Ciplere Şimdi Başörtülüler Biniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türban islamın gereğidir deyip de yaygara koparanlar islamın diğer gereklerini neden gözardı ediyorlar? yoksa bunlar palavra mı? ya da bu insanlar çakma müslüman mı? kaçarı yok ikisinden birisi doğru. lüks araçlar zenginliğin sembolüdür. yani işlevinden çok şu işe yarar: o kadar fazla param var ki çevremdeki müslüman kardeşlerim açken ben altın klozetlere şeyederim. o kadar çok param var ki harcayacak yer bulamıyorum ancak yine de diğerleri beni ilgilendirmez. gerçek islamiyete ve bunu yaşayanlara ne hristiyanı ne yahudisi ne de ateisti tek kelime edebilir. tam tersine saygı duyacağını düşünüyorum. fakat gerçekten bu dini yaşayan, hisseden insanlar bu tip insanları içlerinden ayıklayamazlarsa hem bunlar tarafından sömürülmeye devam ederler hem de diğerleri tarafından çok da samimi algılanmayabilirler.

tebrikler dostum iyi özetlemişsin...herkes anlıyor aslında da işine gelmeyenler anlamamakta direniyorlar...

Ülkeme sahip çıksında görevlerini yerine getirsin isterse tanka binsin param helal-ı hoş olsun.

Bela okumayın şayet bala kabul olmaz tersine geri tepebilir Allahu Alem.

Adam Allah yardımcısı olsun diyeceğine belasını versin diyor sonra başkasında Hz.Muhammed(sav) sözünü dile getiriyor ama diğer 100 lerce hadisi ve ayeti yok sayıyorlar.İşte Allah insanlar nankördür dediğinde bu olsa gerek Allahu Alem işine geleni alıyor.

Bunları nırakın yarın bir gün yanılırsanız toparlaması güç olur.Evet Allah affetmeyi sever ama tabiri caizse cılkını çıkarmayın.Bela okuyun af dileyin bela okuyun af dileyin.Hoş benimde günahım çok az değil ama en azından frenlemeyi biliyorum inşaAllah...
1 bela yüzünden ahiretinizi yakarsınız eğer size hakkını helal etmezse.Adam diyoki etmesi o kadar kolaydı zaten Mahşer...

nedemek başörtülü jeep e binemez .Bukadar salakca bukadar ahmakca ve bu kadar dangalakca bir lafı söyleyen buna atlayan sazanlara şunu söyleyeyim ki başı açık nasıl biniyorsa başörtülüüsüde biner

Anlamıolar ki .. Yalnız kendileri bineBilir .. Türban , din düşmanları çok mekanda , kıyamet Meydanında da böyle konuşabilecek misiniz merak ediorm

konu gayet önemli ama bakıyorum da bazıları konunun kapanması yönünde şikayette bulunmuş...hayırdır?gerçeklerin gözler önüne serilmesi sıkıntı mı yaratıyor yoksa?

konu gayet önemli ama bakıyorum da bazıları konunun kapanması yönünde şikayette bulunmuş...hayırdır?gerçeklerin gözler önüne serilmesi sıkıntı mı yaratıyor yoksa?

Gerçeklerin Değil Senin düşüncelerinin , iftiralarının , Din üzerinden Siyaset yapmanın , Türbanlılara Düşmanlığının , Kur ' an da yazan bişeye olan Nefretinin gözler önüne serilmesi sıkıntı yapıo .

arkadaşlar bu anlamsız polemiğe son verebilirmisiniz 2 saat önce forumdaydım hala devam ediyorsunuz illa yöneticiler ceza verince durucaksınız galiba.

arkadaşlar bu anlamsız polemiğe son verebilirmisiniz 2 saat önce forumdaydım hala devam ediyorsunuz illa yöneticiler ceza verince durucaksınız galiba.

Arkadaşım kimse kimseye hakaret etmediği sürece tartışmak serbest .. Benim Ağzımdan 1 kötü söz çıkmadı .. Shep Allah belanı versin dedi şikayet ettiler mod kişisel tercihi dedi .. Yani Biz Yasak olan bişi yapmıoruz .

Ey iman veya özgürlük vekilleri unutmayın ki din ve vicdan bireye özgüdür onun içindedir.Fazlasını bilmek ne sana kalır ne bana bilen ALLAH bilirde yorumu ne sana kalır ne bana.İçini bilmeden dışına çamur atmak acizlerin işidirde daha ileri gidemez.Sen sen ol gözünün gördüğünü kulağının duyuduğunu doğru sanıpta aldanma.

OKUmadan DİNLEmeden YAŞAMAdan sadece konuşursunda sözün sadece sen işitirsin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri