Ciplere Şimdi Başörtülüler Biniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet dokunuyor....sabahtan beri ne söylüyoruz...ALLAH BELALARINI VERSİN DİYORUZ...ama sadece onların değil...tüm mürit, dalkavuk, şakşakçı ve yalakalarının da....

Helllall olsun be.. Senin Mürit ve Dalkavuklarını da Biliyoruz Allah Kalbinde İman olmayanlarının BELASINI VERSİN .. ! Kolay Gelsin

ha burda bişey daha var....Bakın TÜRBANLILAR deniyor....BAŞÖRTÜLÜLER değil...Benim gariban, sadece ve sadece dinini yaşayan; köyümdeki mahallemdeki bacılarım teyzelerim değil....DİNİ KULLANIP TÜRBANI DA SEMBOL HALİNE GETİREN, DİN SATICILAR BİNECEK JEEP LERE...
HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ İNSAN GİBİ BAŞBAĞINI TAKIP DA JEEP E BİNEN....HAYIR....TÜRBANLI OLACAK TÜRBANLI....KAFADA TÜRBAN...ALTTA POPOSUNU TAM HATLARIYLA ÇIKARMIŞ, MAKYAJINI DA 1 KİLO BOYAYLA YAPMIŞ, KOKOŞLAR OLACAK....YOKSA BİNEMEZSİN JEEP E...

ha burda bişey daha var....Bakın TÜRBANLILAR deniyor....BAŞÖRTÜLÜLER değil...Benim gariban, sadece ve sadece dinini yaşayan; köyümdeki mahallemdeki bacılarım teyzelerim değil....DİNİ KULLANIP TÜRBANI DA SEMBOL HALİNE GETİREN, DİN SATICILAR BİNECEK JEEP LERE...
HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ İNSAN GİBİ BAŞBAĞINI TAKIP DA JEEP E BİNEN....HAYIR....TÜRBANLI OLACAK TÜRBANLI....KAFADA TÜRBAN...ALTTA POPOSUNU TAM HATLARIYLA ÇIKARMIŞ, MAKYAJINI DA 1 KİLO BOYAYLA YAPMIŞ, KOKOŞLAR OLACAK....YOKSA BİNEMEZSİN JEEP E...

Öylelerini biz de Biliyoruz Rahat ol sen :goz: Facede de var o Türbanlı kaşarlardan ama benim istemediğim şey Hepsini aynı kefeye koymayın .. Bu olayda bile genelleme yapıosunuz .. Bazıları deseniz sözüm yok Ama siz Böyle Konuşursanız , Genelleme Yaparsanız :

Olmaz , Yakışmaz ..

Öylelerini biz de Biliyoruz Rahat ol sen :goz: Facede de var o Türbanlı kaşarlardan ama benim istemediğim şey Hepsini aynı kefeye koymayın .. Bu olayda bile genelleme yapıosunuz .. Bazıları deseniz sözüm yok Ama siz Böyle Konuşursanız , Genelleme Yaparsanız :

Olmaz , Yakışmaz ..
ben açık ve net konuşuyorum, öyle kıvırıp bükmüyorum....tekrar soruyorum; dinini insan gibi yaşayan, mütedeyyin halkımızın durumuna bak; bir de dini kullanmış, insanları kandırmış, ve devamında da halkını satmış SÖZDE MÜSLÜMANLARIN durumuna bak anlarsın neyin ne olduğunu....

aslnda anlıyorsun ne demek istediğimi de.........neyse...

bal tutan parmağını yalar değilmi?

