Cimbomlulara Mğjde Galatasaray TV geliyor..

xsuaty

New member
Reaction score
0
26 HAZİRAN'DA TEST YAYININA BAŞLIYACAK.

Uzun süredir yayın yapmak üzere hazırlıklarını yürüten Galatasaray Tv nihayet test yayınına başlıyor. Kanal 26 haziran tarihinde Doğan grubunun paketinden test yayınına başlıyor.Canlı yayınlar ve aktüel programlar yayınlayacak olan kanala yayın hayatınde başarılar diliyoruz.

Kaynak: www.medyaline.com

gelsin tabi ya bizim neyimiz eksik geç bile kaldık desene reyting rekorları kırcaz :D

o konu ben açtım o konuyu açalı 1 aya yaklaştı onun için tam ve kesin bi bilgi yok

Abicim adam bu konuyu açtıktan sonra 3-4 kişi daha bu konuyu açtı Modlar hmn bunun altına birleştirdiler konuları
nese eline sağlık

Ben bu verdiginiz tarihden beri tv izledim ama öyle bir test yayını görmedim bu kadarda yalan olmazya
:D:)

bencede yatar zaaten acmasınlar ne yapcaklarki bizim fb tv var bi o düzgün bjk tv falan .. ayrıca açılsa bile hemen fb ve bjk liler bizden gördünüz gibi aptalca şeyler söyleyebilir ben bi fb liyim gs de tv siz kalsın ölürmü

Kardeş iyi güzel teşekkürlerde bide frekanslarıda alabilirsek çok süper olur gibi duruyor ne dersin??? Siteye bakıyorum ama kanalın frekanslarını bulamadım onuda paylaşıma eklersek daha iyi olabilir

Geri