Colin Kazım dan yüzsüzlüğün bu kadarı.

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Futboluyla hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu, ücretine zam ve yeni sözleşme istedi, aksi halde takımdan ayrılacağını bildirdi

Teknik Direktör Aragones’in iki hafta kadroya dahi almayıp, Kocaelispor maçında sakat Deivid’in yerine forma verdiği Kazım, başarısız futboluna ve yuhalanmasına rağmen babası aracılığıyla Fenerbahçe yönetiminden ilginç isteklerde bulundu.
Kulüple olan sözleşmesi devam eden genç futbolcu, Türkiye’de kalmak için ücretine zam, sözleşmesine de uzatma isterken, aksi taktirde sarı-lacivertli takımdan ayrılacağını bildirdi. Önümüzdeki günlerde konuyu görüşmek üzere Türkiye’ye gelecek olan babası Rodney Richards, yönetimden görüşme talep edip, şartlarını sıralayacak. Bu isteklerini aracılar ile yönetime duyuran Kazım’ın babası Richards’ın, 5 yıllık sözleşme ve şimdi kazandığının 2 misli yıllık ücret ile şartlarının iyileştirilmesini talep edeceği kaydedildi.

Kaynak

http://www.milliyet.com.tr/Spor/Hab...2009&b=Hedefteki Kazimdan sok istekler&ver=18

gitsin bir fenerbahçe taraftarı olarak istemiyorum onu

Ne Hikmetse, Üstüne Galatasaray,Fenerbahçe Ve Beşiktaş Forması Giymiş,İki Üç Gol Atmış,Birkaç Asist Yapmış Adamlarım ....tü Çok Çabuk Kalkıyor.
Millet İşsizlikten Kırılıyo Bizim Üç Büyüklerimiz,Üç Kuruşluk Adamlara Milyon Dolar Saçıyo.İlginç :)

Futboluyla hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu, ücretine zam ve yeni sözleşme istedi, aksi halde takımdan ayrılacağını bildird.

hocam hiç güleceğim yoktu siz beni güldürdünüz allah da sizi gldürsün. bu ne ya şaka gibi. neresi yıldızdı bu elemanın. 2 maçta 3-5 orta açınca yıldız olunuyosa oo işimiz var.fener ayarında topçu değil acilen saılıp oraya kaliteli birisi alınmalıdır. mehmet tpuz olabilir neticede türk ve kontenjan da dolmaz.

Bu kıytırık oyuncu yıldız olmuş fenerbahçede oynuyor Ben Fenerbahçe Transfer komitesini Anlamıyorum ya bu kadar iyi futbolcu var nerde kazma oyuncu varsa bulup yıldız havasına sokuyorlar adamda Dalga geçer gibi fenerbahçeye tehdit yapıyor Zuahhahaaa

alladılar pulladılar bunu ingilterede saglam gecirdiler.
bn olsam kovarım anında. hiç bi getirisi olmayan kolpa bi adam....

Avrupa Şampiyonası'ndan Sonra Bir Çok Spiker Tarafından Yeni C.RonaLdo Deniyordu :)

İşi Gücü Hava, ArtistLik SaLıverin Gitsin, Zaten Ancak Bank Asya'da Top Oynar Bu KafayLa :)

kendine çok güvenerek oynuyor buda onun oyununu kötü yönde etki ediyor .... ve de böyle bişey yapması beni gerçekten üzdü...

İşini ciddiye aLmayan başarıLı oLamaz. . .
Buna en güzeL örnekte kazım . . .
Yetenek oLsada ciddiyet ve disipLin edebiLeceksin kendini. . .
Yoksa başarı geLmes. . .
Sezon sonu yoLun acık oLsun KAZIM KAZIM . . .

Geri