Command & Conquer GeneraLs + Zero Hour Ek Paketi [HH Up] [US&RS]

saolasın...

Allah razı olsun senden.Her yerde aradım bulamadım.Burda senin sayende indirdim.Kurdum tıkır tıkır çalışıyor.kimi partları uppshare den kimilerini rapidshare den indirdim tamamladım.Sağol.

CRC hatası verdi? herhangi bir part üzerinde değil .bin olan dosyada ve diğerinde. dosyaları koruyarak çıkarttım ama nasıl oynanıcak bu hanig dosyadan açılıyor? hiç birinden açılmadı

çok yerde ölü bu linkler teşekkür ederim.

ben daha yeni indirdim linkler ölü değil generals için konuşuyorum ama zero hour bende vardı zaten, generels'in de upshare 8-9 ölü diğerleri çalışıyor, oyunda hiç bir sorun yok ben oynuyorum

Karma oyunu yükledim fakat setap dosyası yok nasıl kurarım yardımcı olurmusun Teşekkür ederim

Karma oyunu yükledim fakat kuramadım yardımcı olursan sevinirim.Setup dosyası yok

oyunu kutamadım cd 1 ve cd 2 dosyalarnda setup dosyası yok yardımcı olurmusun

ee ben zeroyu kuramadım :S bende generals var da zero yamasını nasıl yapacam karma ?

görmuyor bendekı generals i :S

oyunu kuramadım yardım lütfen

Az mı oynadım be =) =) =)

GLA olup Scud indirmek iyiydi ama her seferinde tavsiye ettiğim Zero Hour'da o Uçak Genarali rütbeleri yaptıktan sonra hiç bişey önünüze geçemez :goz::goz::goz:
katılıyorum kardeşim hava generali süper hiç bir şey sizi tutamaz:durdurun:durdurun:durdurun

emeğine sağlık indirdim yanlız tek dez avantajı multiplayer oynarken üçüncüyü kabul etmiyo

Yıllardır zero hour ek paketini oynayamamıştım.Sayenizde kudum çalıştı ve oynuyorum.Çokk teşekkür ederim.

ellerine sağlık süper bir kere oynamıştım ne zamandan beri arıyordum şimdi senin sayende buldum sağol karma

ben bu oyunu kuramadım benim için anlatırmısın

Geri