Doğru , Müslümanlara Herşey Haram .. Aslında Evde oturmamamız gerekio .. O Kadar Saçma konuşmussun ki .. Cipe Binio Die Allah belanı versin diosun .. Kime Helal cip ;

Sana mı ? Aklını Beynini Kullan O Beddua yı da Sil ! Sana mı soracak millet bişe alırken
hikayeyi bırak kardeşim.desene git partiye hamili yakınımdır kartı al,kaydını yaptır yolun açılsın,akşam istişarelerine katıl kendini göster yolun açılsın.
şu anda her şey deforme oldu.ordada kan emici sülükler ve menfaatçiler toplandı.götüren götürene.
haktan hukuktan bahsetme,cipi bırakta 5-10 senede birden vasıfsız işçi ve insanken birden trilyoner olan ,bunun içinde insan inançlarını sömürenlerden bahset kardeşim..
UYANINNNN ARTIKK.KRAAAAL ÇIPLAKK.:confused1:

o jeepe binipte kafasını kapatıp müslümanım die gezenlerin eminim içinde hiçbirşey yoktur.

Öle baş kapatıp türban takmayla Allah katında yeri olsaydı insanın ohoo.

Googleye yazın imam hatipli kızlar diye çıkan videoları bi seyredin.

İşte aynı onların yaptıklarına benziyo buda ;)

ben açık ve net konuşuyorum, öyle kıvırıp bükmüyorum....tekrar soruyorum; dinini insan gibi yaşayan, mütedeyyin halkımızın durumuna bak; bir de dini kullanmış, insanları kandırmış, ve devamında da halkını satmış SÖZDE MÜSLÜMANLARIN durumuna bak anlarsın neyin ne olduğunu....

aslnda anlıyorsun ne demek istediğimi de.........neyse...

Arkadaşım BEn mi anlatamıyorum , Kafan mı almıo ? Saçma saçma konuşma işte .. Herkes onlardan deil .. ŞErefsiz Türbanlılar da var .. Kalpleri Şeytan gibi .. Ben onlardan bahsetmiyorum .. Onlara BEn de katılıyorum ama Sen Böyle Genelleme yapamazsın ! Haa Eğer Hala Türbanlılar Cipe Binemez Diosan

Quit The Server

Arkadaşım BEn mi anlatamıyorum , Kafan mı almıo ? Saçma saçma konuşma işte .. Herkes onlardan deil .. ŞErefsiz Türbanlılar da var .. Kalpleri Şeytan gibi .. Ben onlardan bahsetmiyorum .. Onlara BEn de katılıyorum ama Sen Böyle Genelleme yapamazsın ! Haa Eğer Hala Türbanlılar Cipe Binemez Diosan

Quit The Server
senin anlayışın benimkinin %3 ü bile olmadığı için anlaşmamız tabii ki beklenemez...
Ben diyorum ki: çıkış noktası DİN İMAN olanlar; dinin gereklerine uymalıdır...DİNİN DE ;GENELİ KISMENİ OLMAZ...TAMAM?
BU NOKTADAN HAREKETLE; DİNDAR OLDUĞUNU İDDİA EDEN VE BUNA BİNAEN DE TÜRBAN TAKAN BİR İNSANIN LÜX JEEP E BİNME HAKKI YOKTUR...ANLADIN MI...SOK BUNU KAFANA...ÇÜNKÜ SORARLAR ADAMA; SENİN HİÇ AÇ KOMŞUN YOK MU?YOKSA SEN DİNSİZ MİSİN? DERLER YANİ ANLADIN MI?

TABİİ BU SORULARI; DÜŞÜNME YETENEĞİNE SAHİP İNSANLAR SORABİLİR....MÜRİDLER DEĞİL....

Dinimizde paran varsa fakire dagıtacaksın gidip karına jeep almıcan...hadi araba almasına bişi diyemeyizde en luks arabayı almaktaki amac ne cennete o arabaylamı gitcekler yoksa...

yaw kavga etmeyi bırakın.

Bu işte bir gerçek varki çoğu göstermelik bunların.

ben kendim oturduuğum yerden görüyorum ve şahidim buna.

Öbür tarfta o jeepi nasılsa sokacaklar ona kavga etmeyin.

Veren Allah kat ve kat fazlasıyla almasını bilir.

Öyle bir dert verir başına ne jeepi kurtarır onu nede parası.

