Cinsel Tercihleriniz Nasıl?[Anketli]

Cinsel Tercihiniz Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    896
sonuna kadar karşı cins tabi ki. dolgun sarah vandella gibilerine bitiyorum

Çarşı Aynı cinse de karşı. :)

karşı cins tabivki :D

Allahıma şükür Her Cinsten Hoşlanırım. Zira Karşınızdakini Nasıl Görmek Istiyorsanız öyle Görürsünüz. Unumayın Yaratılanı Severim. Yaratandan Dolayı.

karşı cinsten hoşlanırım :)

Karşı cinsten tabi ...

Allah akıl fikir ihsaneylesin milletimize ne diyim.Nasıl bir toplum olduk çıktık.Bu tür şeyleri gördükce içimden sürekli küfrediyorum.Ondan sonra da yok efendim sizin işiniz yoksa bari saygınız olsun.Hayır arkadaşım bunda saygı duyulacak bir durum yok.Özür dilerim çok afedersiniz ama bu b..unda boncuk aramak gibi birşey.Ha varsa da cinsel tercihin midir ne zıkkımındır kendine sakla.Piyasada yeteri kadar pislik var zaten.Erkeksen dişi , dişi isen erkeğe ilgi duyarsın doğal olarak.Bunun dışında gelişenler ise zaten yolunu kaybetmiş demektir.Şimdi ben burda bunları söylüyorum ama birilerinin zoruna gidebilir ama kimse kusura bakmasın bu tür sapkınca şeyler ne benim kitabımda yazar ne de gelenek,örf ve adetlerimize uyar.Konu belki eğlenme amaçlı olarak açılmış olabilir ama okuduğum yorumlarda amacını aşmış ve farklı yönlere çekilmeye çalışılmız.Bunun eğlencelik bir tarafı da yok zaten.Saygılarımla..

karşı cins olmasa bu dünyanın ne anlamı var bizler için veya onlar için bizler:D diger taraflara oy verenler maksatları gırgır mı acep:)

Geri