Evet dokunuyor....sabahtan beri ne söylüyoruz...ALLAH BELALARINI VERSİN DİYORUZ...ama sadece onların değil...tüm mürit, dalkavuk, şakşakçı ve yalakalarının da....Vallahi o Ciplerin Farları Sana dokunuo herhalde bu kadar zıplıosun :lol:
Evet dokunuyor....sabahtan beri ne söylüyoruz...ALLAH BELALARINI VERSİN DİYORUZ...ama sadece onların değil...tüm mürit, dalkavuk, şakşakçı ve yalakalarının da....Vallahi o Ciplerin Farları Sana dokunuo herhalde bu kadar zıplıosun :lol:
Evet dokunuyor....sabahtan beri ne söylüyoruz...ALLAH BELALARINI VERSİN DİYORUZ...ama sadece onların değil...tüm mürit, dalkavuk, şakşakçı ve yalakalarının da....
ha burda bişey daha var....Bakın TÜRBANLILAR deniyor....BAŞÖRTÜLÜLER değil...Benim gariban, sadece ve sadece dinini yaşayan; köyümdeki mahallemdeki bacılarım teyzelerim değil....DİNİ KULLANIP TÜRBANI DA SEMBOL HALİNE GETİREN, DİN SATICILAR BİNECEK JEEP LERE...
HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ İNSAN GİBİ BAŞBAĞINI TAKIP DA JEEP E BİNEN....HAYIR....TÜRBANLI OLACAK TÜRBANLI....KAFADA TÜRBAN...ALTTA POPOSUNU TAM HATLARIYLA ÇIKARMIŞ, MAKYAJINI DA 1 KİLO BOYAYLA YAPMIŞ, KOKOŞLAR OLACAK....YOKSA BİNEMEZSİN JEEP E...
ben açık ve net konuşuyorum, öyle kıvırıp bükmüyorum....tekrar soruyorum; dinini insan gibi yaşayan, mütedeyyin halkımızın durumuna bak; bir de dini kullanmış, insanları kandırmış, ve devamında da halkını satmış SÖZDE MÜSLÜMANLARIN durumuna bak anlarsın neyin ne olduğunu....Öylelerini biz de Biliyoruz Rahat ol sen :goz: Facede de var o Türbanlı kaşarlardan ama benim istemediğim şey Hepsini aynı kefeye koymayın .. Bu olayda bile genelleme yapıosunuz .. Bazıları deseniz sözüm yok Ama siz Böyle Konuşursanız , Genelleme Yaparsanız :
Olmaz , Yakışmaz ..
hikayeyi bırak kardeşim.desene git partiye hamili yakınımdır kartı al,kaydını yaptır yolun açılsın,akşam istişarelerine katıl kendini göster yolun açılsın.Doğru , Müslümanlara Herşey Haram .. Aslında Evde oturmamamız gerekio .. O Kadar Saçma konuşmussun ki .. Cipe Binio Die Allah belanı versin diosun .. Kime Helal cip ;
Sana mı ? Aklını Beynini Kullan O Beddua yı da Sil ! Sana mı soracak millet bişe alırken
ben açık ve net konuşuyorum, öyle kıvırıp bükmüyorum....tekrar soruyorum; dinini insan gibi yaşayan, mütedeyyin halkımızın durumuna bak; bir de dini kullanmış, insanları kandırmış, ve devamında da halkını satmış SÖZDE MÜSLÜMANLARIN durumuna bak anlarsın neyin ne olduğunu....
aslnda anlıyorsun ne demek istediğimi de.........neyse...
senin anlayışın benimkinin %3 ü bile olmadığı için anlaşmamız tabii ki beklenemez...Arkadaşım BEn mi anlatamıyorum , Kafan mı almıo ? Saçma saçma konuşma işte .. Herkes onlardan deil .. ŞErefsiz Türbanlılar da var .. Kalpleri Şeytan gibi .. Ben onlardan bahsetmiyorum .. Onlara BEn de katılıyorum ama Sen Böyle Genelleme yapamazsın ! Haa Eğer Hala Türbanlılar Cipe Binemez Diosan
Quit The Server
senin anlayışın benimkinin %3 ü bile olmadığı için anlaşmamız tabii ki beklenemez...
Ben diyorum ki: çıkış noktası DİN İMAN olanlar; dinin gereklerine uymalıdır...DİNİN DE ;GENELİ KISMENİ OLMAZ...TAMAM?
