COD MW2 MuLtipLayer FİX Update 1.3.37a FuLL 11.07.2010 [RS&HF&HH]

Abi senin dediğini indirmeme rağmen hepsini uyguladım dediklerin şimdi iw4mp.exe kapat hatası veriyor.

Abi senin dediğini indirmeme rağmen hepsini uyguladım dediklerin şimdi iw4mp.exe kapat hatası veriyor.

:blink::blink::blink:

Pencereyi aç , aşağıya bak kimse var mı ? Kimse yoksa biLgisayarı kucakLa , saLLa gitsin pencereden .

Bu ne ya , o çaLışmıyo bu çaLışmıyo , şu çaLışmıyo, yoruLdum yaffff....

Kapat hatasını çözdümde 1.1.37a altında build yazmıyor:S ondan giremiyorum oyuna

o kadar kişi indirip oynadıysa sende bi sorun vardır... teşekkürler tiesto,ellerine sağlık,bu arada multiplayer oynamak çok zevkliymiş :)

Konuyu bilmeden lapin gibi atlayıpda yorum yapma sorun bendede değildi hem.

Dostum birşey sorucam bu dediklerini temiz yeni yüklenmiş bir cod 6 üzerine mi yapcaz yoksa daha önce başka yamaları yüklememiz lazım mı???

v4PдŦяΘη;5107636' Alıntı:
Dostum birşey sorucam bu dediklerini temiz yeni yüklenmiş bir cod 6 üzerine mi yapcaz yoksa daha önce başya yamaları felanda yüklememiz lazım mı???

Başka yama faLan yükLemene gerek yok.

Dostum dediklerini harfiyen uyguladım ve sorunsuz şekilde oynuyorum eline emeğine sağlık...

hocam deatmatch kayboldu geri gelmiyor

oyunu sildim modemi resetledim yine deatmatch yok..Öneriniz var mı ?

saolasın crack yok diye silmiştim bu oyunu ama c-d yok oldu:) indirecez mecbur:)

Ben Black ops beklicem sıkıldım :D

level konusunda gelişmeler varmış bilgisi olan yazarsa sevinirim.15 level hoş olmuyor.)

Geri