codec ve OZZY_1999 üyelikleriniz iptal edilmiştir!!!

arkadaşlar Allah uzun ömür versin

mutLu yıLLar :)

OZZY_1999' Alıntı:
Teşekkürler Arkadaşlar Hepiniz Sağolun Memeli50 Görünmemim Sebebi Bizim Işlerin Sezonu Açildi Yani Anlayacağin Iş Iş

özel Günlere Girdim Bir Baktim Bu Başlik Len Dedim Ne Oluyoruz üyelik Gitti Budami özel Gün Oluyor Acaba Hemen Daldim Konuya Orada Arkadaşlar Saklanmiş Hep Beraber Süpriz Diye Bağirinca Dedimki Len Bu D.günü şakasi Kendine Gel Topla Kendini Arkadaşalarima Teker Teker Teşekkür Ediyorum Yooo Gözlerimden Süzülen Yaş Değil Gözüme Bir şey Kaçti O Sulandirdi Mendili Olan Varmi Yaninda Saol Esmer Sende Bulanacağini Tahmin Etmiştim Yaaa Ben çok Duygulandim Hadi Pastayi Kesip Yiyelim Hepinize Afiyet Olsun

şaka Bir Yana Herkese çok Teşekkürler Kasirga61 özelliklede Sana Bakalim Kim Açacak Bugun Bu Konuyu Diye Merak Ederken Senin Konuyu Gördüm çok Teşekkürler Ben Yazdikça Yazarim Biri Benim önümden şu Klavyeyi Alsin :

Codec Dostum Doğum Günün Kutlu Olsun Daima Mutlu Kal
di??:hhman:

Kardeşim,snn doum günü konunu bn aççaktm aklımdaydı da ama malum cafeden girmek zorundayım şimdi geldim kardeşimin konusunu açiim die batım açmışlar..kutlarım seni kaç yaşına girdin şms

iyi ettiniz bunları kovmak la ikisi de çok havalı şeyler bunlar ikisini de sevmem zaten :p

NİCE mutlu yıllara ...

ya Yamakasi sen bariyapma sende sevmezsen bız ne yaparız burada...

Bu arada Uzunefeye ne oldu yav. dogum gunumde uzerınde ban yazısını gormeseydım keske.severdım keratayı umarım önemlı bırsey degıldırde hemen doner aramıza.

Allah uzun ömürler versin

Nİce mutlu yıllar arkadaşlar..

doğum günleriniz kutlu olsun arkadaslar umarım hayatınız boyunca daima mutlu kalırsınız ..
ii yaşlanmalar :p

dogum gününüz kutlu olsun nice senelere arkadaslar

Nice yıllara herşey gönlünüzce olsun

OZZY_1999' Alıntı:
özel Günlere Girdim Bir Baktim Bu Başlik Len Dedim Ne Oluyoruz üyelik Gitti Budami özel Gün Oluyor Acaba Hemen Daldim Konuya Orada Arkadaşlar Saklanmiş Hep Beraber Süpriz Diye Bağirinca Dedimki Len Bu D.günü şakasi Kendine Gel Topla Kendini Arkadaşalarima Teker Teker Teşekkür Ediyorum Yooo Gözlerimden Süzülen Yaş Değil Gözüme Bir şey Kaçti O Sulandirdi Mendili Olan Varmi Yaninda Saol Esmer Sende Bulanacağini Tahmin Etmiştim Yaaa Ben çok Duygulandim Hadi Pastayi Kesip Yiyelim Hepinize Afiyet Olsun

şaka Bir Yana Herkese çok Teşekkürler Kasirga61 özelliklede Sana Bakalim Kim Açacak Bugun Bu Konuyu Diye Merak Ederken Senin Konuyu Gördüm çok Teşekkürler Ben Yazdikça Yazarim Biri Benim önümden şu Klavyeyi Alsin :

rica ederim dostum =)

ama yazdığın öykü mü ne..artık ne oluyosa :D süper olmuş hee

codec' Alıntı:
Yav Kasırga varya ana sayfada üyeliğim iptal diye yazınca bi hoş oldum devamlı görüyordum böyle yazıları yav millet nasıl düşüyor diyordum uykulu gözlerle nasıl tıkladığımı ben bile hatırlamıyorum.:)

Teşekkür ederim kardeşim beni hatırladığın için.Ve hatırlayanlarada teşekkürler.

Terteren doğru diyon valla yaşlandık Kasırgada yaşımıza göre pasta hazırlamış zaten :)

Yaşlanmaksa yaşlanmak boşveeeeeeer.:)

rica ederim

hahaha sende düştün demek haa :D

evet Terteren doğru demiş :D ona göre ayarladım pastayı

he bu arada bunlar yaşlarını sölememişler çekiniolar mı nee, gerçi isteyen bakabilirde codec 26 , OZZY_1999 27 yaşlanıyorsunuz beylerr :D

Geri