BU NOKTADAN HAREKETLE; DİNDAR OLDUĞUNU İDDİA EDEN VE BUNA BİNAEN DE TÜRBAN TAKAN BİR İNSANIN LÜX JEEP E BİNME HAKKI YOKTUR...ANLADIN MI...SOK BUNU KAFANA...ÇÜNKÜ SORARLAR ADAMA; SENİN HİÇ AÇ KOMŞUN YOK MU?YOKSA SEN DİNSİZ MİSİN? DERLER YANİ ANLADIN MI?
TABİİ BU SORULARI; DÜŞÜNME YETENEĞİNE SAHİP İNSANLAR SORABİLİR....MÜRİDLER DEĞİL....
bak yukarıda dinin gereklerini yazmışlar...benim bişey söylemem gerek yok artık...beynini biraz kullan ve doğruyu bul....Senin Kafan almıo .. Ben Anlatamıorm .. İçin Fesat olanlar da var Ama genelleme yapma diorm ama Beynin Almıo .. %3 lük kadar Beynin olsa Böyle olmazdın zaten
Sen mesajım Sen önce Mesajı Okumadan yorum yapmamayı öğren sonra Tartışırız ..
By.
benim derdim onlarla değil ki...aynen dediğin gibi yarın bürgün belalarını bulacaklarıdr...yaw kavga etmeyi bırakın.
Bu işte bir gerçek varki çoğu göstermelik bunların.
ben kendim oturduuğum yerden görüyorum ve şahidim buna.
Öbür tarfta o jeepe nasılsa sokacaklar ona kavga etmeyin.
Veren Allah kat ve kat fazlasıyla almasını bilir.
Öyle bir dert verir başına ne jeepi kurtarır onu nede parası.
Bütün dünya aleme kendini satsın gene çıkamaz işin içinden.
yaw kavga etmeyi bırakın.
Bu işte bir gerçek varki çoğu göstermelik bunların.
ben kendim oturduuğum yerden görüyorum ve şahidim buna.
Öbür tarfta o jeepe nasılsa sokacaklar ona kavga etmeyin.
Veren Allah kat ve kat fazlasıyla almasını bilir.
Öyle bir dert verir başına ne jeepi kurtarır onu nede parası.
Bütün dünya aleme kendini satsın gene çıkamaz işin içinden.
benim derdim onlarla değil ki...aynen dediğin gibi yarın bürgün belalarını bulacaklarıdr...
ama sorun; bu şeyten ruhlu dindar kılıklılara dalkavukluk yapanlarda...çünkü türkler müslüman olduktan sonra ne zaman eksildi ki bu din tacirleri...şimdikiler gider yeni yobazlar rolleri devralır...benim halkım cahil olduktan sonra....
hemen yobazlar beni din düşmanı ilan edecekler şimdi biliyorum ama; BU ŞEREFSİZLERİN SATTIĞI DİN MÜSLÜMANLIKSA BEN MÜSLÜMAN DEĞİLİM...
ama içim öylesine rahat ki; benim islam dinim bunlarınki değil...asla değil....
YOK KARDEŞ YOK...BEN İNANMIYORUM...burda da görüyoruz neden inanmadığımın örneklerini...Zaten onlarda halkın cahilliğinden faydalanıyolar.
Dikkat ettiyseniz seçim zamanı kömür yardımları bedava beyaz eşya dağıtırlar.
Zam gelen herşeyde indirme gidilir.
Bizim milletimizde hemen kanar buna.En basiti bayramda otobüsler bedavayken mezarlığa gidiyoruz adam dioki hangi hükümette gördünüz bedava otobüsü diyo.
Tabi sonra otobüsler 1.850 oluyo garibimin ondan haberi yok.Ve dikkat edin her 2 bayramdan sonra otobüslere mutlaka zam gelir.
bi çeşit kandırmaca yoluna gidiyorlar yani.Ama artık milletin buna kanacağını sanmıyorum.
Çünkü oy verenlerde bin pişman.
Doğru , Müslümanlara Herşey Haram .. Aslında Evde oturmamamız gerekio .. O Kadar Saçma konuşmussun ki .. Cipe Binio Die Allah belanı versin diosun .. Kime Helal cip ;
Sana mı ? Aklını Beynini Kullan O Beddua yı da Sil ! Sana mı soracak millet bişe alırken