Dost,larım bana sorulan sorulardan biride cin cağırma olayıdır bunu cok cağıran varmış hani o fincanı ortaya koyup etrafınada harf,ler ve sayılar dizme gibi olaylar kimisi ayetleri tersten okuyormuş kimiside düzden ALLAH esirgesin bu cok tehlikeli bunu n bilincinde olmıyan lise talebeleri bunu cok yapıyorlar .bir evde odaya kapanıp anne babadan habersis yapıyorlar sordukları sorular konustukları yani cıktıkları insan onları aldatıyormu seviyormu vs ondan sonra abuk sabuk sorular sorup gönya eğleniyorlar.Bakın simdibu cin cağırma olayı yapıldıgında cin geliyor ve orada kim varsa musallat oluyor onlara yapacağı kötülüğü düsünemessin niz sizi akıl hastası yapmaktan tutunda sevdiğiniz insandan ayırmaya kadar başınıza binbir dert getirmeye kadar kötülükler yaparlar gelen cinler kötü cinler dir .Bunu acıklama ihtiyacı duydum cünki sizler tehlikeyi farkında digilsiniz SORDUĞUNUZ SORULARA KESİNİKLE DOĞRU CEVAP VERMEZLER SİZLERLE ALAY EDİP KÖTÜ DÜSÜNCELERE SEVKEDERLER sakın cağırmayın . cağıranlara ALLAH yardım etsin .sizleri aydınlatmak istedim sayğılar..