Colin McRae Rally 04 [ HH ] Yarışlardaki Kalite

arkadaşlar bu oyunun şifrelerini bilen varmı(oyun içi arabaları açma şifresi gibi)
yani hile kodları

usta cok sagol...Yaw hersey guzelde bu tur oyunlar sessiz oynanmiyo..Simdi sorum su, bu oyunun ses paketini bulamazmiyiz yada ne bileyim ona benzer bisey yokmudur?simdiden sagolasin

Linkler Sorunsuz Çalışıyor

Oyun acilio ama yarisa girmio oyun bozuk mu acaba

:saskin merhaba
part2 yi yükleyemedım dosya silindi diye mesaj verdi
ilgilenirseniz sevinirim

kaan2991' Alıntı:
usta bu demo değil dimi

NE DEMOSU YA BURDAKİLERİN HEPSİ DEME DEİL SÜPER BİŞEY BEN 3 TANE İNDİRDİM SİTEDEN GTA SAN ANDREAS PES 6 VE SOKAK FUTBOLU

sallamayin arkadaslar
oyun %100 calisiyor

tolga2003' Alıntı:
iyi güzelde linkler ölmüş be kardeş. ne zamandır sağlam bi link bulamıyorum bu oyun için ilgilenirsen sevinirim
tostum ben şimdi üç partıda indirdim sorun yok yani linkler saglam ama senin pc rapidshareye karşı arızalı olabilir bu benimde çok başıma geldi 1 ay boyunca rapidshareden download yapamıyordum ama temiz bir formattan sonra sorun çözüldü ama format atmadan nasıl yapılıyor onu bilmem sen bu konuyu bilginlerle bir görüş derim sevgiler:victory

linki kopyala yapıştır yapıyorum ama hata veriyor file found mu ne diyo dosya yok mu demek ne demek bilmiyorum ama bu oyunu oynamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

eywaLLah shark eline sağLık

beyler halen oyu kurmaya calışmaktayım daha oyunu kuramadım bundada sorun cıkcağını sanmıyorum .
diğer indirdiğim tüm programlar gibi ellerinize sağlık...

inş. bende calışır ya emeginize sağlık.saolun

dostum buyuksun ellerın dert gormesın

Geri