cok acil laptop alıyorum yardım ve tavsiye lütfen

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
arkadaslar telefondan cok acil girdım hh ye, konu ve grammer yanlış olmuşsa özür dilerim...

Elimde bir tane dell 1564 - 7504 sıfır laptop var bunu baska bir laptopla değişmeyi planlıyorum...

Dûsündügüm laptop hp pavilion dv6-1356et vy652ea
fiyat aralığım 1300 , 1500 civarı

aradığım laptop, bana mükemmel hız ve program desteği sunmalı, photoshop ve after effect gibi pro'larda kasmayacak, oyun merakım fazla yoktur...

Simdiden teşekkûrler...

kesinlikle hp alma sakın öle bi hata yapayım deme.

asus,toshiba ve sony den şaşma.

sony pahalı kabul ediyorum onun yerine asus ve toshiba lardan birini seç.

Asus yerine acer daha iyi olabilir.Asuslarda problem çektiğimiz oluyo

SaphyR önce asus'un kullandığı plastiğe ve işlemciye bak. Sonra Acer plastiğine ve işlemcisine bak. Acer ucuz olsun, boktan olsun mantığı ile çalışıyor. İşlemcisi intel'e su dökemez 1. Plastiği en az 2 kat daha kötü 2. Nerden biliyorum ??? Özel bir şirkette pc bakım-onarım bölümündeyim.

Wolf arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
1-Asus
2-Toshiba
3-Sony(Pahalılığından ötürü son sırada )

Hp'nin bazı modellerini biz genelde sobalı evlere tavsiye ediyoruz. Hep adaptörü hemde cihaz orta derecede yük altındayken ortamda belirgin ısı farklılıkları yaratmakta =) :)

hocam her pc de problem vardır.ben de tanıdığım bir sürü kişide acer var illallah dedirmiş hepsine...

acer ve hp en kalitesiz donanım parçaları kullanıyo.

ucuz olmasının sebebide bu yüzden.

inan bana aynı acer'ın farklı sebeplerden ötürü 5-6 kez servise geldiğini biliyorum. Sorun makinası gibi birşey. Tabi aslında elektronik işi biraz da şans. Aynı modelde başka bir pc hiç problem vermez iken diğeri serviste kullanıcıdan çok kullanılıyor. Genelde verdiği sorunlar (Acer) :
1-İşlemci Problemleri
2-Anakartta bazı birimlerin çalışmayı durdurması
3-USB port sorunu
4-Power girişi anakart üstü lehimlerinin ısıdan dolayı atması.
5-Ekran vertical kırmızı piksel ölümleri.
6-Kapağı çok açılan kapatılan pc'lerde ekrana ara sıra görüntü gelmeme, gidip-gelme problemleri

Bende bir bilgisayar firmasında çalışıyorum.
en çok garantiye giden
1-Hp
2-asus
o yüzden dedim :)

hocam o kadar önerilerimize rağmen gidipte acer almışsın.

ucuz diye yapıştın büyük ihtimal.acer yerine onunla aynı fiyatta ama biraz daha yavaş olan toshiba yı kesinlikle tercih ederim.

neyse güle güle kullan.inş bi problem çıkartmaz.

ve inş uzun ömürlü bi laptop olur...

teknosadan aldım, ve ilk bakışta işlemcisi hariç çok cazip geldi, ve ergonomik yapısıda önemli laptop alıyorsak, tuşlarının güzelliğine anca dokunduğunuzda anlarsınız...
hele ilk defa bir laptopta ses açma kapama, bluetooth wifi gibi tamamiyle dokunmatik kısayol tuşları gördüm,
bataryası çok idareli, ve yanında verilen win7 premium 64 bit işletim sistemi müthiş ötesi...

zaten en fazla 2 sene kullanacam...
hem ısınma sorunu yok, çok sessiz ve çok sakin çalışıyor şu anda...

sata bağlama yeri ve hdmı takma yeride cabası... fiyatıda gayet uygun olunca...
ve acil olarak lazım olduğunda gittiiğim teknosada en iyisi bu olunca...

walla teknoloji sadece şans işi...

casper masaüstüm vardı eski bişey herkes casperdan şikayetçiyken ben 6 yıl en ufak sorunsuz kullandım...

512 mb ram ile pc uçuyordu...

»»кαнιη¢σ¢υк««;5020223' Alıntı:
teknosadan aldım, ve ilk bakışta işlemcisi hariç çok cazip geldi, ve ergonomik yapısıda önemli laptop alıyorsak, tuşlarının güzelliğine anca dokunduğunuzda anlarsınız...
hele ilk defa bir laptopta ses açma kapama, bluetooth wifi gibi tamamiyle dokunmatik kısayol tuşları gördüm,
bataryası çok idareli, ve yanında verilen win7 premium 64 bit işletim sistemi müthiş ötesi...

zaten en fazla 2 sene kullanacam...
hem ısınma sorunu yok, çok sessiz ve çok sakin çalışıyor şu anda...

sata bağlama yeri ve hdmı takma yeride cabası... fiyatıda gayet uygun olunca...
ve acil olarak lazım olduğunda gittiiğim teknosada en iyisi bu olunca...

walla teknoloji sadece şans işi...

casper masaüstüm vardı eski bişey herkes casperdan şikayetçiyken ben 6 yıl en ufak sorunsuz kullandım...

512 mb ram ile pc uçuyordu...

hocam işte acer kalitesiz parça kullandığından ucuz yoksa babasının hayrına ucuz satmıyoki pc leri =)

o yüzden uzun ömürlü olmuyolar.

neyse en fazla 2 sene kullancam demişsin o zaman sorun yok.

dediğim gibi inş sorunsuz kullanırsın...

Spooks adam 1.5 senedir kullanıyorum yazmıs sen laptop öneriyorsun adama : )

Geri