Coca Cola iç Filistinli katlet!

Hamasa selam direnişe devam

Allah neseni eksik etmesin =)

parca parca deilde at gözlügünü çıkarıp tamamını okusaydın daha çok gülerdin ''kendi haline'' =)
Bu tarz yorumlar olduğu sürece neşemiz eksik olmaz merak etme;)

Bunda sonra asla ve asla coca cola içmeyeceğim

bırak bu işleri

biri daha diyodu anket yap belli olur die çok haklı
türklerde adam gibi yapsın bi kola içelim
filistinlileri katletmelerini kim isterki
gönül istiyoki hiç kimseye bişey olmasın

boykot moykot boş iş
icraat lazım

millet ülkerin oyununa geliyor. kola turka satılsın, başbakan para kazansın. hiç parası yok garibin :D

CoCa CoLa FoReVeR
:goz:

Her Daim CoLa içmeye Devam . . .

Burdan Cola Turka Tüketin diyenlere gülüyorum .
Cola Turka Dediğiniz olay > %20 Tayyip %40 Ülker %40 YahuDi , Ortaklı bir kuruluştur .
Parayı Tayyip ve Yandaşlarına vereceğime , ABD'ye veririm daha iyi .
Onlar Hiç Yoktansa Türkiye'yi Parsel Parsel Satmıyor > YaHuDi'Lere .
:goz:

Filistin'deki Katliamın Tek sorumlusu , KORKAK ARAPLARDIR .
Daha Kendi içinde birleşemeyen ' Filistin ' Hamas-El Fetih Bölünmüştür 2 Tane Şehri var Biri Hamas'ın kontrolünde biri El-Fetih'in .
Hamas'ın Ateşkesi Uzatmaması ve İsrail'in sınır Şehirlerini Kassam Füzeleri ile vurması ile İsrail'in Demir Yumruğunu Tüm FiLisTin halkı Çekiyor .

İsrail Tabiki %100 Haklıdır demiyorum ama Filistin'in Ateşi Körüklemesini Görmezden Gelemem .
Hadi bakalım Durmak Yok COLA_TAYYiP İçmeye Devam !
:durdurun

İsrail ve filisitin devletleri arasında bir ateşkes anlaşması imzalanacak. Ama terör orgütü tarafından yönetilen ülke anlaşmaya uymayacak ve İsrail' e saldırılarına devam edecek ve anlaşmanın bittiği gün de İsrail devleti bunun acısını çıkaracak.

Benim Coca cola içmeme engel bir durum mu bu?

İsrail'in saldırılarında masum siviller ve çocukların zarar görmesi herkes kadar benide üzüyor, derinden yaralıyor.

Ama Filistin insanlarının bir şeyi iyi anlamaları lazım. Ülkeyi terör örgütüne emanet edersen yok olmaya mahkumsundur.

Siyaset konusunda İsrail'e veryansın eden herkes neden hamas gibi örgütlerin yaptıklarını gözardı ediyor. Anlamak mümkün değil....

Bu tarz yorumlar olduğu sürece neşemiz eksik olmaz merak etme;)

sen iki kola içmemekle, avatar imza yapmakla, filistini kurtarmaya devam et..:goz: belki madalyada takarlar..ama israil parayı 2 yudum koladan kazanmıyo..aşagıdaki bilgiler belli baslı gazetelerden deil akadamik kaynagı olan bilgiler bildigim kadarayla üniversite mezunusun ama agır gelebilir okumak zorunda deilsin :goz:

kaynak taraflı digenler evet taraflı =) başbakanlıga baglı Dış Ticaret Müsteşarlığının bi araştırmasıdır kaynak =)

oh7f3o.jpg

ih3449.jpg

2rr14xl.jpg

aramızda bu kadar pahalı kola içen varmı =) içmeden bi kursunu eksiltiriz die düşünüyorum erdem dienler bir oy vermeyerek onlarcasını kurtarabilirsin =)

sana insanmıyorum kaynagı yayınla dienleriniz için
http://rapidshare.com/files/179004912/Israil.rar.html

daha cevap vermicem bu konuya..bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın dicem ama onuda dinlemiceksiniz =)

''bilmedigini bilmek en iyisidir bilmeyip bildigini sanmak tahlikeli bir hastalıktır ''

Bu tip yazılarla hiç bir yere varamasanızi Coca cola çalışanlar israilli değil Türklerdir. O zaman içilen sigaralar kullannılan sislemler bilgisayar sistemleri izlediğiniz amerikan filmleri dahi yahudi şierketlerine aittir. Sadece bunu coca cola ile göstermek çok ufak kalır. Boykot yaparak belki coca coladan bir vardiya işçi çıkartırsınız. İnsanlar işsiz kalır.Coca cola orda durmaya devam eder..OLan işsiz kalan Türk işçilerine olur. Binlerce şirket ver Türkiye de yabancı olan bunlar sigortacılık bankacılık kimya bunlar belli başlı en büyükleri. Sundukları imkan çalışma koşulları güvenlik sosyal hakları ile dört dörtlük şierketlerdir. Buna coca cola dahil. Şimdi cocla böyle kötüdür Pepsi iyidir ya da cola turka iyidir diyebilirmiyiz. İsrail en büyük parlar devletler arası silahlama ordu modernizayonunda bulmaktadır. Üzülerek söylüyorum yıllardır savunma sanayi en çok anlaşmaya varan İsraildir. İsrail zor duruma sokmak devlet yönetici ve iktidarların bu da yetmez birlikte hareket eden ülkelerin baskılarıyla olur.

bazı arkadaşlar boykottan ziyade neredeyse destek bile verecekler.. Allah herkesin rızkını veriri bunu unutma.. Rızk kulun elinde değil.. "kula bela gelmez Hakk yazmayınca, Hakk bela yazmaz kul azmayınca.." kul böyle azarsa Allah elbet bir gün fırtınasını gönderecektir..
YARABBİ YER YÜZÜ ASR-I SAADETTEN BERİ ACIYA ACI EKLİYOR, YARABBİ BUGÜN İNSANLIK SENDEN BİR FIRTINA BEKLİYOR...

Bunda sonra asla ve asla coca cola içmeyeceğim

Pepsi de coa cola ile ortak farkında mısınız...

Mantık şu eğer rakibin yoksa türemeden sen rakip yaratacaksın...

İçerik maddelerine göz atın tamamı ile aynı bir tek yapım aşaması ikisininde gizli...

Sonuç bende olsam aynısını yapardım..

Ürünler..
Coca-Cola
Sprite
Fanta
Cappy
Nestea
Powerade
Schweppes
SenSun
Burn
Damla Su
Coca-Cola Light
Coca-Cola Zero
Turkuaz Su
Yedigün(telif hakkı nedeni ile %12.5 Maliyeye ödeniyor)
Kullanmamamız gereken ürünler ki israilin beslenmesini istemiyorsak..
Duyarlı iseniz...

(reklama giriyosa uyarınız)

coca cola içmekle filistine mermi yollamak ne alaka... ticarette din, dil, ırk olmaz kardesim coca cola nerden para kazanıyorsa oraya gider. yok israil ordusunu destekliyomus da bilmem ne! herkes coca colanın kazandığı paraların nereye gittiginin peşinde. ya biz kendi işimize bakalım allah askına ya

bzm kadar bbu isi hukumetin yapması lazım anca cene

Geri