Cimbom'u Ezeriz!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu trabzon taraftarını anlamıyorum hatırlarsanız fenerle şampiyonluk maçı oynadınız 1 puan yetiyodu o kadar kesin konuştunuz şampiyonuz dediniz hatta 11 tane tabut yaptırdınız
ama sonuç ortada

galatasaray bıze bursaya gıttıgı gıbı gıtmez bız konyada oynadıgımız gıbı oynamayız yanı mac insallah bızım olur ama mac ortada 3 ihtımal sonuc hersey olabılır

Beyler Unutmayın eskileri.Eskiden Fenerbahce - Galatasaray-Beşiktaş maçlarında Trabzonspor tek kale oynardı :D Bunu unutmayın.Gelelim maca Maçın zorlu geçeceği kesin fakat TrabzonSpor 2-1 Galatasarayı yeneceğini düşünüyorum.Ezeriz lafını doğru bulmuyorum.!!!

Ya Bunlar Beşiştaş İçinde Galibiyetimizi Erteledi Dediler Bİ B*k Olmadı .
Maçta Görücez Ne Olcanı Kimin Kimini Yeniceğini Kimse Bilemez.

Lazio iyice havalandı zaten birilerinin havalarını söndürmesi lazım...

Valla lig sonu puanları makbuldür.. :D göriceğiz... Ama Trabzon bu sene şampiyon olursa şaşırmam

bazı arkadaşlar bizim takımı kendi takımları gibi balon zannetti galiba. bu Trabzon bu gs yi yener. Bu maç Yattaranın maçı olacak. Çünkü, Trabzona bir özür borcu var.

Ezeriz lafı ßiraz abartılı olmuş.Ama unutmayın Ts ligde kümeye oynadığı sezon ßile 3 büyükleri dış-iç saha farketmez yendiğini görmüşsünüzdür.ßence çok ilginç ßir maç olacak.Maçın skorunu tahmin etmek zor ama 3 ihtimalli ßir maç diyorum ßen.

bu Trabzon bu gs yi dağıtır. neden mi? cevabı pazar günü görürsünüz.

ßekLeriz Sami Yen'e..konyada qördük ts sizi,antalyada da..ıkına ıkına bu takımLarı yenmek ii takım oLduqunuzu qöstermez.derßide ßeLLi oLur herşey sıkmayın canınızı ts'Lİ kardeşLer..

bize diyene bak dön bir aynaya bak hiç değilse biz şuan 1 nci sıradayız :D

daha lig yeni basladi ama trabzonspor bakıyorum sampiyonluk havasına girdi yazık olacak o kadar emege superligte ole kolay sampiyonluk yok artık kendinize gelin daha kac mac yaptiniz kendi ewinizde besiktası yenemediniz baska ciddi mac yapmadiniz afedersiniz ama yavasssss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri