bilmem belkide yokta ondan tadı tuzu belli değilidr:))) gazı az olabilir bana göre :goz:
canberk89 New member HH Üyesi Katılım 30 Mar 2007 Mesajlar 182 Reaction score 0 Puanları 0 24 Tem 2008 #41 LOOPUSED' Alıntı: bilmem belkide yokta ondan tadı tuzu belli değilidr)) Genişletmek için tıkla ... gazı az olabilir bana göre :goz:
LOOPUSED' Alıntı: bilmem belkide yokta ondan tadı tuzu belli değilidr)) Genişletmek için tıkla ... gazı az olabilir bana göre :goz:
bbxvv New member HH Üyesi Katılım 14 Eki 2007 Mesajlar 1,242 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 44 24 Tem 2008 #42 sorun içince alkol olması değil. coca colaya verdiğimiz paranın kadın çocuk ayırt etmeden müslüman katliyamı yapan yahudilere gitmesi. Coca cola almadan önce filistinde öldürülen çocukları düşünün.
sorun içince alkol olması değil. coca colaya verdiğimiz paranın kadın çocuk ayırt etmeden müslüman katliyamı yapan yahudilere gitmesi. Coca cola almadan önce filistinde öldürülen çocukları düşünün.
E erdm639 New member HH Üyesi Katılım 22 Tem 2008 Mesajlar 60 Reaction score 0 Puanları 0 24 Tem 2008 #43 olay cidden sonradan oluyor mayalanma sonucunda alkol olusuyor adamlar bilinçli katmıyor