Clon üyelik için bir tedbir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Son günlerde kendini bilmez bazıları çıkıp ülke bütünlüğüne, ATATÜRK e dil uzatıyor.

Dolayısıyla bunlar bir müddet sonra banned cezası alıyorlar ama üye olmak 2 dakikayı aldığından ve 2. 3. 4. üyeliği almakta her hangi bir kısıtlama olmadığından 2 dakika sonra başka nickle gelip kaldıkları yerden devam ediyorlar

Biz ülkemizi ve ATATÜRK' ümüzü savunurken bu kişiliksiz insan görünümlü yaratıkların küfürlerine, hakaretlerine maruz kalıyoruz. Cevap verelim diyoruz yapma yaparsan banlanırsın diye uyarı alıyoruz ve bazende banned cezası alıyoruz. Dolayısıyla mağdurda biz oluyoruz. Bahsettiğim yaratıkların yaptıkları yanlarına kar kalıyor.

Sitenin tam olarak teknik tarafını bilmiyorum ama en azından yapılabilirse yeni üye olanlara bir takım kısıtlamalar getirilebilir diye düşünüyorum.

Mesala yeni üye olan kişilere bir kaç gün post atamama gibi olabilir, nasıl özel mesaj atmada 50 mesaj zorunluluğu varsa, yeni üye olanda 1 veya 2 gün üyelik sonunda post atma yetkisi verilebilir.

Yöneticilerimiz tarafından değerlendirilmesini rica ediyorum

Eski üyeler olarak bizler art niyetli günü birlik üye olanların mağduru olmak istemiyoruz. En azından benim fikrim bu, fikrime katılan eski üyelerde mutlaka vardır.

Saygılarımla

Katılıyorum Eski Üyeyim Ama Yeni Yeni Tanıyorum Herkesi :melek

aslında basit bi kaç scriptle ip bazlı banlama ya da mac adrsi banlama da olabilir ...

bencede bu tip davranısların birazda önüne gecmek için iyi bir fikir...

destekliyorum sonuna kadar!!!!! bu şerefsizlere bi dur denmeli

33257wy.jpg

bu da yeni geLenLere ve suçsuz günahsızLara haksızLık oLacak
en ideaL çözüm mac ban

(-)1905
Gerekçem : Adam İlk mesajını heyecanla atmak isteyecektir ama Atamazsa Da Sorunlu deyip gelmez foruma. Yanlış karar olur

Serbeyim, Fikrini DestekLiyorum. 50 mesaj zorunLuLu İLLa GetirilmeLi ve Her Yeni Üye OLan Her Konuya Yazamasın. Kim KLon Kim AsLı Ayırt Etmekte ZorLanıyoruz. Birde KLonLarı HakLı GörenLer Var Tabi.

Evet Önlem alınmalı ama Öyle deil. Eminim Yöneticilerimiz bizDen Daha zeki oldukları gibi Bu konuya da bir çözüm getirirler

kaplan ben yönetici değilim. sabahta iskam bölümüne yazıklarından dolayı kızdım sana. msn adresimi vereyim bir derdini anlat bana.volkan yok şlimdi. sen volkandan ne istiyorsun. onun banlama yetkisi yok

en iisi hiçbişey söylememek sonunda karşısında biri olmayınca susar gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri