Com Warrior Virüsü Herkes Okusun !!!

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu virüs şu anda piyasada dolaşıyor özellikle ben Ankaralı'yım ve heryerde bu virüse rastlıyorum.
Kısaca bilgi vereyim bu virüs telefona yüklendiğinde rehberinizdeki herkese mms atıyor,bununlada kalmıyor bluetooth açıksa bulduğu herkese kendini yolluyor.Ben özellikle tren ve kafelerde rastlıyorum bu virüs geliyor bluetoothla, ve gönderenin bundan haberi yok!
Sim works antivirüs programı telefonunuzda yüklüyse geldiğinde sizi uyaracaktır, farkına varırsınız.Dosya com warrior adıyla geliyor.Yüklemezseniz sorun yok ama yüklerseniz,sizi deli eder.Daha önce ben bu tuzağa düşmüştüm.Şu an baktımki iyice yayıldı,sizleri uyarmak istedim.Tabi belkide çoğunuzun canı yanmıştır.

Bizi uyardığın için sağol arkadaşım.
Benden de tavsiye Telefon Güvenlik adlı başlığıma baksın herkes ve ordaki anti virüsü yüklesin...

başıma gelmedi ama uyarın için Sağol :)

benim gibi yapın bilmediğiniz bişeyi almayın başkasından
2 yıldır n-gagem var bişey olmadı:)

selam ben bu olayın kurbanı oldum common wirors bulaştı 6260 nokia kullanıyorum telden sildim dosyayı ama yaklaşık 200 kontürüm güme gitti bende mms ayarlarını bozdum telin şimdi ne yapmam gerek nasıl kurtulabilirim format dışında?

sen yinede en garanti format at...daha önce beki yazilmistir ama istersen nasil format atacagini yazarim...

sağol arkadaşım uyarıların için bunu dikatte alacağım teşekkürler

ya arkadaşlar com warrior die b.i virüs var ne yapacam formatta atıyom gitmiyor allah rızası için bi çare
başkalarına mesaj gönderiyor 1 dakikaya birsunucu bağlansınmı die soruyor acil
[email protected]
cewapları bekliom

:hhuzgun benim tele de gırmıstı format attım sonrada anticomwarrior programını yukledım suan sorun yok link i paylasırdım ama indirdigim site kapandı :hhuzgun

Geri