CoCa CoLa NeDiR? oKu öĞReN...>>>>

yapım şartlarıda ortada hala niye içiyor bu türk halkı bilmem

Gєηco;13116' Alıntı:
yani bunu çok duydukta böyle bişey olması bana imkansız gibi geliyor yani olamaz diyorum.............

Dana Katııyorum Arkadaşım Birazdaha Esneklik Yani Şunu Söyiyim Esneklik Derken Ön Yargı Yapma Yın Hemen Adamın Dinine ne Diyolar O hala esneklik Diyo felan Gibisinden Buna Emin ol öYle bişe oLsa Çok Ama Çok Feci Şeyler Olurdu Dünya Raslantılar İle Dolu Buna Emin oL Dergaha Gitdiğimde Hocaya Birisi Sordiki Hocam Töbe Haşa Töbe Bana Allahın oLduğunu Ispatlaya bilirmisin Hoca İstifini Bozmadan Şunu Söyledi Peki Sen babanın Bana Öz Baban oLduğunu Ispatlaya Bilirmisin Yani Babanın Baban olduğuna inanıyorsunda Rabbinin olduğunamı İnanmıyorsdun Dedi Çocuk Bukelamun Gibi Renk Atdı Arkadaşlar Olayları Fark yerlere ve Özellikle Ve Özellikjle Dini Konulara çekmeyin Kendi Kendinize Savaş Açarsınız ve Hiç Yok yere Tartışmalar Çıkar Başlık aLtında Hertaşın aLtında Bişe aramayın Benim Düşüncelerim bunlar arkadaşlar..

Offf Şu koLayı sadece EmperyaList MaLı oLduğu için Sevmiyorum...Bu La mekke fiLan KasıtLı yapıLmış şeyLer değiLdir yada öyLe bişey çıkmıyodur...Nedendir biLemem ama beLirLi dönemLerde Hep böyLe YaLan doLan şeyLer çıkar...

coca colaya karşı kitleleri içmeme çağrısı doğaldır paralarının nereye kimlere gittiği belli ama yok yazıyı terse çeviriyormuşsunuz şu anlam çıkıyormuş yok şöyle yapınca bu oluyormuş tarzı şeyler çok saçma kaldı ki sahipleri yahudi demişsiniz yahudi olan kişiler Allah'a inanmıyor mu böyle saygısızlık yapabilirler mi Allah'a....bunlar insanların içmemesi için yapılmış hurafelerden biri sadece...... şuraya açın coca colayla ilgili bilimsel,ekonomik ve siyasi gerçekleri daha etkili olur.... böyle saçma sapan şeylerle anca çocukları kandırırsınız... kaldı ki bu olayın resimlerini de gördüm çoooooooooooook saçma.......

Böcekle bitki karışımı ortaya çıkan kafa yapıcı bir sıvıdırrr

nedense bazı şeyleri çok abartıyoruz esnek olalım abartma konusunda haklısın ama esnek olursan o zaman biz diye bir şey kalmaz hepimizi ortadan kaldırırlar... o zaman esnek olabilirsin...

yapım şartlarıda ortada hala niye içiyor bu türk halkı bilmem
Arkadaşım öncelikle bir Coca-Cola dolum fabrikasını gezmeni tavsiye ederim.ek olarak coca cola böyle yazılmaz Coca-Cola böyle yazılır.o aradaki tire(-) milyar dolarlık bir patente sahiptir.
Böcekle bitki karışımı ortaya çıkan kafa yapıcı bir sıvıdırrr
Cola maddesi ağırlıklı olarak meyan kökü bitkisinden elde edilir ve tarlada yetişir.her bitki gibi...co2 ve su ile karıştırılır cola elde edilir.rengini ve tadını veren de meyan köküdür.
Coca-Cola da 7x adı verilen ve sadece 2 kişinin bildiği 7 bilinmeyen madde vardır.
Coca-Cola ya da o eşsiz tadı veren o 7 maddedir.

Ayrıca sağlık bakanlığı maliye vb. bakanlıklar böyle bir şirketin hep ensesindedir.3. kişilerin söyledikleriyle bırakın satışları engellemeyi pazar payı vs. olayları.bu yüzden mantıklı düşünün.yok domuz kanıymış böcekmiş yok tersten okununca şöyle bir anlam çıkıyomuş.herhangi bir dildeki herhangi bir kelimeyi tersten okumak gibi bir eğilime hangi millet girer ki bırakın bu işleri ya meyve veren ağaç hep taşlanmıştır.Türkiye'de alkolsüz içecek sektöründe % 92 lik pazar payı olan bir şirketten bahsediyoruz.yapmayın etmeyin Allah aşkına

bir çok yerde bu konuda buroşür dağıtıldı ama ben arapça bilmiyorum ama arap ülkelerindede satılmıyoru bu içecek

İsraille araplara olan desteği yüzünden yıllarca sorun yaşayıp israilde fabrika açamayan Coca cola şirketi bu değilmi bahsettiğimiz.
İsrailin Enbüyük oyunu dostu düşman gibi gösterip Dostları birbirine kırdırmaktır o yüzden Böyle konularda konuşurken dikkatli olmak lazım.

Geri