Colin McRae Rally 04 [ HH ] Yarışlardaki Kalite

elıne saglık shark

emeğine sağlık arkadaşım uzun zmandan beri bu oynu arıyordum paylaşım için çok sağol emeğine sağlık kimse laf etmesin oyun ve linkler sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkürler

ii de ben bunu kurdum hata verdi o sorunu nasıl cözebiliriz

aynı sorun bende de oldu oyunu kurdum ama oyuna gireceğim zaman hata verdi

Colin McRae Rally 04 Application has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

böyle bir hata mesajı çıktı bir çözümü var mı ?

bende hiç bir sorun çıkar madım arkadaşlar son oana kadar beklediniz dimi çok uzun sürüyor çünki yüklemese ondan sordum

tamam tekrar deneyecem inşallah olur

Arkadaşlar Biri Sizi Durdursun Gerçekten :D
Çok Saol Paylaşım için.
Teşekkürler.

hmmm cılin mc ralliy saol güzelll

s.a. millet biz bu oyunu nerden indirebiliriz rapidshare de kredikartı nosu istiyor ne yapmak gerekiyor bu oyun için şimdiden tşk ler

usta eline emeğine sağlık ama tam olarak nasıl çalıştırılıyor bende hata vererek kapanıyor rar dan çıkardım 253 MB. birde kaspersky setup.bat dosyasını trojan olarak görüp siliyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben rar dan çıkardım ama açılmıyor ''oyun bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor'' şeklinde hata iletisi veriyor yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar oyun için şunu söyliyeyim. oyun çok guzel ve çok gerçekçi ama feci zor arabayı zapdetmek.en fazla 8. oldum.15 araba içerisinden...

teşekkürler ya ne zamandır bunu arıyordm.eline sağlık

Geri