CoCa CoLa NeDiR? oKu öĞReN...>>>>

~uYuSTuRuCu~

New member
Reaction score
0
COCA COLA'nın ANLAMI

Coca Cola'nın Anlamı Nedir? Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi. Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz?

eline saglık canım benimm güzeldi!!

yani bunu çok duydukta böyle bişey olması bana imkansız gibi geliyor yani olamaz diyorum.............

nedense bazı şeyleri çok abartıyoruz biraz daha esnek olalım arkadaşlar...

'KuRâN' oKuMaYı öĞReN SoNRa SöYLeSeN??

bunlar Feyk inanmiyorumm bana mantiksis geliyor

feyk olup olmaması çok önemli değil gençler, önemli olan ilk paragraftır.
neyse ya malum daha öncede açılmıştı bu konu başka bi yerde ve saçma sapan yerlere gitmişti konu. yine uzaaaaaaaar gider....

daha önceden bende görmüştüm coca cola'nın arapça'da ne anlama geldiğini.eğer gerçekse anlam çok büyük bi saygısızlık ve hakarettir bizim için.ama yine de gerçeğini Allah bilir.inşallah o yazı gerçek diildir de bizde biraz daha rahatlarız.Saygılarla

" 'KuRâN' oKuMaYı öĞReN SoNRa SöYLeSeN?? "
konuyla bunun ne ilgisi war? actigin baslik zaten alinti we hatali

orada la Muhammed la Allah yaziyor bu birincisi

ikincisi la demek ortadan kaldirmak demek degildir

la ilahe illallah senin dedigin manayla Allahtan baska ilahlari ortadan kaldirin manasina gelirki hasa Allahtan baska ilah zaten yoktur

la demek yok demektir, la ilahe illallah da Allahtan baska ilah yoktur manasina gelir

gel gelelim cocacolanin manasina, cocacolanin manasi da bu degildir, senin basligindan sanki baska turlu anlasiliyor

sadece o janjanli coca cola yazisina ters bakinca arapca la muhammed la Allah mis gibi gozukuyor

c/p yapip bilmedigin birsey ustune yorum yapma ok???

olay doorudur

ilk paragrafı mail olarak almıştım resimlerde vardı bakamadım o derece kötü vahşet resimleriydi.

SeeyouHell yazı kaynağı hakkında 1 pm atarsa sevinirim merak ettim.

olayın gerçeklikle alakası yoktur bu çok tartışıldı ve gereksiz bir konu...Ters çevirdiğinde hiç bir anlam çıkmıyor daha doğrusu söylediğiniz yazı çıkmıyor insan neyi nasıl görmek istiyorsa öyle görür arkadaşlar...

o yazi cikiyo arkadaslar cikmadini soylemeyin lutfen, resim wardi benim arsivde ama bulamiyorum, bulunca ekleyecegim merak etmeyin.
ama arapca okuma bilmeyen birisinin anlamasi biraz zor bide ole elinizdeki cola yazisini ters cewirerek goremezsiniz

bencede olay abarti, yani adamin onu dusunerek yazdigini sanmiyorum ama bole bi raslanti war iste

Rastlantı mı ne bilmem ama ben arapçayı gayet iyi biliyorum ifrit 5 senedirde Osmanlıca üzerine eğitim görüyorum ama bence orda ona benzer hiç bir yazı yok kardeşim.. nasıl yani siz ters çevirdiğinizde göremezsiniz ne yani adamlar bunları uzaylılar okusun diyemi eklemişler..Boş işler bunlar arkadaşım....Başkalarının fotoshopla cola yazısında oynama yaparak yaptıkları şeylere bakmayın...

soyle dusunun bi yazi yaptiniz ve onu ters cevirip yaydiniz uzerinde herhangi bir oynama yapmadan.. kim o yaziyi ters cevirirse ne olduunu anlar dimi? o yuzden bu yazida ters cevrildikten sonra oynamalar yapilmis pek anlasilmasin diye bazi harfler uzatilmis

ya arkadaşlar bizim edebiyat örtmeni osmanlıca , arapça falan biliyo . o da dedi ben okuyabiliyorum diye

ben 13 senedir okumasini biliyorum ya neyse... hadi sen osmanlica egitimi aliyosun, digerleri ne olacak, benim kastimin o oldugu bariz ortada

kaldiki dedigim gibi bende yok diyordum ama sonra gelen bi resimde bende farkettim ki war

bulunce eklicem foruma... daha fazla yorum yapmanin manasi yok

Geri