Colin McRae Rally 04 [ HH ] Yarışlardaki Kalite

bu arada oyuna girdim oynuyorum linkler canavar setup da tekrar tesekkur.

İndirdim oynuyorum teşekkürler kardeş

arkdaşlar vistada uyum gösteririmi
saol paylaşım için

PS2 varsa WRC RALLY 3-4 tavsiye ederim orjinal rally

:sigara: :sigara: :sigara: :sigara:

ellerine saglık arkadaşım

ellerin dert görmesin arkadaşım

SĦARK;1660555' Alıntı:
Oyun RIP Olduğundan Sesler Olmaması Normal
bay çok bilmiş sesler var bi kere.ikincisi sen nasıl kuracağını bilememişin. önce setupu çalılştıracan uzun bi ms dos kurulum yapacak. sonra oyunu çalılştur.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

bay çok bilmiş sesler var bi kere.ikincisi sen nasıl kuracağını bilememişin. önce setupu çalılştıracan uzun bi ms dos kurulum yapacak. sonra oyunu çalılştur.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

0-5 Yaş Zeka Senin Gibi Oluyormus Demekki :hhmanD

MÜkemmel Bİ Oyun Ben Dİrt Serİsİnİ Aldim ÇaliŞtiramadim Sonra 2005 Serİsİnİ Aldim Ondada Oyunda Problem Çikti Artik Gerİye DoĞru Gİdİyorum Ben Aslinda İlk 2003 Ü OynamiŞ Ve Çok SevmİŞtİm MÜkemmel Bİ PaylaŞim TeŞekkÜrler

cok saol kardes bende bu oyunu arıyodum giresunda hiçbir yerde yok

Oyunu indiriyorum linklerde sorun yok şu an son parttayım yalnız
Oyun sesleri varmı yokmu buna bi açıklama getirilirse en azından son part inene kadar ses dosyasını bulmaya çalışırım netten

2,80 işlemci pentium d
256 ekran kartı
1 gb ram var ama oyun
Çalışırken görüntüler birbirine karışıyor
Ayarlarındamı hata var acaba yoksa oyundamı bi sorun var

indiriyom usta sorun çıkmaz demi

arkadaşlar oyunu yükleyemedim yardımcı olurmusunuz

bende son patı indiriyorum yalnız oyun 2,3 gb flan olması lazım nasıl 3 parta sığdı?

ben size söylim seste war linklerde de sorun yok arkadaşlar

oyunu kurdum oynayamıyorum 256 ram dıyorsun benımkı 512 160 hard dısk pentıum ııı ama sankı boyle takla atmısın gıbı sureklı önün oyun alanları ıle tıkanıyor araba gıdıyor ama goruntu bozuk yukarda bır arkadsda aynı sıkayetı belırtmısdı
ıncıbus84 de de aynı durumda

Geri