clone üyeleri gösteren eklenti

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
öncelikle bunun teknik olarak nasıl yapılacagı konusunda en ufak bir bilgim yok ama bi forum sitesinde gördüm forumdaki clone uyeleri gösteren bir eklenti koymuşlar .. bizim forumada konursa çok iyi olur böylece bize küfür eden ya da bizim nickimizi kullarak önüne arkasına küfür eklerek üyelik alan kişileri(delikanlıları görmüş oluruz)..

bence kuzay bölümlerde dolaşırken üyeleri gösteren bir text sunulmuş bazı sitelerde rastlamıştım bence öle olmalı ...++++

neden olmasın varsa öyle bişey çok iyi olur.. bazı bölümlerde artık asıllardan çok clonlarla çarpışır olmaktan gına geldi.. sömürücülerden çekiyoruz zaten birde belli konuların yeni tüylenmiş dolly leri var.. adam alıyor banı gidiyor kendine bir clon çekiyor o gazla yeniden tüllüyor foruma.. çözüm varsa çok güzel olur..

Elbette böyle bir eklentinin ilave edilmesi teknik olarak bir uyumsuzluk yaratmaz ise şayet gerçekten
bizler adına da iyi olur diye düşünüyorum çünkü en çok bu clon üyelerden çekenler bizleriz : )..

Türkiye'nin en ßüyük ForumLarından ßiri oLan HackheLL iÇiN SoLariz Veya DaRK_ANGeL Tarafından Acaßa düşünüLmemişmidir TartıŞıLır. Uygun GörüLürse Neden oLmasın ;

GüzeL ßir FiKiR + ZeytinßurnuLu..

Bu eklentiyle aynı internet bağlantısını kullananlar clon olarak görünür artısı kadar eksi yönleri de var.

öncelikle bunun teknik olarak nasıl yapılacagı konusunda en ufak bir bilgim yok ama bi forum sitesinde gördüm forumdaki clone uyeleri gösteren bir eklenti koymuşlar .. bizim forumada konursa çok iyi olur böylece bize küfür eden ya da bizim nickimizi kullarak önüne arkasına küfür eklerek üyelik alan kişileri(delikanlıları görmüş oluruz)..

ahhahahahahahah

bunlar hayal mahsulü yok böle bişiii inanmayın yafff :):)

Elbette böyle bir eklentinin ilave edilmesi teknik olarak bir uyumsuzluk yaratmaz ise şayet gerçekten
bizler adına da iyi olur diye düşünüyorum çünkü en çok bu clon üyelerden çekenler bizleriz : )..

bir mod olarak böle hurafelere inanmamalısın sadece adil ol yeterli.

Bu eklentiyle aynı internet bağlantısını kullananlar clon olarak görünür artısı kadar eksi yönleri de var.

evet haklılık payın var ama herkesi clone demiyor benım o sitede gördüğüm anladım şu cloned diye ayrı bir bölüm var bu otamatık bir üyelik sanırım ayrı bir başlık açılmış mesela diyor ki kuzayın clone olasılıgı smodlara ya da adminlere buyuk kolaylık saglar onlarda inceler bakarlar adam banlanmış o üyelikte banlandıktan sonra alınmış bu şekilde bir sürü şeye bakabilirler..

ayrıca o sitede uye olan ya da modluk yapan bazı arkadaşlarmız var hh de uye ve mod olan onlar daha ayrıntılı anlatır sanırım ...

ahhahahahahahah

Sen sadece Geyik ßir CLonsun dimi :hhmanD

ahhahahahahahah

Arkadaşım sen bu kadar yeni bir üye olarak ilk mesajlarını bu konuya yazıyorsun da
benim adaletimi nerden ve nasıl süzdün de ? bu kadar rahat , emin ( adil ol ) diyorsun ıp
taramanı başlattım ensendeyim ve adilim bundan en ufacık bir şüphen olmasın : )..

Arkadaşım sen bu kadar yeni bir üye olarak ilk mesajlarını bu konuya yazıyorsun da
benim adaletimi nerden ve nasıl süzdün de ? bu kadar rahat , emin ( adil ol ) diyorsun ıp
taramanı başlattım ensendeyim ve adilim bundan en ufacık bir şüphen olmasın : )..

adaletini süzdüğüm felan yok avatarının altında modratör yazıyor ,her forumda yöneticilerin adaleti tartışma konusudur bende bu yönde mesaj yazdım zaten.

adaletini süzdüğüm felan yok avatarının altında modratör yazıyor ,her forumda yöneticilerin adaleti tartışma konusudur bende bu yönde mesaj yazdım zaten.

Genel bir perspektiften bakıyorsun yani konuya her hangi özel bir

nedenin yok peki sana inanıyorum kal sağlıcakla oldu iyi forumlar.

ilginç bi öneri öyle yada böyle text yada vs. ne olursa güzel bi öneri

Geri