Alteriwnet manual update dosyaları ve anlatımı(iw22.iwd eklendi ve client düzenlendi)
arkadaşlar öncelikle alteriwnet client programını indiriyoruz
en son client dosyasını ekledim
hiç tepki vermeyen Call of Duty Modern Warfare 2 ler için gerekli düzeltme ve 33 lvl karakterimin dosyasını ekledim (palyers klasörünü ekledim)
ve update ile gelen küçük güncelleme dosyalarınıda ekledim yapmanız gereken sadece dosyları indirmek
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: aIW-37a.rar
inen dosyalarımızı
.....Program Files\Activision\Modern Warfare 2 klasörünün içine açıyoruz.
....Program Files\Activision\Modern Warfare 2\zone\english klasörüne giriyoruz burada daha önce yüklediğimiz dlcmap dosyaları var şimdi sadece bu dosyaları dlc klasörüne kopyalayacağız.Bu sayede 336 mb dosyayı indirmekten kurtulacağız.
bu dosyalar (mp_compact.ff, mp_complex.ff, mp_crash.ff, mp_overgrown.ff, mp_storm.ff) bu dosyları kopyalayıp
...Program Files\Activision\Modern Warfare 2\zone\dlc klasörüne yapıştıracağız.
Şimdi ek maplara geldik bunlarıda aşağıdaki linkten indirip
...Program Files\Activision\Modern Warfare 2\zone\dlc klasörüne atacağız.
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: mp_abandon.ff
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: mp_fuel2.ff
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: mp_strike.ff
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: mp_trailerpark.ff
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: mp_vacant.ff
En son olarakta aşağıdaki dosyayı indirip
...Program Files\Activision\Modern Warfare 2\main klasörüne atıyoruz.Yeni client artık eski iw_22 dosyamızı kabul etmiyor bu nedenle onuda ekledim
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: iw_23.iwd
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: iw_22.iwd
Masaüstüne gidip Call of Duty Modern Warfare 2 MP yi çalıştırıyoruz.
karşımıza içine yazı yazacağımız bir kutu çıkacak oraya ise aşağıdaki yazıyı kopyalayıp yapıştırın
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
ek olarak eğer
harddiskinizde fazla yer yoksa ...Program Files\Activision\Modern Warfare 2\main\video klasöründeki dosyaları silebilirsiniz problem olmayacaktır.
eğer oyunlarında
prewiew_mp_abandon bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa iw_22 ve iw_23 dosyasını indrip gerekli yere attıktan sonra benim fixlenmiş client dosyamı indirerek gerekli yere atsın
problemi çözüleceketir.