Command & Conquer GeneraLs + Zero Hour Ek Paketi [HH Up] [US&RS]

upshare hatalı boşuna indirdik o linkleri rar şifresi kabul etmiyor diye de yazdım ama cvp yazmadınız kontrol de etmediniz, olmadı... :(

upshare hatalı boşuna indirdik o linkleri rar şifresi kabul etmiyor diye de yazdım ama cvp yazmadınız kontrol de etmediniz, olmadı... :(

PartLarda sorun yok.. indirirken eksik inmiştir upshare'de ara sıra böyLe sorunLa karşılaşıyoruz son part haric bütün partLarın boyutLarı aynı oLmaLıdır dikkat et eksikLeri tekrar indir..

ayrıca 11. part için bir arıza veriyor o nedir aga

Adama KaRma =)

Eline saqLık dai..

yani us share den indirdiğimizin yerine rapıdden indirilen 11. part konulup adı değiştirilip dışarı çıkarılsa olur mu???

bende cilt bozuk hatası veriyor zero hour u indirdim yardım edin lütfen

paylasım için saol.ama Command & Conquer GeneraLs in rapidshare olan linklerinde 1 2 3 4 5 e kadar bi sorun var galiba.indirdikten sonra arşiv hasarlı dio.yardımcı olursan sevinirim

bende birinci partta şifre hatası verdi diğerlerini açtı bi daha mı indirsem acaba lütfen yardımcı olun

ya sen bu güne kadarnerdeydin
laststand versionuda varmı

ya sen bu güne kadarnerdeydin
laststand versionuda varmı

burdan bak http://www.hackhell.com/showthread.php?p=3156365#post3156365 ,

oyun kurulumu için tekrar bir hatırlatma ( ben kaldırdıktan sonra tekrar kurmakta zorlandığım için buraya eklemeyi uygun gördüm, emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler)

ALINTIDIR

Generalsin yüklenmesi:
1- İndirdiğiniz partların 1.cisine tıklayıp rar şifresini(karma@hackhell) yazıyorsunuz.
2- Rar dosyasının içindeki dosyayı(ismi C&C_GeneraLs_UpByKaRma_HackHeLL) çıkartıyorsunuz herhangi bir yere.
3- Deamon tools ile ilk cdyi açıyorsunuz sonra yükleme sırasında şifre soracak. Şifre 1234-1234567-1234567-6455
4- İkinci cdyi soracak yükleme sırasında, onuda deamon tools’a gelip 2.cdyi seçiyoruz.
5- Yükleme bittiğinde registerı soracak ona later diceksiniz.
6- O çıkarttıgınız dosyadan(ismi C&C_GeneraLs_UpByKaRma_HackHeLL) patch and crack dosyasına gireceksiniz.
7- Generals-107-english simgesine basacaksınız ve bitince kapatacaksınız. Bu versiyonu değiştirecek.
8- Hemen üstündeki dosyayı(ismi dev-ccgn) tıklayıp içindeki generals simgesini kopyalayıp C klasörünün içindeki yüklü olan dosyanın içine yapıştıracaksınız. Böylece generalsi yüklemiş olduk.
Not-1: Oyuna tıklayınca biras bekliceniz açılması için.
Not-2: Eğer canınız generals oynamak istedi, oyuna girdikten sonra solo game=>skirmish=>play dediğiniz zmn ise size first cdyi soracak. Onu da deamon tools’tan 1.cdyi seçerseniz halletmiş olursunuz.

Şimdi sıra ek paket olan Zero Hourda:
1- İndirdiğiniz partların 1.cisine tıklayıp rar şifresini(karma@hackhell) yazıyorsunuz.
2- Rar dosyasının içindeki dosyayı(ismi C&C_ZeroHouR_UpByKaRma_HackHeLL) çıkartıyorsunuz herhangi bir yere.
3- Deamon tools ile ZeroHoura klasörünün içindeki dosyayı açıyorsunuz sonra yükleme sırasında şifre soracak. Şifre ULPF-ZEVK-FRWG-Q4YJ-6F2T
4- İkinci cdyi soracak yükleme sırasında, onuda deamon tools’a gelip ZeroHourb klasörünün içindeki dosyayı seçiyoruz.
5- Yükleme bittiğinde registerı soracak ona later diceksiniz.
6- Deamon tools’a gelip ZeroHoura klasörünün içindeki dosyayı seçip sonra bilgisayarıma girip GeneralsZH1’e sağ tılayıp açtıktan sonra deviance dosyasına tıklıyoruz. İçindeki generals simgesini kopyalayıp C klasörünün içindeki kurulu olan dosyanın içindeki Zero Hour dosyasının içine yapıştırıyoruz.
Artık oyun kuruludur.
Not-1: Oyuna tıklayınca biras bekliceniz açılması için.

Geri