clon üyelikler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
biraz önce bir modla yaptığım görüşme sonucunda clon üyelik alanların bu clonunun tepspiti halinde asıl üyeliğinin değil clon üyeliğinin sınırsız banlandığını, asıl üyeliğin ise belirli bir süre banlandığını öğrendim.

acaba böyle bir uygulama varm mıdır?

ve böyle bir uygulama varsa bu uygulama clon üyelik kullanımını destekleyen bir uygulama değil midir?

clon üyelik alan kişi bu uygulamsını devamlı sürdürür. ben br kaç yıldır bu forumda ve başka forumlarda bunu gördüm. adam bazen 100 lerce clon üyelik alarak saldırmaya ve hakarete devam ediyor.

eğer böyl bir uygulama varsa bu uygulamanın esas üyeliğinde sınırsız banlanması şeklnde değiştirilmesini öenriyorum. çünkü drüst üyelerle dürüst olmayan üyeler aynı kefeye konmuş oluyor.

clon üyeliklerden sıkıntı çekmiş biri olarak bu önerimi değerlendirmenizi istyorum.

hepinize kolay gelsin.

Esas üyeliğin sınırsız banlanmadığını ne biliyorsun?

Sen kendini kandırıyorsun biraz daha objekfif olmayı denemelisin, nası olduğunu araştırmak istiyorsan forumda onca emeği olan asıl üyeliklerin hala banlı olup olmadığını araştır bir zahmet, at gözlüğüyle çözüm aranmaz.

Senin clone üyeliğin var mı peki ?

:)

güzel bir soru

hayır yok. öyle bişeye ihtiyaç duymadım.
ne söyleyeceksem gerçek kimliğimle söylemeyei yeğlerim.

sanırım clon üyeliklerden dertli derken yanlış bir anlaşılma oldu. clon üyelk kullanan bir veya birden fazla kişinin saldırısına uğradım. onu belirtmek istemiştim.

Esas üyeliğin sınırsız banlanmadığını ne biliyorsun?

Sen kendini kandırıyorsun biraz daha objekfif olmayı denemelisin, nası olduğunu araştırmak istiyorsan forumda onca emeği olan asıl üyeliklerin hala banlı olup olmadığını araştır bir zahmet, at gözlüğüyle çözüm aranmaz.

istersen sen benim ne yazdığımı bir kere tam anlamıyla o bahsettiğin at gözlüklerini çıkararak oku ve o kanıya kendi beynimden ulaşmadığımı anla.

bir modla yaptığım görüşme diye bir tümce var gördün mü?

asıl üyeLik + cLone

asıl uyeLik cLone kullanmaktan 1 hafta yada 10 gun ceza aLır cLone uyeLik sınırsız banLanır, 2. sefer de asıl üyeLiğinin cezası biraz daha yukseLtiLir 3 sefer de de artık bazı iyi niyetlerin ortadan kalkması lazım değiL mi? işte o zaman asıl uyeLiğin cezası baya bi artar abartılırsa sınırsıza ceviriLir cezası...

HackheLL bir kişinin üstünü bir cLone aLdı diye onu dısLayacak bir platform deiL... Biz üye kaybetmektense kazanmayı tercih ederis... Gerekirse üyeyLe birebir konusmak için sorunu çözmek için buna zemin hazırLarız...

Ama sorun çözüLmesse de dediğim gibi iyi niyette bir yere kadar ; )

:)

güzel bir soru

hayır yok. öyle bişeye ihtiyaç duymadım.
ne söyleyeceksem gerçek kimliğimle söylemeyei yeğlerim.

sanırım clon üyeliklerden dertli derken yanlış bir anlaşılma oldu. clon üyelk kullanan bir veya birden fazla kişinin saldırısına uğradım. onu belirtmek istemiştim.

Sevindim olmamasına.

Eklemek istediğim bir husus var; Clone üyelik diyince akla gelen ilk şey 'yeni üyelik alıp foruma girme' gibi algılanıyor. Oysa ki forumda farklı yollardan cirit atmanın başka yolları da var. Misal;

Üyenin tanıdıkları, arkadaşları vs. kimseler üyeye şifrelerini verebiliyor, üyelikler eski olduğu için de çoğu zaman dikkat çekmiyor.

Ayrıca bu işi uzmanlık haline getirmiş üyeler de var. Adam zor zamanda lazım olur diye arasıra alıp atıyor bir köşeye =)

asıl üyeLik + cLone

asıl uyeLik cLone kullanmaktan 1 hafta yada 10 gun ceza aLır cLone uyeLik sınırsız banLanır, 2. sefer de asıl üyeLiğinin cezası biraz daha yukseLtiLir 3 sefer de de artık bazı iyi niyetlerin ortadan kalkması lazım değiL mi? işte o zaman asıl uyeLiğin cezası baya bi artar abartılırsa sınırsıza ceviriLir cezası...

HackheLL bir kişinin üstünü bir cLone aLdı diye onu dısLayacak bir platform deiL... Biz üye kaybetmektense kazanmayı tercih ederis... Gerekirse üyeyLe birebir konusmak için sorunu çözmek için buna zemin hazırLarız...

Ama sorun çözüLmesse de dediğim gibi iyi niyette bir yere kadar ; )

cevabın içn sağol.

dediğim gibi eğer bir kş clon üyelik almışsa bence o zaten baştan iyi niyetini bir tarafa bırakmıştır. çünkü clon üyelik almanın bence tek amacı gerçek üyeliğiyle söyleyemediği şeyleri clon üyelikle söylemek veya birlerine hakarete etmek.

bence böyle davranan birinin buralarda gezinmesne gerek yok. onları tatmin edecek onlarca forum var. üyelerin birbirine alanen küfür ve hakaret ettiği.

ve ayrıca hh nin böyle üyelere htiyacı yok. üye sayısı bakımından bayağı bir delikanlı çünkü.

yinede bu önerimi tekrar bi düşünmenizi isterim.

hepinize kolay gelsin.

teşekkürler.

cevabın içn sağol.

dediğim gibi eğer bir kş clon üyelik almışsa bence o zaten baştan iyi niyetini bir tarafa bırakmıştır. çünkü clon üyelik almanın bence tek amacı gerçek üyeliğiyle söyleyemediği şeyleri clon üyelikle söylemek veya birlerine hakarete etmek.

bence böyle davranan birinin buralarda gezinmesne gerek yok. onları tatmin edecek onlarca forum var. üyelerin birbirine alanen küfür ve hakaret ettiği.

ve ayrıca hh nin böyle üyelere htiyacı yok. üye sayısı bakımından bayağı bir delikanlı çünkü.

yinede bu önerimi tekrar bi düşünmenizi isterim.

hepinize kolay gelsin.

teşekkürler.

kapattım konuyu ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri