Cok Fazla Minnettarim Yeni Uye arkadaslar okuyunuz

Game Trader

New member
Reaction score
0
Oncelikle 4 gundur bikip usanmadan her soruma cevap veren ve sorunlarimla ilgilenip cozum bulan hatta hatta tutup hostcumun aciklarini tek tek soleyip dahada ileri gidip host'cumada yardim eden Dark_Angel Sana inan cok buyuk minnettarlik duyyorum
Hack denince illa yikmak olarak algilayanlarada Dark_Angel'ornek almalarini diliyorum birseyi yikmak kolay yapmasi zordur bir bilgiyi kazanmak yillar alir sayet bu bilgiyi yararli olarak kullanamiyorsan ne fayda onca harcadigin yillara ,gerektigi yerde yardim edeceksin sayet yikilmasi elzemse o zaman bilginle onuda yapacaksin tabi
Ama yapici ogretici hosgorulu olacaksin
iste o zaman karsinda saygi ile egilindigini gorursun sen istemesende sana karsindakiler saygi duyar
Forumum ve arkadasimin forumunun basina gelen bazi olaylardan sonra buraya geldim ve girdigim ilk gun [4 gun once ] selamlasma kismina selamimi yazdim altinada sorunumu, kimse yabancisin demesi yardimci oluruz dediler ve gercekten yardimlarini esirgemediler
iananin bulmasi zor bir yer ve bulmasi zor meziyetlerle cevrili kisiler

Hackhell forum ailesinin tum mensuplarina teker teker tesekkurler sizlerle tanismama neden olan uzucu olaydi belki ama herseyin altinda bir vesile olurmus ve olduda saolun

burada herkes elinden geldiği kadar yardım olur . yeter ki konuyu görsünler ve yeter ki sen sabırlı ol :clap:

Sadece Tek Kelime HH ailesi Yıkan diil Yapan Olmaya her zaman devam etti Bizi karalamaya çalışan insanların hali ortada onlar gelip gidicekler ama HackHeLL Ailesi bir bütün olarak kalacaktır bence Bende Çok yardım aldım hala da alıyorum Webmaster Kelimesi Çok Basitleştiği Bu günlerde İnterneT alemi Adam Görsün Bilgi Tecrube Görsün En başta En büyük Paylaşım Platformuna Hazırlıklı Olsun HackHeLL Büyük Adımlarla Gelio İŞte Bir gurur Anı HackHeLL Yöneticileri Sadece Kendilerini Yansıtmıyor Katılımcılarınıda Nasıl Temsil ettikleri Ortada Bu konu tam isabet Bence Teşk ederim sana kardeşim önce Sonra Tüm yöneticilerimize Dark AngeL ile yalnız değilde ben tüm yöneticilerimize The Ozzy Solariz Kady Ve saymaya satırlar yetmez yetenekleri olan yöneticilerimize teşk ederim

Geri