Cinsel Eğitim.

yehovan

Banned
Reaction score
0
Bugün arkadaşım hiddetlenerek geldi yanıma. Ya dedi bu nasıl bir şey bu ne aşşağılık bir şey. Bu devlet bu milli eğitim bakanlığı ne yapmaya çalışıyor dedi. Mesele ilköğretim okullarında verilen Cinsellik Eğitimi idi. Dağıtılan broşürlerde kitaplarda körpecik beyinlere verilen şeylerde cinsel uzuvlarımızın tasfiri birebir resimleri... Sex hakkında bilgiler ve niceleri.... İlk okul çocuğu bu yapmayın etmeyin.

Bugüne kadar Dedem babam ben cinsel eğitim almadık okullarımızda ve hiçbirimizde cahil kalmadık ve hiç birimizde sapık olmadık. Peki bu devlet bu milli eğitim ne yapmak istiyor körpecik beyinlere bu eğitimi bu hayatlarındaki ilk eğitimde cinsellikle ne yapılandırmaya çalışıyor ?

Arkadaşım anlatmaya devam ediyor. Okulun Rehber öğretmeni ile konuşuyor. Anlatıyorki öğretmen. Bir ilk okul 5 öğrencisi kızların eteklerini kaldırıp afadersiniz pandik dediğimiz şeyleri ve daha bir çok şey eylemde bulunmuş ? Bu şu durumda normal çünkü bu öğrenciye cinsellik eğitimi veriliyor. O cocuk yaptığı şeyin farkında bile değil fakat bu tür dürtüleri bu derste ayağa kaldırılıyor. bu eğitimle o öğrenciye nasıl suç bulursun yada ailesine ?

Arastırdık ki bunun ilk uygulamasını isveç'te yapılmış yıllar önce ilk eğitimlerinde almışlar bu eğitimi. Şimdi nufüslarının yarısından fazlasının baba isminde hiç bir şey yazmıyor. Yok. Bakirelik yaşı 13-14 arasında . Aile kurumunun durumu orda, avrupada ortada.

Cinsellik ucsuz bucaksız birşeydir. İnsanın aklı ermeden bu eğitimi vermek sapkınlığa yol açar. Cinselliğin boyutu yoktur. Şimdi zaten cinsellik ülkemizde avrupa sınırlarına erişti. Kendi cinsiyle ilişkiye giren vs vs .

Arkadaşlar bu eğitimi okullarımıza sokup o körpe beyinleri sapkınlığa itemeyiz. Arkadaşlar bunun savunalacak yeri yok bana göre. Onlara bu eğitimle yarar vermiyoruz. Tamamen zarar.

Kendi Geleceğimizi korumak adına. Okullarımızdaki Cinsel Eğitime Hayır diyorum.

Yer Gaziantep.

bunu soyleyen bence bazı kadınların erkek cocuk dogurmadı diye dovuldugunu neden erkek dogurmadın dıe horlandıgını vs seylerı bılmıyor

hıc olmazsa bu egitim verilirse neyın ne oldugunu mantıklı olarak dusunebılırler.Okullardakı cınsel egıtım derslerınınde asırıya kactıgını dusunmuyorum ben.

Dedelerimizin nenelerimizin bildigi bilgi neyms ki cinsellk tak fisi bitir işi degil sadece.
Böylelıkler bı suru cınsel hastalık ogrenılerbılır, ergenlık yasındakı cocuklar cinsellkten kacaraktan iclerine kapanmazlar aileleriyle saglıklı letişim kurabılırler.
Saglıklı,bılgılı cahıllıkten uzak bı yasam olur vs vs vs cogaltabılırız bana gore

Ya zaten şimdiki yeni yetmeler herşeyi biliyo... okuldaki eğitimden öğrenmeseler bile, sokakta oynamaları dahi nasıl üreyeceklerini öğrenmelerine yetiyo... :) Herkezin çocuğu uslu olmuyo ki seninkinede öğretiyo.. !! :)

ya egitim olacak tabiii. sapık falan yok mu cok var abazalar ... daha yolda yürüyenin çorabını görüp erekte olanlar var egitim alsınlar neresi kötü

cinsel egitme hayir diyorsun amaa onun icin doguda bir ailede 10 cocuk yada daha fazla var
daha adamlarr prezarvatif nasil takilir onu bile bilmiyolarr
kesinliklee egitim sart !!!!

yehovan ın söylediği herşeye katılıyorum. cinsel eğitim yerine biraz ahlak dersi verilse hiç fena olmayacak. devirin değiştiğini herkes kabül ediyor zaten. ama o körpecik beyinlere başlangıçta ALLAH KORKUSUNU / SEVGİSİNİ yerleştirdikten sonra eğitime devam. dedelerimiz ninelerimiz ne biliyormuş diyenler içinde sözüm var. kabül edin ki onlar sizden benden daha mutlu imiş. şu haberlere bakın, heryer iğrenç gazete haberleri ile dolu. karısını keski, 5 milyon için taksicinin kafaderisini yüzdü, 13 yaşında evden kaçtı, sevgilisi ile beraber olup çocuğunu veya annesini öldürdü. v.b. Tüm bu şartlar altında hala eğitim iyi diyorsanız helal olsun size....

