Clon üyeler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Bence forumda üye olup,söylemek istediklerini cesurca söyleyemeyip yeni bir üyelik alarak,yeni bir üyeymiş gibi ortaya atılıpta Kara Muratçılık oynayan ödlekler için bir şeyler yapılmalı.Kalitelerini bu şekilde belli ediyorlar....

Yönetim,Forum sisteminden daha iyi anladığından onlar sanırım bu konuda bişeyler yapabilirler.

Saygılarımla...

Katılıyorum bu aralar hortladı gıbı gozume cok carpıyor..​

şimdi bu taş benim kafama sen benim clon üye olduğumu ispatla cümle alem bana clon desin yalnız clon olmadığım ortaya çıkarsa alem sana ne diyecek ben onu merak ediyorum süte batmış kara muratın toynakcısımı

Konuyu Acmak Yerine ßi Smoda İp Taraması Yapmasını Rica Etsen Daha iyi OLurdu Sanki..

yalnız clon üye değilsem bu kişi banlansın hem iftira hem de hakaret diz boyu gereken işlem yapılsın smodlar taramayı ip kontorulunu yapın lüften

yalnız clon üye değilsem bu kişi banlansın hem iftira hem de hakaret diz boyu gereken işlem yapılsın smodlar taramayı ip kontorulunu yapın lüften

Ben sana hakaret etmedimki
Solucan mükemmel bi hayvandır.Toprağın altında yaşar toprağı besler
Neden bu kadar tepki veriyorsun anlamadım :melek

Ben sana hakaret etmedimki
Solucan mükemmel bi hayvandır.Toprağın altında yaşar toprağı besler
Neden bu kadar tepki veriyorsun anlamadım :melek

iftira inkar insana insandan başka her türlü sıfatlar islami terimlerin yanlış kullanılması heralde zamanımızın müslümanlarına uygun bir tarz ne diyim yakışır sözüm meclisin dışına değil bizzat içerisine

iftira inkar insana insandan başka her türlü sıfatlar islami terimlerin yanlış kullanılması heralde zamanımızın müslümanlarına uygun bir tarz ne diyim yakışır sözüm meclisin dışına değil bizzat içerisine

Yanlış kullanılmış hangi sıfat hangi terim?
Söylede düzeltelim soli
Hatasız olmak bize özgü bişey değil.Ama senin gibiler anlayamaz bunu.

Yanlış kullanılmış hangi sıfat hangi terim?
Söylede düzeltelim soli
Hatasız olmak bize özgü bişey değil.Ama senin gibiler anlayamaz bunu.

arkadaşım forumda post geçmişini kontrol ettimde sen aksiyon dolu bir adamsın sık sık artistik patinajlar sergilemişsin anladım bu senın karakteristik özelliğin ne yapalım senide kabul eden böyle kabul etmiş yaratıcı böyle yaratmış hayat bu noktaya getirmiş benim gibiler seni anlayamaz ancak ne yapsa yeridir der

.:chechen S.modların Cevabını Bekle Bence

Ikili Tartışmaların Yeri Değil Burası

ip taramasında clone diebileceğimiz herhangi bi eşleşme çıkmadı, fakat 7atlı sende insanları kışkırtıcı postlar atmaktan wazgeç ..

clone üyeler için yapabileceğimiz tek şey ispat edip banlamak mehmet, yönetimin elinden gelen başka birşey yok ..

konuyu kapatıorum, ii forumlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri