di??:hhman:OZZY_1999' Alıntı:Teşekkürler Arkadaşlar Hepiniz Sağolun Memeli50 Görünmemim Sebebi Bizim Işlerin Sezonu Açildi Yani Anlayacağin Iş Iş
özel Günlere Girdim Bir Baktim Bu Başlik Len Dedim Ne Oluyoruz üyelik Gitti Budami özel Gün Oluyor Acaba Hemen Daldim Konuya Orada Arkadaşlar Saklanmiş Hep Beraber Süpriz Diye Bağirinca Dedimki Len Bu D.günü şakasi Kendine Gel Topla Kendini Arkadaşalarima Teker Teker Teşekkür Ediyorum Yooo Gözlerimden Süzülen Yaş Değil Gözüme Bir şey Kaçti O Sulandirdi Mendili Olan Varmi Yaninda Saol Esmer Sende Bulanacağini Tahmin Etmiştim Yaaa Ben çok Duygulandim Hadi Pastayi Kesip Yiyelim Hepinize Afiyet Olsun
şaka Bir Yana Herkese çok Teşekkürler Kasirga61 özelliklede Sana Bakalim Kim Açacak Bugun Bu Konuyu Diye Merak Ederken Senin Konuyu Gördüm çok Teşekkürler Ben Yazdikça Yazarim Biri Benim önümden şu Klavyeyi Alsin :
Codec Dostum Doğum Günün Kutlu Olsun Daima Mutlu Kal
OZZY_1999' Alıntı:özel Günlere Girdim Bir Baktim Bu Başlik Len Dedim Ne Oluyoruz üyelik Gitti Budami özel Gün Oluyor Acaba Hemen Daldim Konuya Orada Arkadaşlar Saklanmiş Hep Beraber Süpriz Diye Bağirinca Dedimki Len Bu D.günü şakasi Kendine Gel Topla Kendini Arkadaşalarima Teker Teker Teşekkür Ediyorum Yooo Gözlerimden Süzülen Yaş Değil Gözüme Bir şey Kaçti O Sulandirdi Mendili Olan Varmi Yaninda Saol Esmer Sende Bulanacağini Tahmin Etmiştim Yaaa Ben çok Duygulandim Hadi Pastayi Kesip Yiyelim Hepinize Afiyet Olsun
şaka Bir Yana Herkese çok Teşekkürler Kasirga61 özelliklede Sana Bakalim Kim Açacak Bugun Bu Konuyu Diye Merak Ederken Senin Konuyu Gördüm çok Teşekkürler Ben Yazdikça Yazarim Biri Benim önümden şu Klavyeyi Alsin :
codec' Alıntı:Yav Kasırga varya ana sayfada üyeliğim iptal diye yazınca bi hoş oldum devamlı görüyordum böyle yazıları yav millet nasıl düşüyor diyordum uykulu gözlerle nasıl tıkladığımı ben bile hatırlamıyorum.
Teşekkür ederim kardeşim beni hatırladığın için.Ve hatırlayanlarada teşekkürler.
Terteren doğru diyon valla yaşlandık Kasırgada yaşımıza göre pasta hazırlamış zaten
Yaşlanmaksa yaşlanmak boşveeeeeeer.