Bütün dünya aleme kendini satsın gene çıkamaz işin içinden.

senin anlayışın benimkinin %3 ü bile olmadığı için anlaşmamız tabii ki beklenemez...
Ben diyorum ki: çıkış noktası DİN İMAN olanlar; dinin gereklerine uymalıdır...DİNİN DE ;GENELİ KISMENİ OLMAZ...TAMAM?
BU NOKTADAN HAREKETLE; DİNDAR OLDUĞUNU İDDİA EDEN VE BUNA BİNAEN DE TÜRBAN TAKAN BİR İNSANIN LÜX JEEP E BİNME HAKKI YOKTUR...ANLADIN MI...SOK BUNU KAFANA...ÇÜNKÜ SORARLAR ADAMA; SENİN HİÇ AÇ KOMŞUN YOK MU?YOKSA SEN DİNSİZ MİSİN? DERLER YANİ ANLADIN MI?

TABİİ BU SORULARI; DÜŞÜNME YETENEĞİNE SAHİP İNSANLAR SORABİLİR....MÜRİDLER DEĞİL....

Senin Kafan almıo .. Ben Anlatamıorm .. İçin Fesat olanlar da var Ama genelleme yapma diorm ama Beynin Almıo .. %3 lük kadar Beynin olsa Böyle olmazdın zaten
Sen mesajım Sen önce Mesajı Okumadan yorum yapmamayı öğren sonra Tartışırız ..

By.

Senin Kafan almıo .. Ben Anlatamıorm .. İçin Fesat olanlar da var Ama genelleme yapma diorm ama Beynin Almıo .. %3 lük kadar Beynin olsa Böyle olmazdın zaten
Sen mesajım Sen önce Mesajı Okumadan yorum yapmamayı öğren sonra Tartışırız ..

By.
bak yukarıda dinin gereklerini yazmışlar...benim bişey söylemem gerek yok artık...beynini biraz kullan ve doğruyu bul....

Öbür tarfta o jeepe nasılsa sokacaklar ona kavga etmeyin.

benim derdim onlarla değil ki...aynen dediğin gibi yarın bürgün belalarını bulacaklarıdr...
ama sorun; bu şeyten ruhlu dindar kılıklılara dalkavukluk yapanlarda...çünkü türkler müslüman olduktan sonra ne zaman eksildi ki bu din tacirleri...şimdikiler gider yeni yobazlar rolleri devralır...benim halkım cahil olduktan sonra....
hemen yobazlar beni din düşmanı ilan edecekler şimdi biliyorum ama; BU ŞEREFSİZLERİN SATTIĞI DİN MÜSLÜMANLIKSA BEN MÜSLÜMAN DEĞİLİM...

ama içim öylesine rahat ki; benim islam dinim bunlarınki değil...asla değil....

Öbür tarfta o jeepe nasılsa sokacaklar ona kavga etmeyin.

BEnim Demek istediğim de o zaten .. Allah İçi Fesat Olanlara Para vermesin sapıtıolar. . Her Başörtülü müslüman deil ki . ne kızlar var içinde .. Facebook ta gördükçe iğreniyorum ama napacaksın . Allah Hepimizi İçi Fesat lardan korusun .. Yoksa Biz de biliyoruz Sahte din adamlarını .. Cihad Çağrısı yapıolar bi de Ama kendi oğulları Cihad a gidio mu Acaba ? BEn yorumlara değil GENELLEŞTİRMEYE KARŞIYIM .. Yani Herkes böyle değil onu anlatmaya çalışıyorum ..

benim derdim onlarla değil ki...aynen dediğin gibi yarın bürgün belalarını bulacaklarıdr...
ama sorun; bu şeyten ruhlu dindar kılıklılara dalkavukluk yapanlarda...çünkü türkler müslüman olduktan sonra ne zaman eksildi ki bu din tacirleri...şimdikiler gider yeni yobazlar rolleri devralır...benim halkım cahil olduktan sonra....
hemen yobazlar beni din düşmanı ilan edecekler şimdi biliyorum ama; BU ŞEREFSİZLERİN SATTIĞI DİN MÜSLÜMANLIKSA BEN MÜSLÜMAN DEĞİLİM...

ama içim öylesine rahat ki; benim islam dinim bunlarınki değil...asla değil....