ya arkadaşlar tmm eğitim şart ama eğer arkadaşımızın dediği gibi broşürlerin o kdr ayrıntılıysa bnce o eğitimde sorun var demektir çnkü çocuklar o şekillerdeki insanların resmlerini beyinlerine yerleştirirlerse herşey olur yani o kdr küçük yaşta olmasa bile orta okul çağlarında olabilir bnce ama o şekildeki broşürler bnce kesinlikle yanlş üstü kapalı nelerin doğru nelerin yanlış oldunu söyleseler, erkeklerin kızlara istedikleri gibi dokunamayacaklarını fln söyleseler en azından o şekilde olur

zaten merak etmeyin isteyen o broşürlerle veya eğitimle değil bi şekilde öğrenir yani bunu kimse engelleyemez

beyler hepiniz adamı yanlış anladınız arkadaş bu kadar küçük yaşta cinsel eğitimin yanlış olduunu söylüyo normal yaşlarda genc bi çocuğua verilmesi ztn doğrudur

bahseymete çalıştığım olay 4.sınıf 5 sınıf öğrencilerine verilen bir olay. Cinsellik eğitimi lise sıralarında detaya inmeden genel bir şekilde anlatılmalı milliyette bir kaç gün önce çıkan cinsellik derslerinde öğrencilere gay hikayeleri anlatılıdığını okudum . Cinsellik öyle bir şeydirki ucu bucağı yoktur insan içinde yaşar bunu normal birşeymiş gibi göstermek çok sakıncalıdır. Bugün sex i normalleştiren toplumların durumu ortada dır. Cinsel sapkınlıklar artmıştır Kendi cinsleriyle evlenmek bazı toplumlarda normal sayılacak dereceye kadar gelmiştir. Cinselliğin böyle ulu orta konuşulması toplumumuzdaki değer yargılarına aykırıdır diye düşünüyorum . arkadaşlar doğudaki nufüs planlamasına kadar gitmiş. Vakti zamanında evlenmek için vaşvurduklarında 2 3 saatlik verilecek eğitimle de bu olay engellenebilirdi. Sırf bunları engellemek için ilk okul çağındaki cocugun uyanmamıs dürtülerini uyandırmak. Gelişimini bu yönde hızlandırmak meraknı o yönde toplandırmak çok sakıncalıdır diye düşünüyorum. Lisenın 2. 3. sınıfında bu eğitimin verilmesi ve detaya girmeden sadece ayrı ayrı gruplar oluşturarak ve özel konusmalarla bu eğitimin bilgili bunun üzerinde ihtisas yapmıs ve yanlıs yönlendirmelere sebep olmayacak kişilerin vermesi gerekir. Bugün ilk okulda bu eğitimi veren türkçe matematik psikoloji öğretmenleridir. Onlar hayatlarındaki cinselliği anlatıyor belki.... Ben kendi düşüncemi söylüyorum. Lise dönemine kadar uyandırılmamıs merakı duyguları uyandırmak toplumumuzda 10 yıl sonra kapanmayacak yaralara sebebiyet verecektir.

Saygılar

Cinsel eğitim verilmez ise önümüzdeki yıllarda günümüzdeki toplumsal yapı itibariyle çok genç yaşta annelikler istenmeyen gebelikler ve cinsel hastalıklardan geçilmeyecek.En başta konu edilen çocuğun durumu cinsel eğitimden kaynaklanmıyor ki ahlak eksikliğinden, aile yapısı ve arkadaş ortamı neticesinde şekillenen bir hadise.Çocuklarımıza cinsel eğitim şart ancak yanında daha çok ahlak dersi verilmeli ve bu eğitimler onların akıl baliğ oldukları yaştan itibaren verilmeli.

Bu çok çocuk meselesi de cinsel eğitimden değil toplum yapısı dini inanç ve kişilerin zeka seviyeleriyle alakalı.çokda zeki olmayan bir insan rahatlıkla 10-15 çocuğu okutamayacağını onlarla yeteri kadar ilgilenemeyeceğini,yetiştiremeyeceğini,besleyemeyeceğini bilir.

iyi güzel diyitorsunuz ama bunun için kim ne yaptı hanginiz milli eğitime böle bise için dilekce yazdı reklam yapmayın birazda icraat görelim madem cinsellik ve cinsel eğitim milli eğitime dilekce yazın bakalım ne olacak

Kardeşim askerde gördüm adam daha tuvalete sıçmayı bilmiyor yaaa daha ne diyeyimm kardeşim...... Köpek bile kendi pisliğini temizliyor adam kendi pisliğini temizlemiyor......

Adam da tuvalet kültürü yok ki cinsel kültürü olsunn.....

Geri