Commandos 3 - Destination BerLin [HH Up] [US&RS]

ßütün partLari indirip part1 'den klasöre cıkart diyip sifreyi gir cıkarır aksi bi durum olamaz.

Hocam,
Dediğiniz gibi yaptım WinRAR da şifre de sormuyo "çıkaracak dosya yok" diyor. "Aç" komutuna basınca da içlerinde klasör falan da görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam,
Dediğiniz gibi yaptım WinRAR da şifre de sormuyo "çıkaracak dosya yok" diyor. "Aç" komutuna basınca da içlerinde klasör falan da görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum oyunu 1000'e yakın kişi indirdi bi sen diyosun bu sorunu. :S ekran görüntüsü aLırmısın ßi ßakalım.. o kadar part var dolu nasıl boş cıkar $aka gibi.

17 part indirdim indirdiğime pişman oldum.7.parta kadar çıkarıyor ondan sonrası bozuk.yazık emeğe

bende de commandos 4 var call of duty gibi harika bişey bu tarz oyunlar beni kesmiyo strateji gibi

Sağolasın bende bu oyunu çok severek oynardım.

ben indirdim ve kurdum hiç bir sorun yok. fakat oyun içinde grafik hataları var adamlar alanın belli yerlerinde görünmüyo. mesela odanın ortasında bi yere götürünce kayboluyo aynı şekilde düşman gidnce de görünmüyo bu sorun oyunda mı yoksa benim ekran kartımla alakalı mı ?

Sıraya koydum.İndireceğim ilk commandos oyunu olucak.Teşekkürler

bu oyunu arıyordum ya küçükken dayı oğlu oynuyordu bunun 1.serisini çok severdim bu oyunu süpersin çok saol

dostum upshare linklerinde problem var reklam çıkıyor download yok.... ilgilenirsen sevinirim ama süper paylaşım eline sağlık....

abi çok teşekkürler.. ama 17. part arıza yapıyor..
bi bakarsan sevirim...

yani linkte bi sorun var.. file is offline diyo prgoram..

Ne yazık ki Part17 siLinmiş.. Oyunu sıfırdan upLoad edicem.. Daha önce indirdiğiniz partLar varsa siLin.. Yeni yükLenecek oLanLar iLe uyuşmadığı için partLarı çıkaramazsınız.. En kısa sürede yeniLiycem..

Geri