Zaten onlarda halkın cahilliğinden faydalanıyolar.

Dikkat ettiyseniz seçim zamanı kömür yardımları bedava beyaz eşya dağıtırlar.

Zam gelen herşeyde indirme gidilir.

Bizim milletimizde hemen kanar buna.Basar oyu.

En basiti bayramda otobüsler bedavayken mezarlığa gidiyoruz adam dioki hangi hükümette gördünüz bedava otobüsü diyo.

Tabi sonra otobüsler 1.850 oluyo garibimin ondan haberi yok.Ve dikkat edin her 2 bayramdan sonra otobüslere mutlaka zam gelir.

bi çeşit kandırmaca yoluna gidiyorlar yani.Ama artık milletin buna kanacağını sanmıyorum.

Çünkü oy verenlerde bin pişman.

yaaa işte böyle ; DURMAK YOKKKK, JEEP LERE BİNMEYE DEVAMMMMMM....(Tabii halk sadece karnı doymuşsa; rüyasında binebilir...açsa HARAM)

Zaten onlarda halkın cahilliğinden faydalanıyolar.

Dikkat ettiyseniz seçim zamanı kömür yardımları bedava beyaz eşya dağıtırlar.

Zam gelen herşeyde indirme gidilir.

Bizim milletimizde hemen kanar buna.En basiti bayramda otobüsler bedavayken mezarlığa gidiyoruz adam dioki hangi hükümette gördünüz bedava otobüsü diyo.

Tabi sonra otobüsler 1.850 oluyo garibimin ondan haberi yok.Ve dikkat edin her 2 bayramdan sonra otobüslere mutlaka zam gelir.

bi çeşit kandırmaca yoluna gidiyorlar yani.Ama artık milletin buna kanacağını sanmıyorum.

Çünkü oy verenlerde bin pişman.
YOK KARDEŞ YOK...BEN İNANMIYORUM...burda da görüyoruz neden inanmadığımın örneklerini...
Çünkü din öyle bişeydir ki; karnın aç bile olsa...sokakta da yatsan; dine sığınırsın...eee din satan birilerini de görürsen; tabii ki almak istersin....sonuçta nolur? din satanlar cebini doldurur....sen?açlığa yoksulluğa devam....bilmezsin ki dinin olması için arada kimseye ihtiyacın yoktur....halk böyle bişey işte....

Eğer en sonki seçimlerde iktidara gelselerdi ben eminim ki Numan bu konuşmayı cipte yapıyor olurdu =)

Tabi önü alınamaz bir durum.Her partinin içinde pislik var.Allah belalarını versin daha ne diyelim ki...

Doğru , Müslümanlara Herşey Haram .. Aslında Evde oturmamamız gerekio .. O Kadar Saçma konuşmussun ki .. Cipe Binio Die Allah belanı versin diosun .. Kime Helal cip ;

Sana mı ? Aklını Beynini Kullan O Beddua yı da Sil ! Sana mı soracak millet bişe alırken

türban islamın gereğidir deyip de yaygara koparanlar islamın diğer gereklerini neden gözardı ediyorlar? yoksa bunlar palavra mı? ya da bu insanlar çakma müslüman mı? kaçarı yok ikisinden birisi doğru. lüks araçlar zenginliğin sembolüdür. yani işlevinden çok şu işe yarar: o kadar fazla param var ki çevremdeki müslüman kardeşlerim açken ben altın klozetlere şeyederim. o kadar çok param var ki harcayacak yer bulamıyorum ancak yine de diğerleri beni ilgilendirmez. gerçek islamiyete ve bunu yaşayanlara ne hristiyanı ne yahudisi ne de ateisti tek kelime edebilir. tam tersine saygı duyacağını düşünüyorum. fakat gerçekten bu dini yaşayan, hisseden insanlar bu tip insanları içlerinden ayıklayamazlarsa hem bunlar tarafından sömürülmeye devam ederler hem de diğerleri tarafından çok da samimi algılanmayabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri