CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürlerini ankete sundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vkopuzoglu

New member
Reaction score
0
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürlerini ankete sundu.
Amerika'dan yayın yapan CNN Haber kanalı internet sitesi Hz. Muhammed (s.a.v) karikatürleri anketi açtı.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayır oylarına göre bu karikatürleri yayınlayıp yayınlamama kararı alacak.
Ankete katılın ve bunu arkadaşlarımıza da duyurarak gereğini yapalım.
Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygımızın ve sevgimizin bir göstergesi olarak düşünelim ve ALLAH rızası için gerekli cevabı verelim bu sadece bir başlangıçtır. Tepkimiz bence ağır olmalı ki bir daha böyle bir şeye yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine aşağıdaki adresten ulaşıp oyunuzu kullanabilirsiniz.

http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/cartoons.wrap/index.html

buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçeneğini işaretleyin ve tıklayın. Lütfen tanıdığımız herkese gönderip bilgilendirelim.

LÜTFEN BU SAYGISIZLIĞA BİR DUR! DİYELİM.:mad:

Sizden bir kötülüğü gören, onu eliyle düzeltsin, gücü yetmezse diliyle, buna da gücü yetmezse kalbi ile bunu düzeltsin, ama bu imanın en zayıf olanıdır. Hadis-i Şerif

bunu ankete sunanların Allah bin belasını versin

bu srfsizler kendilerinin hiç ölmicegini sanıyorlar herhalde ama onları diger tarafta neler bekliyor neller

şerefsizler... arkadaşlar hacker arkadaşlarınız varsa söleyin şu cnn in sitesini hacklesinler görsün şerefsizler böle bi işe kalkışmanın ne demek oldugunu..

nasıl birilerinin inançlarına saldırmak kimseye birşey kazandırmayacaksa yine birilerinin inançlarını övmek kimseye birşey kazandırmayacak.Öyle ise bırakalım herkes istediği gibi inansın ve yasasın yeterki dünyaya zararı olmasın.Diyelim ki karikatürü yayımladılar peki ne olacak ?tabiki hiç birşey peki yayımlamazlarsa ne olacak yine hiçbirşey olmayacak.Bir söz vardır belki doğru belki yanlış ,it havlar kervan yürür.o yüzden böyle seylerle fazla yüz göz olmayalım derim.İnandığımız ne ise onun pesinden gitmeye devam edelim' O' nasıl olsa bir gün herseyi ve herkesi teraziye koyacak.saygılar.

Şerefsiz KöpekLer

çok anlamlı ve çok güzel bir harekete imza atmışsın arkadaşım. teşekkürler

nasıl birilerinin inançlarına saldırmak kimseye birşey kazandırmayacaksa yine birilerinin inançlarını övmek kimseye birşey kazandırmayacak.Öyle ise bırakalım herkes istediği gibi inansın ve yasasın yeterki dünyaya zararı olmasın.Diyelim ki karikatürü yayımladılar peki ne olacak ?tabiki hiç birşey peki yayımlamazlarsa ne olacak yine hiçbirşey olmayacak.Bir söz vardır belki doğru belki yanlış ,it havlar kervan yürür.o yüzden böyle seylerle fazla yüz göz olmayalım derim.İnandığımız ne ise onun pesinden gitmeye devam edelim' O' nasıl olsa bir gün herseyi ve herkesi teraziye koyacak.saygılar.

senin düşüncendir saygı duyarım fakat insanların sahip oldukları ahlaki ve dini bazı kriterleri vardır. bu inançlara saygısı olmayanlar veya bunları ortadan kaldırmayı kendine amaç edinmiş olanlar bazı küçük oyunlarla bizi ve inançlarımızı sindirmeye çalışacaklardır. biz bu küçük hamlelere aman bize ne canım dersek bu işin sonu nerelere gider siz hesap edin! söz konusu olan dinse ve bu bir tabuysa ki hepiniz bilirsiniz tabular sorgulamaz. o zaman ne onlar böyle bir harekete girmeliler! giriyorlarsa gereken cevap verilmelidir. biz susarsak olayın nerelere gideceğini kestirmek çok da zor değil!!!

teşekkürler

Arkadaşlar duyarlılığınız için çok teşekkür ederim yalnız bela okumak bize yakışmaz ya da gidip aynısını onlara yapmak o zaman bizim onlardan ne farkımız kalır, birde ben bu mesajı dün yani perşembe günü okuduğum için o sinirlen tarihine bakmak bile aklıma gelmemişti kusura bakmayın 2006 tarihliymiş inanın foruma bakamadım acelem vardı varsa gönül rahatlığıyla silebilirsiniz çünkü, ben bunu herhangi bir teşekkür edilsin ya da gündeme gelmek için yapmadım sakın yanlış anlamayın (sizin düşünceleriniz önemli tabi) saygısızlığı belirtmek istemiştim.
Bu gibi şeyler sırf bizim PEYGAMBERİMİZ Hz.MUHAMMED (s.a.v.) için değil ALLAHÜ TEALA' nın (c.c.) tüm elçileri için bu tepkim aynı olurdu o yüzden de bi yanlış anlaşılma olmasın.Bir de ben bunu kimseyi etkilemek, kırmak ya da son günlerde ki o meşhur laf olan provakatörlük yapmak için açmadım ben bu forumu sevdiğim için ve bu saygısızlığı ALLAH rızası için sizlerle paylaşmak istedim. O yüzden yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca biz bazı şeyleri serbest bırakırsak onlar arkadaşın dediği gibi çekilmek yerine ALLAH korusun daha çok üstümüze çullanmayı seçeceklerdir.O yüzden bu gibi şeylere VATAN,DİN,BAYRAK vb. unsurlar bir ulus için kutsal ve saygı değer birer kavramlardır o yüzdendir ki bunlara kimsenin kayıtsız kalmaması gerekir ama konsolosluk basmayla ya da linç edip bayrak yakmalarla felan değil o zaman bizim ne farkımız kalır onlardan değil mi? Bize en yakışanı neyse adil ve gereğine uygun ne ise onu yapmamız gerekir.
ALLAH'A emanet hayırlı günler.

Güncelliğini Yitirmiş Haber...Kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri