Cok gecmis oLsun ~PRENSES~ ... herkes en asından bi duayı coq görmesin !..

prenses biliyosun sen ve biz bütün hackhell ailesi olarak dualarımızı eksik etmiyeceğiz ben yeni duydum allah acil şifalar versin dualarım hep anne annen ve seninle üzülmeee arkanda koskocaman bir hackhell ailesi var seni desteklediklerinden belli

prenses yanındayız yapabilceğimiz bişey varsa söylemen yeter

istanbuldaki her hastane uyar bişey lazım olursa hiç çekinme tekrar geçmiş olsun

saygılar arkadaşlar

gecmiş olsun Allah acil şifalar wersin prenses
anneannenin en yakın zamanda eski günlerine dönmesini Allahtan tüm kalbimle diliyorum

cok gecmıs olsun dularımız annenle prenses =(

Forumdan herkesin tanıdııı we heraLde qimsenin hakkında kötü düşünemeyecei nadir insanLardan oLan ~PRENSES~ in anne annesinin durumu kaLp damarLarı tıkanıktı we gecirdiği ameLiyattan soora durumu ağırLastı ...

~PRENSES~ coq üsgün durumda ... suan yapabiLceimis tek shey aLLaha dua edebiLmek .. kimse 1 duayı esirgemesin en azından

~PRENSES~ üsüLme canm ... aLLah aciL sifaLar wersin ... inş. sağLııına kawusur anneannen...

sewiorus seni üsüLme !...

Prenses Allahtan Anneannene Acil şifalar VErmesini dilerim.Büyük Geçmiş olsun.

(((((Kusura bakmayın bunu bu başlıkta yazmak istemezdim ama || Arfy || Arkadaşım Sen ingilizmisin arapmı yoksa Rusmusun.Bu nasıl Türkçe yazmak.Dilimize sahip Çıkalım.
Seni Protesto Ediyorum.))))

çok geçmiş olsun....inşallah en kısa zamanda iyileşir...

geçmiş olsun
allah şiva versin

allah acil şifalar versin. umarım bir an önce sağlığına kavuşur..

hepimiz duacınız allah şifa versin

Tez zamanda acil şifalar bulma dileğiyle geçmiş olsun...

Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

canım benim telefonlada aradım geriçi seni ama burdada tekrar belirteyim Allah acil şifalar versin ailenize bağışlasın hep yanındayız

çokça geçmiş olsun prenses
Allaha acil şifalar versin

geçmiş olsun canım. umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

allah acil şifalar versin.

ALLAH acıl sıfalar versın prenses. Hayr da Şer de ALLAH tandır. onemlı olan bunu bılmek ve herne olursa olsun Herseyın ALLAH tan geldıgını bılerek dua edıp beklemktır. ALLAH şifalar versın .

BeNdE aNNEaNNeMi çOk SeVeRiM gEçmİş oLsUn PrEnsES....

Herkese çok teşekkür ediyorum anneannemin durumu birazık daha ii herkesin duası sayesinde herkese allahrazı olsun inş. dahada ii haberler vereceim..

Geri