cont+alt+delete yaptıgımda

oz33can

New member
Reaction score
0
cont+alt+delete yaptıgımda (GÖREV YÖNETİCİSİ,YÖNETİCİNİZ TARAFINDAN DEVRE DIŞI BIRAKILMISTIR ) DIYE BIR YAZI cıkıyor
yardımlarınızı beklıyorum
sıtedı devamlı takıp edıyorum bır cok program aldım ve cok ısıme yaradı
emegı gecenlere sımdıden tessekkur ederım .....

FORMAT demeyın arkadaslar zaten formatta duzelıyor ?

ben ilk defa bu tarz bi sıkıntı ile karsılastım. forumdan hangi
programı alıp da kullandıgınızı, hatta baglantısını da yazarsanız
memnun olurum.

arkadasım ılgınden dolayı tesekkur ederım
fomdan kaynaklı bır sey degıl
bu zannedersem virus ile ilgili bir şey

Evet bu virüs kaynaklı bir durum aynı konuyla ilgili dünde bir başlık açılmıştı. Win 23 Sality AA virüsüdür bu muhtemelen Kaspersky önerimdir yanlız fazla geçikme sisteme tamamen bulaşmadan antivirüsünü kur yoksa ilerleyen vakitlerde herhangi bir kurulumada izin vermez bu virüs ve setuplarıda bozar

1. Çözüm:

Masaüstüne bir adet “txt” dosyası oluşturun.Yani masaüstünde sağ tıklayıp “Yeni” “Metin Belgesi” deyin.

Daha sonra bu metin belgesi içerisine aynen şunları kopyalayın.

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
“DisableTaskMgr”=”dword:00000000
www.hackhell.com
Kopyaladıktan sonra

“Dosya” “Farklı Kaydet” deyin ve dosya adını “EnableTM” uzantısını da “reg” yapın ve
masaüstünü göstererek “Kaydet” deyin.

Bu reg dosyasına çift tıklayarak sorulan soruya evet diyoruz.

Not: Windows’un varsayılan dosya görünümünden dosya uzantıları görünmez. Bu nedenle bazı durumlarda burada olduğu gibi dosya uzantılarının görünmesi gerekebilir. Dosya uzantılarının görünür olması için aşağıdaki işlemi uygulayın.

Bilgisayarım> Araçlar> Klasör Seçenekleri> Görünüm> Gelişmiş Ayarlar içerisinde

“Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” seçeneğindeki işareti kaldırın

kardes dedıgını yaptım
yıne aynı yazı cıkıt
gorev yonetıcısı,yonetıcınız tarafından devre dısı bırakılmıstır
dedı

combofix diye program var. onu indir onla tarattır düzelir.

virüs aktif olduğu için sürekli olarak kayıt defterini kontrol altında tutuyordur virusü tam temizlemeden yukardaki çözümün işe yaramayacağı kanaatindeyim...

ok anladım
sıteden bana bır lınk verebılırmısınız bunun ıcın vurıs temızleme prosu

1. Çözüm:

Masaüstüne bir adet “txt” dosyası oluşturun.Yani masaüstünde sağ tıklayıp “Yeni” “Metin Belgesi” deyin.

Daha sonra bu metin belgesi içerisine aynen şunları kopyalayın.

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
“DisableTaskMgr”=”dword:00000000
www.hackhell.com
Kopyaladıktan sonra

“Dosya” “Farklı Kaydet” deyin ve dosya adını “EnableTM” uzantısını da “reg” yapın ve
masaüstünü göstererek “Kaydet” deyin.

Bu reg dosyasına çift tıklayarak sorulan soruya evet diyoruz.

Not: Windows’un varsayılan dosya görünümünden dosya uzantıları görünmez. Bu nedenle bazı durumlarda burada olduğu gibi dosya uzantılarının görünmesi gerekebilir. Dosya uzantılarının görünür olması için aşağıdaki işlemi uygulayın.

Bilgisayarım> Araçlar> Klasör Seçenekleri> Görünüm> Gelişmiş Ayarlar içerisinde

“Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” seçeneğindeki işareti kaldırın

bazen bu txt den yapılan .reg ler çuvallayabiliyor.sen başlar-çalıştır-regedit yaz
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System bu yalo takip et “DisableTaskMgr”=”dword:10000000 göreceksin muhtemelen orayı “DisableTaskMgr”=”dword:00000000 haline getir

sistemi geri yüklemeyi dene

başlat>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme

Arkadasim bu sorun bendede vardi inanki tam 1 yil ugrastim arkadasalarin burada dedigi her yolu bende denedim,ama sonuc vermedi ne combofix ne malwarebytes , ve en sonunda bu virusu cozdum...Soyle anlatayim ilk once nortonun sitesinden 90 gunluk Norton Antivirus indirdim onunla sistemi komple tarattim

ve Win32.Sality.AM veya A.A diye bir virus bunu yapiyormus ,daha sonra google arastirdim Kaspersky Rescue CD ISO uzantili bir dosya var onu indir ,CD ye yazdir iSO kalibi olarak ve bilgisyari yeniden baslat CD den baslat gelen ekranda tarama yapacak o bitince tekrar pc yeniden baslat ve Norton Antivirusle tekrar tarat eminim Gorev Yoneticisi geri gelecektir ....Bendede cok sorun cikartmisti.....Kolay gelsin...

Böyle bir sıkıntı yaşamıştım ,virüslü diyerek format atmıştım....

fomat atmana gerek yok kardesım combofizi yukle yeterli istersen msn adresımden ekle atarım sana
boyle ufak şeyler için format atmyın kardesılerımm

Geri