıma katılıyorum .biyerde modun olmaması oranın basıbos kaldığı anlamına gelmez.tamam ufak defek aksaklıklar olur ama genede bası boş kalmaz.kimse korkmasın bu konuda.ben modifiyenin moduyum ama farkındasınızdır sanırım geyikteki tekrar werilen konuları bulup gerekenin yapılmasını sağlıyorum.benim gibi daha nice mod arkadaslar war.

Diğer mesajımda editlediğim gibi. -1907

sonuna kadar karsıyım
Saygılar...

hem msn de olsun hem forumda olsun ne kadar efendı bı arkadas oldugunu bılıorum!ayrıca bu arkadasın komık ve ılgınc resımlerle ugrasmayı sevıyo olması ona daha fazla +puan kazandırır dıe dusunuorm cunku cogu basvuruya baktıgınız zaman basvuru yapan kısıler nereyı ıstedıklerını bıle bılmıyolar contractkıllerın en azından ugrastıgı yada emek verdıgı bı bolum var bu da cok guzel bişey tabıkıde.1 aydır oraya yogunlasmıs olması tabıkıde oraya basvuracagındandır kımse mod lugunu yada a.mod lugunu ıstemedıgı bı yere yogunlasmaz bu da dogal bı gercek..bende cok fazla baltalamayım burayı,tekrar soyleyım +++1923 hayırlı olurınsallah fatıh kardesım..

QapriS' Alıntı:
açtıın konu sayısı = 1 den 25´e kadar. Toplam 35 Sayfa bulundu

yasdıın msj sayısı = 1 den 25´e kadar. Toplam 66 Sayfa bulundu

aramısda tam 1 yıldır bulunmana rağmen o bölümle yalnızca 1 aydır ilgilisin

kısacası -10000000000......

sırf bölümler modsus kalmasın die her boş olan bölüme sırf istiyolar die + wermek bence çok yanlış.....

QapriS Noktayı Koymus -1000000000

Edit: Konu Sayın Da Yetersiz Bence

smodların yazdıkları etki etmiyo da moderatörlerin yazdıkları mı son nokta oluyo diger moderatorlerin hepsi vermis +

bu isin olmasi lazim hocam..en guzel paylasimlari sen yapiyosun aktifsin..efendi adamsin..forumda cok vakit geciriyosun..ee daha bisey lazimmi ?

+ 1453

daha zaman var bence..

eksi (-)...

bence biraz daha zamana ihtiyacın var. paylaşımlar yetersiz mod olmak için
- 1903

kardeşim neden msjlara cvp veriyorsun ve verdiğin cevapları siliyorsun anlamadım,
sana - veren her üyeye cvp vermezsen daha iyi olur düşüncesindeyim
biraz daha zaman geçmesi lazım diye düşünüyor ve -1907 veriyorum
saygılarımla

Bir sürü tartı$ma oLmu$.. Bi an kendimi siyasi partiLer böLümünde zannettim.. Başbakan seçmiyoruz bu heyecan niye.. Forum içerisinde gerek efendiLiğiyLe gerek payLaşımLara saygısıyLa sevgimizi kazanmış bir arkadaşımız.. OnLine Süreside Gayet iyi Üstesinden geLebiLeceğine inanıyorum.. +1

Edit: oyLama dışı gereksiz tartışma yaratıcı mesajLar siLinmiştir.. daha sakin Ltf.

KaRma' Alıntı:
Bir sürü tartı$ma oLmu$.. Bi an kendimi siyasi partiLer böLümünde zannettim.. Başbakan seçmiyoruz bu heyecan niye.. Forum içerisinde gerek efendiLiğiyLe gerek payLaşımLara saygısıyLa sevgimizi kazanmış bir arkadaşımız.. OnLine Süreside Gayet iyi Üstesinden geLebiLeceğine inanıyorum.. +1

Edit: oyLama dışı gereksiz tartışma yaratıcı mesajLar siLinmiştir.. daha sakin Ltf.

Sonuna kadar haklısın Karma. ContractKiller Hayırlı olsun... +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri