coca colanın faydaları

piken

New member
Reaction score
0
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.

üCROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :Arabanın tamponunu Coca Cola’’ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvataya uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,Deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz,polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde COCA COLA + PEPSI + COLA TURKA’’dır.

Peki nedir bu Cola’’nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi’’nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz.
Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız

KARBONDİOKSİT...!

2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek“ diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola’’nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir.Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ... Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...

alıntı

içilecek bişey diil zaten :D ancak böyle işlerde kuallnılabilir.ama yiğidi öldür hakkını yeme çok güzel leke çıkarır :D

YAw kolaya verdiğimiz para israile gidio düşünmek lazım bişileri yaparken....

nedemişler kirlenmek güseldir eee ama napalım içiyom ben ama

ben içiyorum arkadaş adamlar harika yapıyo türklerde aynı tadı yapsın türklerden içeyim.

Piken ellerine sağlık birde UYUŞTURUCUYA,SİGARAYA kötü diyorlar bunların adı çıkmış adı :) yaaa resmen tuzruhu gibi birşeymiş bu artık eve temizlik maddesi olarak kola alırım :)

valla dii mi comand:D:D artık kola kullan kardeş:D

deterjana gerek yok 1 olcek kola yeterlı puhaha....:D

piken' Alıntı:
valla dii mi comand:D:D artık kola kullan kardeş:D

Kız ben niye kullanayım madara ettin beni herkes beni koyu bir kazak erkek bilirken sen kalmış kola kullan diyorsun oho oho Arkadaşlar ben tam taş fırın erkeğiyim aman yanlış anlamayın umarım bu açıklama karizmayı kurtarır unutmadan PİKEN bu nicki nerden buldun :) dehşet verici bir nick sana yazarken bile korkuyorum :) :) :)

günde 6 litre kola içiyorum henüz ölmedim valla her zaman kola forever cola :D

comand' Alıntı:
Kız ben niye kullanayım madara ettin beni herkes beni koyu bir kazak erkek bilirken sen kalmış kola kullan diyorsun oho oho Arkadaşlar ben tam taş fırın erkeğiyim aman yanlış anlamayın umarım bu açıklama karizmayı kurtarır unutmadan PİKEN bu nicki nerden buldun :) dehşet verici bir nick sana yazarken bile korkuyorum :) :) :)
1.si gerçekleri saklama evde temizlii sen yapıomuşun ben ööle duydum
2.si herkese duyrulur comand tam bir ev erkeği,temizlik çamaşır bulaşık....
3.sü kork tabe benden nickimden diil benden kork:mad: wala deliyim ben napacaım belli olmas,bi raket yeme kafana
4.sü sakın nickimle dalga geçme seni öldürürüm
5.el tiempo es oro!!!(ne dmek olduunu sorma araştır)
:D

piken' Alıntı:
1.si gerçekleri saklama evde temizlii sen yapıomuşun ben ööle duydum
2.si herkese duyrulur comand tam bir ev erkeği,temizlik çamaşır bulaşık....
3.sü kork tabe benden nickimden diil benden kork:mad: wala deliyim ben napacaım belli olmas,bi raket yeme kafana
4.sü sakın nickimle dalga geçme seni öldürürüm
5.el tiempo es oro!!!(ne dmek olduunu sorma araştır)
:D

1.Bana evde temizlik yaptıracak kişi anasından doğmadı :) annem haric.
2.Ev erkeği demişsin yanlış.
3.deli deliden kormaz nickin bende acayip çağrışımlar yapıyor korkum ondan nickini gördümmü Besmele çekiyorum :aba:
4.Dalga geçilecek bir nick değil billakis gayet ciddiye alınması gereken nick PİKEN :clap:
5.Umarım küfür etmemişsindir eyer yazdığın küfürse iade edilir :eek:
6.Konuya bak bizim yazdığımıza bak :)

ya hiç bişi olmadıuğını düşünseniz bile biz o adamlara yardım ediyoruz ceplerine paraları koyuyoruz

onlarda sağda solda musum insanları öldürüp

can alıyolar bide bu yönden bakın

vallhi kolanin zararli oldugunu bilirdim ama bukadar faydali oldugunu bilmezdim piken sana cok tesekur ederim meslek icabiyla bana cok yaracak

karşıyım cocacola ya israile mermi almak istemem.hem içine ne koyuyorlar allah bilir sonuçta düşman kısırlık yapan ilaçlar vs.vs.hassas meseleler bunlar
cola deyip geçmeyin....

comand' Alıntı:
1.Bana evde temizlik yaptıracak kişi anasından doğmadı :) annem haric.
2.Ev erkeği demişsin yanlış.
3.deli deliden kormaz nickin bende acayip çağrışımlar yapıyor korkum ondan nickini gördümmü Besmele çekiyorum :aba:
4.Dalga geçilecek bir nick değil billakis gayet ciddiye alınması gereken nick PİKEN :clap:
5.Umarım küfür etmemişsindir eyer yazdığın küfürse iade edilir :eek:
6.Konuya bak bizim yazdığımıza bak :)
wala yaf şimdi seven abim locked diecek:Daman deme abicim
yok comand küfür diil bea ayıp ettn yok ööle bişi sadece vakit nakittr demek,şu sıralar dilimde buraya da yazdım alaksı yok ama yasdım:D konu dağılmasın kola olayına dönelim

pikenden herkes korkuor comand....gel bana sor...:D:D

Geri