cine5 çözücü

oldcity

New member
Reaction score
0
Merhaba.Benim analog tv kartım var ama konu açacak yer bulamadım.Tv kartım Inca.Cine5 şifresi çözecek program arıyorum.Yardımınız olursa cok sevinirim.teşekkürler.....

ya bende de dijital tv kartı var ama bende bir türlü nasıl şifresini çözüceğimi bulamadım.

oooo arkler more tv btv pubs bunlar bır kacı arattırın googleden more tv en guzelı hemde turkce f2 sıfreyı cozer sesıde wıllıam cozuyo f 10 programdan cıkıyo pubsdaa goruntu daha ıyı benım hatırladıklarım bunlar ama ben pubs 3 kullanıyodum more tv kanal ızlemek ıcın guzel ama 3 sene oldu en guzelı dıjıtal recevır alın humax sıfrelerı cıple kırın ızleyın cıne 5 oldu artık ya ne gunlerdı yaw bır ara teleonu cozmusduk hehe ay lav yu dıjıturk :p

arkadaş bosversene cine 5 i varsa imkanın skaystar 2 al hortbir ve hispasatı
kur vizyon filmlerini alt yazılı izle ben öyle yapıyom

Hehe Ben Karete Filmlerini Izliyom Recevirdan Vizyondaki Filmleri Budan Indiriyom Alt Yazi Ekliyom Ohh Darida Patlatiyom Ole Izliyom Bide Coco Cola şok Guzel Oluyo

vilma ve fred adlı programları bulursanız internet üzerinden rahatlıkla çözebilrsiniz cine5 şifresini bende var ama ekliyemiyorum buraya uzantıları cok farklıı..

Evet arkdaşlar bu iş için normal bir şekilde tv izleyebiliyorsanız more tv ve vilma programlarını kullanmanız gerekir.More görüntüyü çözer wilma sesi çözer.Saygılar.

arkadaslar bu cine 5 için more tv kurdum ben de nasıl devam edeceğim ,biras karısık galiba anlatırsanız sewinirim

Geri