CocaCola'nın Son Oyunu...!

Arkadaşlar Coca colanın bi başka yönüne dikkat çekmek istedim bende ;

Coca cola Geçtiğimiz temmuz ayının hasılatını ve bundan sonraki aylardaki tüm kar paylarını israil ordusuna devretti . amerikanın Ortadoğudaki oyunlarda kullandığı piyonunu israili bütün dünya besliyor şu anda. Aldığınız her şişe coca cola bomba oluyo, mermi oluyo . Her coca cola içtiğinizde bir çocuk ölüyo Filistinde , Lübnanda haberiniz olsun . Kola turka için be kardeşim :Sopa

Am şu bir gerçek ki coca cola nın tadını hiçbiri tutmuyor.

Arkadaşım yazdıklarında baştan sona haklısın. Ama birşey dikkatimi çekti ters ozmosu bilmen ve artezten suyunun işlenerek içindeki özelliklerin değiştirildiğini bilmen doğal kaynak suları hakkında bilgili olduğunu belirtiyor. Ben 7 senedir bu sektörde olan biri olarak pepsinin çıkarttığı aquafinanın da bu seğmentte olduğunu bilmeni isterim.

arkadaslar bazı yeraltı sularının çok derinde olması nedeniyle özel yöntemlerle dışarı çıkarılması gerekiyor..Coca Cola da bu yöntemleri kullanarak suyu dışarı çıkarıyor..Burada yanlış olan ne var ki??..Bence bu sularında değerlendirilmesi ülke ekonomisine birşekilde yarar sağlayacaktır..Yurt dışında birçok ülkede bu yöntem kullanılıyor ve sularını bu şekilde de üretiyorlar ama biz her konuyu hemen ülke elden gidiyor konusuna getiriyoruz bu inanılır gibi değil..Bu arada ben bugüne kadar yapay su diye birşey duymadım..bütün sular doğaldır..ve pet şişede satılan her su daha sağlıklı olabilmesi için illa ki işlenerek satılır...

yaw suyun tadı eskiden güzeldi şimdi bozdular bilmiyordum öğrendim saolun

Konu Güncel Niteliğini Kaybettiği İçin Her Telden'e Taşındı...

arkadaş normal dünya nufusuna sumu dayanır yakında ot yicez her şey yapay
zaten amerika anasını satacak nerderse para için :) töbe töbe

coco cola olayında bakkal market gibi bazı yerlere nedense bi baskı var kolaturka almak için 10 bakkal geziyom cevremdeki insanlarda kolaturka içimiyo
ben alıştım kola turkaya bence alışkanlık meselesi coco cola bi acayip gelmeye başladı

wayy beee neler donuormusda bızde olee safmısız saol arkadasım almam aldıramam artık :(

Turkuazla tanışmak bir kere nasip oldu ikincisi ASLA!
Suyun tadını iyi bilenler farklı bir suyu iyi anlarlar.
Birde Karadenizin saf doğal kaynak sularını geçmişten
bugüne tadan birisi için suda iyi anlar...

Geri